ce spun specialistii despre cardurile OH

Mai jos sunt cuvinte (citate) ale unor participanti la workshopurile cu cardurile OH pe care le-am sustinut sau ale utilizatorilor OH. In josul paginii gasesti si cateva testimoniale video.

S-a lucrat intens, structurat, intr-o atmosfera securizanta, cu respect fata de nevoile noastre de a fi ascultati. de a ne vulnerabiliza. Raman cu bucuria de a ma fi conectat cu mine insami si cu dorinta satisfacuta de a intra in lumea cardurilor metaforice si de a invata cum sa lucrez cu ele.

Mi-au placut informatiile, interactiunea, atitudinea si empatia formatorului, profesionalismul. Plec mai bogata, mai clarificata, mai increzatoare, mai capabila.

Mi-au placut informatiile, prezentarea, modul de lucru, interactivitatea. A fost totul la superlativ. Plec cu o valiza de infromatii.

Mi-a placut foarte mult modul si rigurozitatea conceperii programului, multitudinea informatiilor transmise. Raman cu informatie despre tipurile de carduri, modul de abordare in care aceste carduri pot fi utilizate. Respect si recunostinta! Un om cald, empatic, in fata caruia te poti deschide, poti spune orice fara a fi judecat, contrazis.

Mi-a placut modul de prezentare a cursului. Totul a fost incitant, asteptam cu nerabdare, curiozitate, trecerea de la o activitate la alta. Mi-au placut profesionalismul, daruirea, implicarea formatorului, m-au facut sa transform o zi de duminica intr-o zi plina de stare de bine. Raman cu multe informatii despre cardurile metaforice, cu o experienta imbogatita. Exemplele ce au fost lucrate cu noi raman, iar prin exercitiu sigur le voi imbogati! Mult succes in tot ceea ce faceti! Va mai asteptam la Tulcea! Multumesc cu recunostinta pentru tot!

Mi-au placut cardurile metaforice, felul cum a interactionat doamna formator si cursantii. A fost o prezentare excelenta a cursului. Apreciez seriozitatea si fermitatea formatorului. Plec cu tehnici de folosire a cardurilor metaforice.

Mi-au placut tehnicile, diversitatea cardurilor, modul de insotire a formatorului, libertatea in alegeri. Plec cu tehnicile, cu exemple de dezvoltare personala si de introspectie. Felicitari pentru atmosfera creata, pentru deschidere, ton, intelegere, pentru respectarea limitelor!

Mi-au placut prezentarea, organizarea, punctualitatea si stilul de lucru. Plec cu tehnici si metode de lucru cu cardurile metaforice. Imi doresc mai multe cursuri pe aceasta tema. Va multumim! Felicitari!

Mi-au placut modestia si empatia formatorului, diversitatea cardurilor, cunoasterea de sine si a colegelor. Plec cu o experienta placuta, impresionanta, informatii noi si dorinta mai mare de auto-cunoastere si cunoastere a celor din jur – dorinta de a ajuta persoanele in dificultate. Felicitari pentru tot! Multumim!

Mi-au placut modul original de abordare a tematicii si punctualitatea. Plec cu multe cunostinte pe care sper sa le pun in aplicare cu succes.

Mi-au placut exemplificarile, exercitiile pentru explorare, familiarizarea cu tehnicile specifice; disponibilitatea in a asculta si oferi solutii in sprijinul cursantilor. Plec cu informatii, tehnici de lucru. A fost o zi impreuna cu colegele mele, interesanta si eficienta. Plec si cu dorinta de a exersa la cabinet aceasta tehnica.

Mi-au placut caldura, empatia, sustinerea trainerului, tehnicile de lucru utilizate, indemanarea si siguranta trainerului, atmosfera de sustinere si spatiul de siguranta creat pentru participanti. Raman cu contientizari, cu o stare de bine si de contemplare asupra profunzimii inconstientului. Plec cu castigul de a fi fost prezenta la curs.

Mi-a placut diversitatea tehnicilor de lucru, faptul ca utilizand aceasta tehnica putem sa ne cunoastem mai bine, sa reflectam asupra problemelor cu care ne confruntam; atitudinea formatorului si cunostintele pe care le-a impartasit. Plec cu o noua experienta de invatare.

Mi-au placut tehnicile pe care le-al lucrat, modalitatea in care formatorul a prezentat informatiile si a lucrat cu fiecare dintre noi. Plec cu informatii utile pentru a lucra cu beneficiarii / elevii. Multumim!

Mi-a placut faptul ca fiecare tehnica a fost experimentata; mi-au placut prezenta facilitatoarei, varietatea de tehnici, spatiul de siguranta. Dincolo de informatii, ceea ce ma ajuta pe mine este atitudinea de continere, de respect si sustinere (acum sunt intr-un punct in care mi se pare ca mai pot invata doar prin oameni, mai putin de la ei). Multumesc pentru prezenta si disponibilitate!

Mi-a placut ca s-a ajuns foarte repede la emotiile noastre, ne-am conectat si empatizat cu ceilalti. Mi-a placut foarte mult ca am avut optiunea de a alege, acest lucru m-a facut sa ma simt in siguranta. Raman cu tehnica de lucru si cu bucuria intalnirii de astazi. Va multumim pentru timpul pretios petrecut impreuna.

participanti workshop „Puterea Metaforei – Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice”, Tulcea, 2 aprilie 2023

 

Mi-a placut profesionalismul Iuliei, suportul, abordarea. Raman cu o tehnica noua, un alt tip de abordare in lucrul cu copiii.

Mi-a placut tactul cu care au fost gestionate emotiile in grup. Plec cu tehnica de lucru cu cardurile OH, cu recunostinta catre formator, colegi si propria persoana. Mult spor si binecuvantari in tot ceea ce faci, Iulia!!!

Mi-a placut prezentarea si originalitatea cursului.

Mi-a placut formatoarea, modul cum a condus intalnirea, lucrul propriu-zis cu cardurile. Raman cu un plus de auto-cunoastere. Plec cu claritate in privinta relatiei cu sora mea si cu o tehnica de lucru foarte revelatoare. Totul a fost pe gustul meu.

Mi-a placut doamna formatoare (calda, conectata la tot ce s-a intamplat astazi, cu intrebari oportune, cu tact si responsabilitate). Plec cu dorinta de a lucra si aprofunda mai mult. Sunteti potrivita in ceea ce faceti! Felicitari! Va multumesc!

Mi-a placut atmosfera, informatiile noi, ce am descoperit la mine si la ceilallti. Plec cu emotia, cu ganduri bune si cu noi tehnici de lucru. Multumesc, Iulia!

Mi-au placut modalitatile de lucru cu aceste carduri. Imi doresc sa aplic la cabinet lucrul cu aceste carduri. Mult succes! Mi-a placut f. mult!

Mi-au placut toate activitatile, organizarea, dialogurile, relatiile informale. Plec cu emotii pozitive si cu incredere.

Mi-a placut toata activitatrea, m-a ajutat sa-mi deschid sufletul si mintea. Raman cu o activitate bogata, plina de momente incitante si placute. Plec cu multa experienta.

Totul a fost perfect! Mi-a placut activitatea desfasurata, modul de abordare pe fiecare activitate. Plec cu informatii noi si noi moduri de lucru cu oamenii, adolescentii si copiii. Sa mai veniti la Tulcea pentru noi activitati!!!

Mi-a placut lucrul cu cardurile metaforice, diversitatea de activitati, modul personal in care se acceseaza subconstientul si se constientizeaza propriile nevoi; modul profesionist al formatoarei, implicarea, empatia. Plec cu perspective noi asupra problemelor mele si solutiilor si cu alternative de lucru in lucrul cu copiii. Felicitari, Iulia!

Mi-au placut profesionalismul, deschiderea, empatia, disponibilitatea formatorului in a oferi informatii, explicatii cu privire la folosirea cardurilor metaforice OH. Raman cu intelegerea ca lucrul cu cardurile metaforice OH este util / benefic in terapiile individuale / de grup. Multumesc frumos!!!

Intreaga activitate mi-a placut: organizarea si structurarea logica, caracterul interactiv, operationalizarea informatiilor, climatul socio-afectiv simulativ, relatia apropiata, empatica, stabilita de formator cu fiecare cursant. Plec cu un bagaj de cunostinte, informatii, depinderi, abilitati si experiente.

participanti workshop „Puterea Metaforei – Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice”, Tulcea, 1 aprilie 2023

 

„Întâlnirea cu Iulia si cu cardurile OH a fost plină de revelații. E ca si cum semințele puse in noi ar răsări și ar crește toate, în același timp. A fost o zi plină de daruri si de răspunsuri la întrebări pe care nici nu îndrăznesc să le pun! Bucuria de a descoperi o bucățică din cine sunt cu adevarat. Multumesc Iulia, pentru ghidajul discret si plin de grație! Soare in toate!

C.L, participanta workshop

Mi-a placut ca informatia a fost bine structurata si plec cu dorinta de a pune in practica ce am aflat.
Mi-a placut cum a fost condus procesul, cu naturalete si profesionalism. Plec cu idei, tehnici clarificate cu informatii noi despre tipurile de carduri.
Mi-a placut TOTUL: metaforele terapeutice, ritmul de lucru, insight-urile, dinamica grupului, sustinerea pe care am simtit-o din partea dvs si din partea grupului, un cadru in care am putut sa fiu autentica. Plec cu o carte, cu carduri, raman cu constientizari, timp petrecut in relaxare si invatare, incredere in mine crescuta. Multumesc!
Mi-a placut empatia ta, Iulia; acceptare neconditionata. Raman cu toate aceste informatii primite si cu temele personale de autoreflectare.
Mi-a placut faptul ca pot descoperi atatea aspecte din inconstient – imi place versatilitatea acestei metode proiective. Am curajul de a incerca sa le folosesc.
Mi-au placut exercitiile proactive pe care le-am facut cu cardurile, bogatia modurilor in care le putem folosi, claritatea informatiilor primite, structura lor. Plec cu informatii concrete, tehnici si cu insight-uri personale.

participanti workshop Constanta, mai 2019

Mi-a placut atitudinea si modul de abordare al doamnei Iulia, facilitatorul nostru. Informatia primita m-a ajutat sa ma deschid si sa am anumite insight-uri si curajul de a vorbi. Plec cu  informatii noi, foarte utile si multa relaxare.
Mi-a placut trainerul! – modul in care ai prezentat cardurile, de la teorie la practica. Plec cu dorinta interioara de a incerca sa privesc lucrurile diferit, dorinta de a ma specializa in lucrul cu cardurile. Multumesc! <3

Ma bucura diversitatea situatiilor in care pot fi utilizare aceste carduri. Plec cu inspiratie in lucrul cu ceilalti.
Mi-a placut prezentarea si faptul ca am putut lucra cu mine. Plec cu dorinta de a folosi cardurile si cu gandul de a-mi achizitiona cel putin un set.
Mi-a placut divrsitatea metodelor prezentate. Plec cu informatii noi, interesante. Perfect!
Mi-au placut facilitatorul, informatiile obtinute si materialele prezentate. Raman cu amintiri frumoase si plec cu informatii pretioase.

participanti workshop Bacau, mai 2019

Mi-a placut noutatea tehnicii si plec cu idei de aplicare si cu o stare placuta.
Mi-a placut atmosfera plina de incredere si buna dispozitie care s-a creat in timp. Au fost interesante ideile despre cardurile OH. Plec cu dorinta de a aplica in practica, in cadrul seminatiilor, cardurile OH si cu nio idei de organizare a seminariilor.
Mi-a placut energia trainerului – starea de aici si acum -, nivelul de implicare mare si faptul ca am utilizat diverite sipuri de carduri (seturi). Imi dau seama ca pot face multe, cu putine (resurse limitate, perspective diferite de actiune). Mi-a placut stilul de gestionare a grupului.

Mi-a placut atmosfera care s-a creat in grup, informatiile despre cardurile OH si exemplificarile. Plec cu noi idei de lucru cu grupurile.
Mi-a placut atmosfera. Plec cu dorinta de la utiliza cardurile OH si cu o dispozitie buna.
Mi-a placut atelierul Iuliei, au fost multe informatii noi, a fost o provocare din caream reusit sa invat mult. Incet, incet, incep sa imi descopar interiorul. Raman cu un feedback placut…. vreau mult mai mult in legatura cu cardurile OH.
Mi-a placut atmosfera creata si activitatea. Plec cu idei noi pentru activitatea didactica. Facilitatorul este dedicat, conoscator, pasionat.
Mi-a placut seriozitatea prezentarii, care in aparenta este o joaca pentru participanti! Felicitari! Va doresc sa aveti puterea de a continua.
Mi-a placut atitudunea trainerului, atmosfera pe care a reusit sa o creeze. Bun moderator, reusind sa canalizeze activitatea spre obiectivul propus. Raman cu parerea ca aceste carduri se pot folosi in multe domenii si plec cu dorinta de a mai participa la alte evenimente de acest tip.
Mi-au placut activitatile variate realizate cu ajutorul cardurilor, faptul ca exista mai multe metode in utilizarea lor; efect puternic pe plan personal. Plec cu multe teme de reflectie. Va multumesc! Mult succes in continuare!
Mi-a placut diversitatea activitatilor. Multumesc!
A fost un workshop util pentru exprimare, socializare, cunoastere. Am putut asociez imaginile cu trairile interioare, cu emotiile.
Imi place ca am descoperit utilitatea cardurilor in ocupatia mea. Plec cu idei de lucru in activitatea cu studentii, cu inspiratia de a-mi face orele mai interesante si mai putin formale. Raman cu instrumente valoroase in activitatea de consiliere. Mi-a placut stilul in care ai condus workshopul!
Mi-a placut experienta de lucru. Raman cu o stare de bine si plec cu idei noi pentru activitatea mea. Va multumesc pentru aceasta experienta!
Mi-a placut profesionalismul formatorului eficientizarea timpului. Plec cu dorinta de a pune in practica in cadrul seminariilor.
Mi-a placut noutatea temei abordate si flexibilitatea aplicarii cardurilor in viriate contexte. Plec cu un se de instrumente – cardurile OH++ – pe care le voi adauga in „trusa mea” de profesor/ formator. FELICITARI! MULTUMESC! 🙂
Mi-a placut ca a fost multa activitate practica. Raman cu o experienta interactiva si plec cu intelegerea faptului ca ele, cardurile, faciliteaza auto-cunoasterea. A fost o experienta interesanta, ati fost foarte deschisa si la toate intrebarile. M-am simtit ca intr-o familie!
Mi-a placut conceptul si implicarea acestor intrumente in interventii nonformale si de consiliere in cariera. Raman cu dorinta de achizitiona cardurile pentru a le folosi  in procesul de consiliere cu studentii.

 

participanti workshop Bucuresti, ian 2019

Mi-a placut sa experimentez cum se folosesc cardurile. stilul Iuliei; mi-a placut ca s-au prezentat tate seturile de carduri. Plec cu fascinatia ca am invatat ceva nou si folositor, metode pe care pot sa le folosesc in munca mea de zi cu zi.”
„Am invatat lucruri noi, tehnici noi, foarte interesante. Acest eveniment a fost foarte interesant, bineinteles ca si activitatile te fac sa te simti bine, in largul tau, atat individual cat si in grup. Plec de la acest curs cu un castig personal in primul rand, apoi cu aceste tehnici, instrumente, carduri pe care le pot folosi in activitatea profesionala.”
A fost ceva inovator care iti deschide sufletul si te ajuta oarecum sa intelegi ce simt si altii, fara sa judeci sau sa incerci sa schimbi, doar sa accepti, oferind poate alte perspective.”
„Mi-a placut prezentarea fiecarui pachet de carduri si formatorul. Plec cu un bagaj de cunostinte noi si bogat, cu o imagine mai complexa a cardurilor si a modului lor de folosire.”
„Mi-a placut diversitatea exercitiilor, activitatilor, posibilitatilor prezentate – pe care le avem cu cartile OH. Mi-a placut de asemenea atitudinea si conceptia din spatele activitatilor cu cartile. Mi-a placut posibilitatea de autocunoastere foarte blanda si ca s-a exprimat numai cine a dorit. Raman cu o tehnica foarte eficienta de utilizat, care faciliteaza munca cu clientii care au dificultati cu verbalizarea problemelor si deschiderea.”
Mi-au placut atitudinea formatoarei, tandretea si blandetea ai, diversitatea cardurilor, metodele de folosinta. TanDoo m-a impresionat.”
„Mi-a placut atmosfera de grup, faptul ca timpul trecut repede si placut. A fost folositor si am inteles modul in care pot fi folosite cartile OH. Plec cu cunonstinte noi, metode noi de lucu, cu bateriile incarcte („Mi-a placuttimp petrecut placut si folositor). Sa ne mai intalnim!”!”
Mi-au placut tehnicile si diversitatea programului.”
„Mi-a placut totul: programul, afisul „Bun venit”, bunataturile, vocea, lumina, atitudinea formatorului. Multumesc frumos pentru profesionalismul tau si pentr sansa de a te cunoaste.. Plec cu zambetul pe bune, cu sfletul impacata, cu inima deschisa si cu cunostinte noi si utile.”
Mi-a placut ca a avut ocazia sa cunosc metoda cartilor OH. Ni s-au dat tehnici practice ce le pot folosi in munca mea. Abia astept sa lucrez cu ele! Cursul a fost foarte bine structurat si ma bucur ca am incercat metodele in practica.”
„Mi-a placut atmosfera de grup, faptul ca timpul  trecut repede si placut. A fost folositor si am inteles modul in care pot fi folosite cartile OH. Plec cu cunonstinte noi, metode noi de lucu, cu bateriile incarcate. Mi-a placut (timp petrecut placut si folositor). Sa ne mai intalnim!”
„Mi-a placut cum a fost construit workshopul si cum am fost introdusi in cardurile metaforice. A fost o zi plina de informatii. Raman cu faptul ca lucrurile se pot privi si din alte perspective si asta ma ajuta sa privesc lucrurile altfel, cu usurinta. Multumesc – m-am simtit foarte bine!”
Mi-a placut organizarea, structura, atitudinea, nivelul de pregatire. Raman cu tehnici si plec cu o atitudine centrata pe perspective.”
Mi-a placut organizarea cursului, nu am simtit bariere, ne-am exprimat liber. M-am simtit bine, acceptata.”

participanti workshop Miercurea Ciuc, dec. 2018

Mi-a placut blandetea si claritatea. Plec cu o tema pentru dezvoltare personala. cu metode de lucru ca psihoterapeut si raman cu mult drag pentru cardurile OH.”
„Mi-a placut explorarea inconstientului si emotiilor, relationarea cu formatorul si membri grupului, aplicatiile variate. Plec cu multe informatii si emotii, cu intrebari personale la care reflectez, cu exemple de activitati pe care doresc sa le aplic in activitatea mea profesionala.”

participanti workshop Tg. Mures, dec. 2018

Mi-a placut punctualitatea, disponibilitatea de a clarifica, lejeritatea si fluenta cu care au fost prezentate informatiile. Plec cu un set de instrumente foarte utile in activitatea mea, raman cu intelegeri si constientizari in plan personal.”
„Mi-a placut calmul, libertatea si nonstructura programului, lucrul pe proces. Plec cu incredere in instrumente si cu variante de utilizare.”
„Mi-a placut creativitatea in abordarea lucrului cu cardurile OH. Plec cu incredere si redescoperire. Superrr!!”
„Mi-a placut locatia, trainerul, grupul si o multime de tehnici metaforice pe care le pot folosi in terapie. Raman cu o multime de senzatii, sentimente, trairi si… evident… tehnici terapeutice.”
„Iulia a fost minunata, a dat explicatii foarte utile si cat de detaliate a permis timpul. Numarul de participanti a permis sa fie un atelier eficient. Plec cu un instrument foarte util de a face asocieri.”

participanti workshop Bucuresti, nov. 2018

 

„Iulia, Multumec mult pentru carduri! Ai făcut un om fericit si cred ca prin intermediul cardurilor tale o sa fie făcuți si mai mulți oameni Fericiți!”

A.S., a cumparat cardurile pentru un prieten terapeut, Aug 2018

„Mi-a placut ca am iesit din zona de confort, din rutina cotidiana, ca mi-am reamintit sa fiu si ca asta este suficient. Cu siguranta, pe langa informatiile utile invatate, clientii mei vor fi incantati de „prospetimea” starii mele. Raman cu informatii utile, cu faptul ca m-am redescoperit si nu noi prieteni cu care rezonez. Iti multumesc pentru ca esti! :)”
„Mi-a placut TOTUL! Diversitatea de carduri, jucuri, modul de abordare al situatiilor. Deschiderea si caldura ta, Iulia. Plec cu idei de a folosi cardurile pe care le detin in viata mea profesionala si personala. Cu mai mult curaj.
„Mi-a placut prezentarea, modul de abordare, profesionalismul, atmosfera, varietatea cardurilor prezentate. Plec cu informatii importante, pretioase, experienta care m-a imbogatit, stare de bine. Va mai asteptam, sa mai petrecem impreuna timp de calitate!
„Mi-a placut ca s-au prezentat utilitatea, modul de folosire si contexte de utilizare, ca a predominat partea practica. Mi-a placut atmosfera calda, de acceptare si dezvaluire. Plec cu informati utile, cu cunostinte de utilizare a cardurilor – din partea unui profesionist.”
„Plec cu senzatia de impreuna, de lipsa a supararii pe care am simtit-o cu echipa cursului.”
„Mi-a placut TOTUL! 🙂 Mi-a placut modul de organizare, stilul de lucru, faptul ca m-am simtit foarte confortabil, OAMENII pe care i-am cunoscut, ceea ce am aflat despre mine si despre ceilalti, perspectivele pe care mi le-a deschis aceasta intalnire, dorinta de a lucra mai mult cu mine si cu ceilalti, pe care mi-a trezit-o workshopul. Ar fi fost si mai bine daca dura mai mult… Plec cu dorinta de a explora jocurile si de a le folosi pe mai departe, atat pentru propria mea dezvoltare persoanala, pentru rezolvarea problemelor din familie sau in grupul de prieteni cat si la serviciu si in munca mea viitoare. MULTUMESC mult pentru ocazia de a cunoaste aceste instrumente.”

participanti workshop Brasov, mai 2018

„Mi-au placut exercitiile, abordarea (acordarea de timp suficient, tihna), mi-a placut atmosfera. Plec cu idei de a folosi cardurile in practica, cu o lista de seturi de carduri pe care vreau sa le achizitionez, cu incredere ca aceste instrumente te pot ajuta uneori acolo unde alte metode dau gres. Workshopul a fost minunat, multumesc!!!”
„Mi-a placut totul – noutatea, diversitatea, abordarea, modul de expunere, legatura creata. M-ar fi placut sa fie structurat [workshopul] pe 2 zile, sa fie timp mai mult  pentru procesarea informatiei. Raman cu experienta placuta (pe care sper sa o repet), cu cunostinte noi, metoda noua, perspectiva diferita. Cred ca totul e mininat. Continua! Si eu, Multumesc! :)”
„Mi-a placut prezentarea, jocurile pe care le-am derulat. Am descoperit tehnici noi, utile in munca de grup dar si individuala.”
„Nou, profund, conectare, fascinant. Iulia, esti o scumpa <3. Mi-a placut tot. Simt ca m-am informat, e pretios ce am descoperit. Informatie, oameni, un instrument valoros.”
„Mi-a placut modalitatea de transmitere a informatiei. As fi vrut mai mult timp. Plec cu un nou instrument si un sentiment de bine.”
„Mi–au placut cardurile, prezentarea, prestatia formatoarei, atmosfera. Raman cu constientizarea importantei utilizarii cardurilor in activitatea de consiliere.”

participanti workshop Bistrita, Martie 2018

„Mi-a placut ca a fost practic, cu exemple concrete, exercitii care pot fi folosite in terapie. Mi-a placut profesionalismul: atentia la altii / participanti, ambient (psihologic) de confort. Plec cu o metoda complexa cu mult potential.”
„Mi-a placut faptul ca am avut ocazia sa lucrez cu multe seturi de carduri sis a experimentez/incerc multe tipuri de activitati. Pe plan personal plec cu idei, perspective asupra unor situatii/probleme concrete. Pe plan profesional plec cu idei de activitati noi + informatii.”
„Mi-a placut partea practica, informatiile foarte structurate. Plec cu informatii pentru a lucra in cabinetul de psiholog in specializarea psihoterapie si cu materiale pentru desfasurarea activitatii (n.a. carduri). Multumesc!”
„Mi-a placut totul: exercitiile, flexibilitatea… faptul ca am avut posibilitatea sa alaptez intre timp a fost foarte important pentru mine!!! Iti multumesc! Plec cu o cunostinta mai vasta despre cardurile OH.”

participanti workshop Cluj Napoca, Ianuarie 2018

In primul rând doresc sa îți multumesc inca o data pentru modul in care, in timpul limitat al unui workshop de o zi, ai realizat o „punere in tema” atât de ofertanta ca perspective de lucru. Mi-a plăcut in mod deosebit diversitatea tehnicilor prezentate, care valorifica valențele deosebite ale fiecărui set de carduri. Am plecat cu multe oportunitati de lucru si cu o foarte mare curiozitate de a descoperi in detaliu „universul” din fiecare set.

M-a impresionat prezentarea ta. Acum sunt la cabinet si imi astept primul client pentru a experimenta impreuna magia, nu numai a mintii noastre, dar si a cardurilor. De asemenea, am avut de dimineata curs cu studentii si le-am facut si lor o demonstratie. Au fost siderati. Workshopul a fost o reusita. Ai facut o prezentare echilibrata. Am ramas cu multe. Mi-am dat seama cand a venit randul meu sa vorbesc despre carduri. Nu este usor sa oferi atat de multa informatie in timp atat de scurt. Cea mai grava problema este aceea ca le-as cumpara pe toate!!! Cu mult drag…

Mi-a placut diversitatea tehnicilor pe care le-am experimentat impreuna, sunt sigura ca or sa imi fie de mare ajutor curand.  Pe langa acest lucru, mi-a placut faptul ca ai respectat niste limite pe care fiecare le impunea si nu te-am simtit intruziva. Eu una nu am simtit nevoia sa vorbesc prea mult ci am simtit nevoia de instrospectie, iti multumesc ca ai permis asta. 🙂

Va mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la activitatea de instruire. Ca si coleg gândurile mele cele mai bune ae îndreaptă spre dumneavoastră. Activitatea de prezentare si de instruire a întrunit rigoarea pedagogica si consider ca ati atins pe de-o parte elementele de mare sensibilitate in lucrul cu cardurile oh iar pe de alta parte modul aplicat de utilizare prin transmiterea unităților de învățare asimilate activității se predare. Plăcut si încântat am fost de maniera dumneavoastră extrem de subtila prin care v-ati asigurat ca toate unitățile de învățare au fost însușite de către studenții prezenți la training. Si specific studenti pentru ca acela era rolul nostru acolo si anume cel de a fi instruiți de către dumneavoatra.

participanti workshop Bucuresti, Noiembrie 2017

Mi-a placut personalitatea si stilul de lucru al formatorului, atmosfera destinsa si lucrativa, respectul fata de participanti, flexibilitatea, capacitatea de a inspira participantii. Plec cu cunostinte privind metoda cardurilor OH, exemplificari, demonstratii relevante si cu ideea dezvoltarii unei comunitati stintiifice OH in Romania. Felicitari!
Mi-au placut exercitiile practice si plec cu perspective si aplicatii.
Mi-a placut ca a fost totul structurat, eficient si organizat si plec cu tehnici de lucru. Felicitari!
Mi-a placut continutl, modul de prezentare si Iulia :). Plec cu un instrument util in practica de cabinet.
Mi-a placut modul de prezentare a cardurilor, tonalitatea vocii si limbajul nonverbal al formatorului. Am invatat sa folosesc cardurile.
Mi-a placut ca mi-am indeplinit obictivele, afland ce ma interesa. Mi-a placut atmosfera deshisa si accentul pe importanta lipsei judecatii, faptul ca m-am putut exprima si chiar am fost incurajata. Imi este clar la ce pot folosi cardurile, plec cu idei de exercitii si cu inspiratie. Multumesc. Iulia! 🙂
Mi-au placut cardurile, explicatiile, atmosfera, ceea ce am descoperit in mine si in ceilalti, exercitiile. Plec cu cunostinte, intrebari si raspunsuri.
Mi-a placut faptul ca am lucrat personal cu cardurile si am simtit plusul pe care il aduc. Raman cu idei de lucru si plec cu un nou set de crduri, indre. :).
Mi-a placut diversitatea activitatilor, cardurile, modalitatile de prezentare, atmosfera calda, castigul personal prin autocunoastere. Raman cu multe instrumente, experienta impartasita, oameni noi in viata mea. Plec cu modalitati de utilizare a acestor instrumente.
Mi-a placut ca am putut sa iau contact cu mai multe tipuri de carduri, atmosfera calda si prietenoasa. Stiu ca pot folosi cardurile in activitatea din cabinet. Multumesc pentru disponibilitatea si caldura cu care ai impartasit aceste cunostinte cu noi.
Mi-a placut interactiunea, calmul, introspectia, spiritul de grup, continerea. Plec cu un instrument de lucru in psihoterapie si coaching. Raman cu constientizari sau reamintiri legate de aspecte ce pot fi gestionate sau schimbate. Multumesc!

participanti workshop Bucuresti, Noiembrie 2016

„Mi-a placut lumea noua in care am intrat si modul in care am fost condusa! Timpul…. oofff, timpul…! Plec cu dorinta de a face si de afla mai mult. MULTUMIRI!”
„Mi-a placut invitatia la conexiunea cu noi; ultima parte a workshopului (musica + fotograful), Sweet Clarity – activitatea + fotografiile 🙂 musica, prezenta lui Ronen, tacerea Iuliei 🙂 de la final, cardurile evren. Plec cu o stare de bine. Am primit mult mai mult decat m-am asteptat.”
„Mi-au placut aplicatiile. Raman cu exercitii creative si spontane. Succes!”
Mi-au placut exercitiile facute si activitatea finala. Raman cu experienta in lucrul cu cardurile OH. Succes pe mai departe!”
„Plec cu multe informatii.”
„Mi-a pacut succesiunea activitatilor, nenumaratele posibilitati de folosire a cardurilor, stilul degajat al formatoarei (formatorilor). Plec cu tehnici noi, procese, posibilitati mutiple de folosire, cu sstare de bine, de „mai vreau”, posibilitati noi de valorizare a noastra.”
„Mi-au placut activitatile bine structurate, cardurile OH. Plec cu tehnici, instrumente noi folositoare in activitatea mea de consilier.”
Mi-au placut preezntarea dinamica si interactiva, posibilitatea de exprimare a fiecaruia, informatiile / procedurile concrete si diverse de utilizare a cardurilor. Plec de la acest curs cu un sentiment placut de echilibru si liniste interioara. Simt ca pot sa daruiesc mai departe ceea ce am primit si ca stiu si cum sa o fac. Stiu ca voi putea sa ajut alte persoane sa se descopere si sa se dezvolte.”
Mi-au placut  organizarea, tipul de interactiune care s-a creat intre formator si cursanti, continutul cardurilor.”
Mi-au placut organizarea, explicatiile, timpul acorat fiecarui set si exemplele de activitati pentru fiecare set. Raman cu mai multe informatii despre cardurile OH, cu tehnici de lucru si cu multe lucruri noi aflate despre mine si relatia mea cu ceilalti. Plec cu o stare de bine! Felicitati pentru facilitator!”
Mi-au placut natura dinamica a activitatilor, prezentarea unei mari varietati de seturi si activitati specifice pentru fiecare, grupul deschis si dornic de explorare. Supriza :). Plec cu cunostinte si idei de pus in aplicare si raman cu informatii clare depre cardurile OH. Multumesc, Iulia, pentru ziua plina de invataminte personale si profesionale si pentru disponibilitatea si deschiderea ta.”
Mi-au placut varietatea de moduri un care putem folosi cardurile OH precum si diversitatea de obiective / subiecte pe care le atinge. Plec si raman cu foarte multa informatie, curiozitate, initiativa si entuziasm. Multumim pentru aceasta zi!”
„Mi-au placut discursul, varietatea abordarilor, noutatea. Plec cu tehnici noi de abordare a omului in diverse situatii de viata. Raman cu ideea ca intoteauna lucrurile pot fi altfel daca sunt privite din perspectiva diferita.”
„Mi-au placut jocurile de dezvoltare personala prin care s-a inteles lucrul cu cardurile si paleta lara de exercitii ce pot fi facute cu ajutorul lor – cu un singur set sau combinate mai multe seturi. Plec cu idei noi de lucru in terapie si o noua tehnica de lucru.
„Mi-a placut ideea de carduri OH, de Iulia Sara, cantecul lui Ronen ( n.a. de la finalul zilei). Plec cu dorinta de a aprofunda lumea cardurilor OH. Mi-a placut mult stitul facilitatorului. Apreciez blandetea ferma. <3 :)”

participanti workshop Timisoara, Mai 2015

Mi-au placut cardurile, informatia primita si modul de preentare, atmostefa deschisa, libera, eficienta metodei (plan personal). Plec cu o noua metoda de introspectie si de lucru cu altii si cu un set, doua, de carduri :).”
Mi-a placut modul deschis, in care s-a desfasurat workshopul, tonul calm, cald, placut in care se explica, ni se dau indicii; persoanele care au participat deoarece au fost receptive – nu s-a indreunat sustinerea cursului. Plec cu informatii noi si dorinta de a lucra cu cardurile si a analiza mai profund ce descopar.”
„Mi-a placut atmosfera de acceptare si non-directivitate in interpretarea proiectiilor; ideea de joc + aflarea unor informatii pretioase, profunde, coerente despre mine. Plec cu dorinta de a mai achizitiona unele dintre seturi si a le aplica cat mai mult in lucrul cu clientii. Felicitari!”
Mi-a placut atmosfera. Plec cu o tehnica reala. Cu o deschidere fata de ce urmeaza. FELICITARI!!!”
„Mi-a placut modul de abordare concentrat pe exercitiu. Plec stiind cum sa lucrez cu cardurile.”
„Mi-a placut interctiunea, contostintele si modul de abordare. Plec cu un nou instrument de lucru.”
Mi-a placut modul de expunere al specialistului si exercitiile practice. Plec cu un instrument util in practica.”
„Mi-a placut prezentarea cardurilor OH. Felicitari!”

participanti workshop Bucuresti, Noiembrie 2014

„Mi-a placut noutatea, posibilitatile nenumarate de lucru cu cardurile.”
„Mi-a placut faptul ca am aflat despre noi metode si tehnici de a lucra individual si in grup. Plec cu o alta abordare asupra cunoasterii de sine si a celorlalti.”
„Mi-a placut faptul ca am desciperit ceva nou si util. Plec cu multe cunostinte noi, dar si cu o confirmare ca ceea ce stiu este stabil. Mi-a placut ca s-a gestionat timpul foarte bine.”
„Imi place ca tehnica (activitatea) cu cardurile reprezinta o tehnica invoativa care stimuleaza psihismul uman pe diferite paliere. Plec cu un plus de valoare.”
„Mi-a placut gama larga de carduri, metoda de abordare si profunzimea. Mi-a placut foarte mult!”
„Mi-a placut diversitatea cardurilor, aplicabilitatea in doerse situatii care ne incurca si implicarea in exercitii – este un test proiectiv de utilitate in terapie pentru un pas inainte pentru un client blocat.”
„Mi-a placut ca am aflat multe lucruri utile pe care le pot folosi, a fost un real folos atat prezentarea cat si tehnicile de lucru. Este un instrument foarte util.”

participanti workshop Brasov, Ianurie 2014

„Folosesc de trei ani cardurile OH […]. Utilizez in special cele 88 carduri cu cuvinte si imagini dar si cardurile COPE (in lucrul cu copiii) si Tandoo; le utilizez atat in consiliere / terapie cat si in workshopuri de storytelling sau boosting creativity. Acum am comandat acest set (Mythos) deoarece completeaza frumos formarea in sandplay si ma intereseaza si pentru „the hero journey” – monomyth (campbell).”

Lector. Univ. Dr. Dan  Stanescu, psiholog, formator, consultant senior

„Dragă Iulia Sara, îți mulțumim pentru atmosfera pe care ai creat-o împreună cu cardurile OH. Personal, am doar feedbackuri de fascinație și satisfacție în urma acestui workshop :). Lacrimile, emoțiile pozitive, insighturile, mandalele și multe altele care au avut loc – toate ne-au transportat într-o lume mai reală, mai aproape de Sinele nostru. Îți mulțumim pentru grija ta și respectul pentru etica profesională – fenomen rareori întîlnit astăzi… Te așteptăm și altădată, negreșit!
„Atmosfera creata a fost una deosebita. Calmul si linistea pe care am avut-o mi-a permis sa explorez mai multe detalii, situatii. Am reusit sa impartasesc mai multe lucruri din mine, ceea ce era o necesitate absoluta. AM cunoscut persoane extraordinare de la care am invatat mai multe lucruri frumoase. Cu intrebari si raspunsuri noi. Am obtinut o experienta personala la capitolul organizare.”
„Mi-a placut profesionalismul prezentatorului, tehnicile propuse, lucrul in grupuri si individual, teme diverse si atmosfera creata. Multe lucruri sunt scoase la iveala si ma ajuta sa ma simt cu mult mai bine mai sigur si mai confortabil. Am multe de invatat de la Iulia. Merci mult. Merci din suflet.”
„Mi-a placut de tine, de ceea ce faci tu, de misiunea ta, de sensibiitatea ta, tehnicile, atmosfera pe care ai creat-o tu si cardurile si, bineinteles, noi :). Raman cu bucuria ca te cunosc, cu tehnici noi de lucru, cu cateva insighturi importante. Sa ne mai vii! :)”
„Plec cu multa informatie referitoare la carduri, am descoperit o Lume Noua!!!
Mi-a placut sinceritatea grupului si concentrarea oe situatial la moment. Mi-a placut ca fiecare set l-am incercat pe noi. Plec cu cunostinte noi, utile, interesante. Am cunoscut persoane frumoase. A fost un grup BRAVO!!! Trainerul s-a descurcat bine, daruind caldura. Cristina mi-a placut ca a impartasit experienta. Irina a tinut cont de toate detaliile.”
„Mi-a placut modul placut si usor de a intra in lumea cardurilor si de a le descoperi, si nu in ultimul rand utiliza pe situatiile pe care vreau sa le inteleg si sa gasesc si solutii de rezolvare, solutii care dealtfel sunt in interiorul meu, dar… ne le vedeam. Plec cu f.f multe instrumente de lucru privind lucrul cu mine insumi, familia mea, sotul si copilul meu. Multumim Iulia si multimim organizatorilor. Ati facut o treaba minunata. Multumesc.”
„Mi-a placut deschiderea Iuliei la interactiune, intrebari; o atmosfera buna, confortabila, a participantilor; activitatea cu cardurile. Plec cu informatii despre cardurile OH, cu raspunsuri la unel intrebari proprii. Raman cu aspecte practice si beneficii ale cardurilor.”
Mi-a placut organizarea, numarul participantilor, trainerul, atmosfera. Totul este perfect.Sinteti foarte precauta, grijulie, draguta. Raman cu noi prieteni, cu noi instrumente valoroase de lucru, plec cu sufletul impacat ca lucrez asupra mea din greu si asiduu si asta va da roade foarte curand. Sint mandra ca apartin unui asemenea grup de femei destepte. Sunteti omul potrivit la locul potrivit. V-ati gasit de minute locul de activitate. Imi place cum vorbesti despre trainingurile, consilierea in cariera, recrutare, as vrea si eu sa fiu un bun specialist in acest domeniu.”
„Mi-a placut absolut tot, incepand de la organizare, trainer, activitati si insusi grupul. Totul a fost perfect. Plec cu un set de activitati si tehnici de utilizare a cardurilor si cu o dispozitie buna, si desigur cu o dorinta de aplicare a cunostintelor in practica.”

participanti workshop Chisinau, Sept. 2013

 

Mi-a placut modul cald, prietenos cu care ai vorbit toata ziua, rabdarea blanda cu care ai gestionat toate reactiile noastre. Plec cu activitati specifice care sunt un real ghid spre lumea interioara. Felicitari, Iulia Sara!

Plec cu informatii utile despre cardurile OH, cu ipoteze de auto-dezvoltare. Succes in continuare! Multumim!

participanti workshop Bucuresti, Aprilie 2013

Mi-a placut lucrul cu cardurile, calmul si rabdarea facilitatorului, organizarea si alegerea activitatilor. Plec din acest workshop cu un instrument valoros, cu o abordarea interesanta si cu noi cunostinte. Pentru mine Iulia a fost un trainer minunat!
„Mi-a placut ca am invatat lucruri noi care ma pot ajuta in munca de terapeut. De asemenea, am descoperit anumite lucruri despre mine. Plec cu un semn de multumire si o stare de bine.”
Mi-a placut ca am lucrat foarte multe aplicatii cu cardurile, am interactionat. Plec cu cunostinte noi si instrumente de lucru cu clientii.
Mi-a placut tonul, linistea, calmul, imaginile de pe carduri. Plec cu o intelegere mai buna a traumelor mele (doua dintre ele), un instrument ajutator de comunicare cu pacientii / clientii mei si cu spiritul meu liric descatusat, adormit dupa adolesecnta.”
Mi-a placut noutatea, ca am facut multe exercitii si ca am putut achizitiona instrumentul. Plec cu carduri :).”
Mi-a placut calitatea cardurilor, structurarea exercitiilor, cum a fost condus workshopul, faptul ca Iulia a fost receptiva la sugestii si deschisa la noi perspective. Plec cu un instrument de folosit in lucrul cu mine in special, cu noi cunostinte si cu trei seturi de carduri pentru a largi paleta de contact cu subconstientul.”

participanti workshop Iasi, Aprilie 2013

„Mi-a placut libertatea de actiune oferita de cardure OH, atmosfera calda, calma, intelegatoare fata de optiunile participantilor. Iulia este un formator complex.”
„Mi-a placut faptul ca am invatat lucruri noi, pe unele le-am sedimentat. Totul mi-a placut. Plec cu o noua tehnica pe care pot sa o folosesc atat in terapie, consiliere etc.”
„Mi-a placut descrierea activitatilor si modul de aplicare, diversitatea situatilor in care se poate interveni cu ajutorul cardurilor OH. Plec cu metoda clara de lucru cu cardurile OH.
Mi-a placut modalitatea de prezentare a seturilor de carduri, bogatia de informatii, utilitatea cardurilor in viata personala si profesionala si, nu in ultimul rand, respectul formatorului pentru intimitatea cursantilor. Raman cu inormatii si idei de activitati.
„Mi-a placut diversitatea activitatilor, accesul direct la cardurile OH, mediul placut, profesionalismul, deschiderea si caldura. Plec cu o mai mare receptivitate la utilizarea cardurilor OH ca metoda de lucru in terapie, cu o mai mare incredere in mine, cu idei de folosit in terapie. Multumesc pentru caldura, profesionalismul si implicarea dvs. in aceasta „lume” a cardurilor OH.”
Mi-a placut diversitatea de posibilitati de a folosi cardurile OH, plec cu informatii noi. A fost o activitate fascinanta! Mi-a placut!
„Mi-a placut aplicabilitatea cardurilor si exemplificarile / jocurile. Oportunitatile oferite de carduri (pentru mine) sunt nenumarate. Plec cu convingerea ca le voi folosi in viitor.”

participanti workshop Timisoara, Martie 2013

Parfum „OH”: cu esenţă de MORENA, TAN DOO, COPE, ECCO, Persona si OH, dar nu OF! Deschid sticluţa si esenţele se împletesc în atmosferă: îmi creează o stare de bine şi de linişte; m-am gândit mult la persoana mea şi a fost minunat să port un dialog cu mine şi cu ceilalţi, cu trecutul şi viitorul conjugate la timpul prezent. Voi pune dopul la loc şi, din când în când, voi privi sticla şi voi gândi despre ea că este elementul concret al impresiilor despre viaţa mea.”

„Poate ca informatia si emotiile atinse (cu ajutorul cardurilor) s-ar fi asezat altfel intr-un workshop de 2 zile. Iti multumesc pentru aceasta experienta de impact care a miscat lucrurile in interiorul meu, am descoperit(cu ajutorul cardurilor) multe perspective noi asupra multor situatii de viata pe care le traiesc.”

„A fost un eveniment la care timpul si banii cheltuiti reprezinta una din cele mai bune investitii pe care am facut-o vreodata.”

„A fost o intalnire placuta, plina de persoane disponibile sa invete si sa impartaseasca. A fost o intalnire care aproape fara sa-mi dau seama mi-a permis sa am momente de introspectie. Am resimtit un mare impact terapeutic, desi stiu ca nu acesta era scopul intalnirii.”

„Dupa cum am spus, raman cu un minunat si util instrument de lucru alaturat unui sentiment de multumire si clarificare.”

„Plec din acest workshop cu un instrument de lucru deosebit, pe care am invatat sa-l folosesc destul de repede si al carui efect asupra clientilor mei abia astept sa il urmaresc.”

„Plec din acest workshop cu un instrument de lucru valoros in munca cu copiii (SAGA), cu noi variante de a a incuraja introspectia, cu bucuria reintalnirii cu foste colege (de la formarea in psihoterapie).”

„Multumesc pentru informatiile, gandurile si emotiile bune, pozitive, pe care mi le-ai transmis si pentru cele pe care m-ai determinat sa le experimentez.”

„Am fost incantata de placuta si relaxanta atmosfera in care am petrecut cele mai mult de 8 ore, de faptul ca participantii au trait „aici si acum”, de lejeritatea si siguranta de care a dat dovada Iulia si nu in ultimul rand, de faptul ca pe viitor voi putea folosi cardurile OH ca si instrument de lucru in terapie.”

„Mi-a placut modalitatea simpla, discreta dar profesionista a formatoarei de a capta atentia si implicarea unui auditoriu format din specialisti cu spirit destul de critic. „Puterea” fascinanta a cardurilor OH de a produce, prin activarea mecanismelor proiective, clarificari, deschideri si insight.”

„Mi-a placut faptul ca a fost un workshop PRACTIC! Si faptul ca am explorat lumea cardurilor OH lucrand cu mai multe seturi de carti! Plec cu un nou instrument de lucru cu clientii mei si cu noi metode de a explora ceea ce se afla dincolo de realitatea vizibila, exterioara, care de cele mai multe ori difera in mod substantial de cea interioara, mai greu accesibila…Dar acum mai usor accesibila cu ajutorul cardurilor OH. 🙂 A fost superfain si am invatat o gramada de lucruri noi! Am lucrat cu diverse seturi de carduri OH si am putut sa experimentez eficienta lor in mod direct, lucrand pe diverse teme personale. Felicitari Iulia pentru workshop! Iti multumesc ca ne-ai daruit atatea intr-un timp atat de scurt!”

participanti workshop Brasov, Feb 2013

„Mi-a placut ideea de experimentare, descoperire, insight facil prin intermediul cardurilor. O tehnica noua pentru mine. Plec cu informatii noi despre aceasta tehnica dar si cu un set de carduri. Organizarea foarte buna. Disponibilitatea facilitatorului – exceptionala. Felicitari!”
„Mi-a placut modalitatea de abordare a materialelor prezentate, justetea. Foarte multa caldura si echilibru.”
„Mi-a placut atmosfera, cooperanta. Cardurile mi se par instrumente utile si usor de utilizat in practica psihoterapeutica, mai ales in cazul persoanelor care nu au exercitiul auto-investigarii. Plec cu informatii noi si utile, sturi de carduri cu care voi lucra. Iulia este o persoana calda, prietenoasa, suportiva cre ne-a ghidat frumos in aceasta intalnire. Multumesc!”

„Mi-a placut modul de prezentare; modul in care se pot folosi aceste carduri; contacte noi. Raman cu o experienta placuta si care cu siguranta imi va folosi (nimic nu este intamplator).”
„Mi-a placut modalitatea de prezentare / de lucru / de abordare, abilitatile moderatorului in interactiunea cu grupul de participanti. A fost o acoperire mare / complexa a sferei de interes legate de modalitati de utilizare ale cardurilor OH. Raman cu experienta imbogatita in lucrul cu beneficiarii.”
„Mi-a placut spiritul colegial si versatilitatea utilizarii cardurilor. Plec cu informatii si tehnici noi.”
„Mi-a placut elementul de noutate. Raman cu familiaritate cu o metoda / instrument ce o pot folosi in lucru cu clientii si in plan personal. Multumesc!”
„Mi-a placut noua tehnica de constientizare a unei probleme, gasirea de solutii si noi perspective ale problemei. Plec cu lucruri noi invatate si raman cu noi prieteni.”
„M-am descoperit si am invatat cum sa folosesc cardurile. Plec cu multe informatii si raman cu o experienta frumoasa si utila.”
„Mi-a placut prezentarea informatiei (clar si concis) si exercitiile interactive. Plec cu informatii noi si utile in practica mea.”
„Mi-au placut exercitiile cu cardurile in care m-am regasit. Pot folosi cardurile ca un instrument util de lucru in cabinet.”
„TOATE CARDURILE mi-au placut si dna Iulia prin prezentarea acestora.”
„Mi-a placut varietatea de exercitii. Plec cu informatii noi si cu contacte noi.”
„Mi-a placut noutatea. Raman cu o provocare in profesia mea.”
„Mi-au placut exercitiile variate bazate pe cardurile OH. Plec cu idei noi si mijloace pentru abordarea problematicii in consiliere. Apreciez rabdarea, caldura si disponibilitatea trainerului.”
„Mi-a placut atmosfera destina, calda din timpul workshopului.”
„Mi-a placut simplitatea formatorului de a explica foarte clar lucrul cu cardurile OH. Plec cu informatii noi.”

participanti workshop Constanta, Nov 2012

Mi-a placut lucrul in grup si individual cu cardurile. Plec cu multe metode noi de lucru cu cardurile + am reusit sa vad cu care problema sa lucrez mai mult personal. Va multumesc! :)”
„Mi-a placut faptul ca am lucrat cu aproape toate seturile si ca am putut vedea seturile si descrierile lor. Plec cu informatii si confirmari ale presupunerilor mele legate de unele probleme. FOARTE DRAGUT! :)”
„Mi-a placut locatia, organizarea, simplitatea cu care ai facut ca lucrurile intre noi sa se lege, grupul sa capete incredere si sa lucreze cu problemele personale. Plec cu cunostinte aplicate despre OH. MULTUMESC!”
„Mi-a placut absolut tot! Raman cu multe informatii si cu dorinta unei colaborari si pe viitor.”
„Mi-a placut TOTUL! Plec cu O MARE DESCHIDERE.”
„Mi-a placut deschiderea, modul de lucru, grup nu foarte mare si am avut posibilitatea sa vorbim. Plec cu incredere ca sunt instrumente utile, practice, folositoare cucare vreau sa lucrez pe viitor.”
„Raman cu experienta de a fi experimentat lucruri despre mine cu ajutorul cardurilor OH.”

participanti workshop Bucuresti, Oct 2012

Am fost fascinata de fiecare Univers cuprins in pachetele de carduri. Am inteles inca o data ca, prin alegerile pe care le facem si prin combinatiile pe care fiecare din noi le consideram – potrivite sau nu unei situatii (in lucrul cu cardurile si in viata) – contribuim la extinderea Universului. Lucrul cu cardurile mi se pare util in orice domeniu care implica emotiile, imaginatia, creativitatea, luarea de decizii – individual, in lucrul cu un client sau in grup.

Workshopul a fost excelent structurat si foarte bogat: intr-un timp relativ scurt am invatat un mare numar de exercitii si posibilitati de lucru, am lucrat efectiv si am strans un material bogat pentru activitatea ulterioara.9
Multumesc Iuliei si colegilor pentru experienta, felicitari Iuliei pentru tot ceea ce face in acest domeniu.”
Jeanina, participant workshop Bucuresti, Mai 2012

„Pentru mine workshopul a fost bine-venit, mi-a adus multe lamuriri si am primit raspunsurile la intrebarile mele. Prestatia ta a fost a minunata: structura, caldura, atentie pentru nevoile noastre, bune intuitii. Felicitari!”

Cristina, psiholog, participant workshop Bucuresti, Mai 2012

„Multumesc pentru acest workshop minunat, pentru profesionalismul pe care l-ai exprimat ! Mi-a deschis noi oportunitati mai ales in abordarea intuitiva (cand alegeam cardurile intoarse), care mi se pare partea magica a workshop-ului. Am gasit raspunsuri mai ales cand alegeam in acest fel cardurile.
Nu intotdeauna alegem ceea ce e mai bine pentru noi, astfel ca alegerea „oarba” este o modalitate in care putem lua in considerare si sugestia subconstientului.
Felicitari pentru metoda implicarii acestor carduri in activitatea de consiliere in cariera!
Mi-a placut mult si posibilitatea de a alege, de a returna un card si de a alege altul, chiar daca initial nu eram de acord. Reflectand insa mi-am dat seama ca este o cale mai acceptabila atunci cand nu vezi anumite semnificatii / simboluri simai ales o constientizare in trepte a mesajului cardurilor.
Asadar multumesc pentru aceasta oportunitate si ma bucur enorm ca ne-am cunoscut.”
Diana, consultant cariera, participant workshop Bucuresti, Mai 2012

„Pentru mine workshopul a insemnat atat un impuls cat si un ajutor. A fost important sa inteleg cum se pot combina cardurile si mai ales ca am putut adapta metodele aratate in mod divers si complex la cerinte si situatii concrete.”

Laura, psiholog, participant workshop Bucuresti, Mai 2012

„Am luat contact cu OH in 2008 in grupul de formare in consiliere si psihoterapie si a fost o experienta placuta si revelatoare. Workshopul pe tema utilizarii cardurilor OH (n.a. desfasurat in Feb 2010 la Cluj Napoca) a fost o sursa de inspiratie pentru ca am experimentat noi metode aplicative. Cardurile de asociere OH sunt o poarta catre emotii, trairi, imaginatie si creativitate, motiv pentru care le voi folosi in training si in alte activitati care implica dezvoltarea potentialului uman.”

Diana Nitu, Manager Resurse Umane, participanta workshop OH Cluj Napoca, Feb 2010

„Lucrez cu cardurile OH in scop terapeutic, in cadrul unui grup de psihodrama pentru copii cu deficienti de auz. In cadrul sedintelor de psihodrama pentru copii se lucreaza pe marginea unor povesti, gandite, alcatuite de copii. Copii deficienti de auz intampina mari greutati pe plan verbal, iar acest fapt influenteaza in mod negativ eficienta muncii terapeutice. Cu cardurile din seturile Saga si Mythos, am reusit sa lucram mult mai eficient, mult mai in profunzime ca tematica. Am mai folosit cardurile OH si cu adolescenti, in terapie individuala. Si lor le-au placut foarte mult.”

Ilyes Iren, psiholog , profesor psihopedagog, Scoala Speciala pentru Deficienti de Auz Nr.2, Cluj Napoca, participanta workshop OH Conferinta Segitok Tg. Mures, Oct 2009

„Cardurile OH sunt placut folositoare, instrumente intuitive care forteaza plasarea dincolo de un eveniment sau o intrebare. In mainile lui Adam Bourgeois, cele doua seturi de carduri OH – picturi si cuvinte – devin in acelasi timp revelatoare si indeamna la descoperiri. El exploreaza simbolismul cardurilor si arata cum acestea genereaza emotii, intuitia, sentimente care indruma la exprimare de idei si a fanteziilor personale cele mai intime.”

W. Brugh Joy, M.D., autor al cartii „Calea bucuriei – O harta a calatoriei transformationale”, comentand despre cartea lui Adam Bourgeois.

Stiu despre aceste instrumente din 2007. Le-am folosit de cateva ori si mi-au placut, considerandu-le o modalitate de provocare pentru client, pe teme foarte diferite, in functie de inspiratia, creativitatea si directia demersului terapeutic. Le folosesc cu grupuri de adolescenti ca o provocare la introspectie, autocunoastere si armonizarea relatiilor cu ceilalti, mai ales cu persoane reprezentative din viata lor .”

Mioara Peleanu, Psihoterapeut si Consilier Specialist

„These are incredible cards for showing the hidden traumas that we are now ready to address. Working with another compassionate person, the cards are ideal for helping to see what is currently blocking a person in their spiritual journey. I don’t recommend these as a ‘game’. They need to be taken seriously and handled in such a manner, otherwise significant distress could be triggered by not dealing with issues in a sensitive manner.”

Anonim

Gasim la OH Cards Institute metode si experiente impartasite de utilizatorii cardurilor OH din intreaga lume.

Carti pe tema cardurilor OH sau a genului:

  • That Perception Thing , autor Dawn Brown, ISBN 0-921165-76-5,
  • The OH Cards: A Technique to Enhance Therapeutic Efficacy, autor Connie L. Simons; Proiect de cercetare clinica aplicat la facultatea scolii de psihologie profesionala, Illinois, Chicago, ca cerinte in cadrul criculei doctorale in Psihologie in Psihologia Clinica ,
  • GUIDANCE AND COUNSELLING publicat de Guidance Centre, The Ontario Institute for Studies in Education, Volume 8, Number 4, March, 1993. OH Cards: Un proces pentru explorare interpersonala, autori Honore France si Joan Lawrence,
  • Creative Therapies – A psychodynamic approach within occupational therapy , autori Kim Atkinson si Catherine Wells, Stanley Thornes, ISBN0 7487 33108,
  • The Pencil Sharpener, autor Veronica Grønte, Suedia, 2001, ISBN 91-973227-8-4,
  • Dialog with pictures – fascination of picture traveling / Dialog mit Bildern – Von der Faszination der Bilderreisen, autori Gisela Trampert, 2001, 336 Seiten, ISBN 3-89846-049-5.

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.