termeni si conditii

Proprietatea OH-cards

Cardurile din seria OH sunt proprietatea OH Publishing
Moritz Egetmeyer
PO Box 1251, D-79196 Kirchzarten
oh-publishing [at] t-online [punct] de
Ust.-IdNr.: DE142139602
OH-cards.ro are permisiunea OH Publishing, ca incepand cu 2009, sa distribuie si revanda cardurile OH in Romania.

Proprietatea carduri AH

Seturile de carduri din seria AH – mai exact Sweet Clarity, indre, Evren si cartea cu 104 activitati cu cardurile OH sunt proprietatea exclusiva a OH-cards.ro. Acestea nu reprezinta in nici un fel OH Publishing.

Termeni legali

Nici unul si nici o parte a vreunui produs comercializat de OH-cards.ro nu poate fi reprodus fara permisiunea explicta scrisa a proprietarului (OH Publishing sau OH-cards.ro. dupa caz). Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa, sub nici o forma, prin nici o metoda, fara permisiunea prealabila a OH-cards.ro.

Comanda pe site

Fiecare comanda va fi confirmata in termen de 7 zile de la efectuarea cu succes a acesteia. Daca nu ati fost contactat(a) in acest interval de timp, va rugam scrieti-ne sau lasati-ne un mesaj.
Comanda se considera ferma in momentul in care confirmam stocul necesar si se face plata pentru aceasta (pentru plata in avans).

Informatii despre greutatea seturilor / cartilor OH (*)

OH ++ = 430 g
COPE, ECCO, BOSCH = 250 g
SAGA, MYTHOS, 1001, SHEN HUA, LYDIA JACOB STORY, BEAUREGARD, TAHITI = 180 g
HABITAT = 240 g
PERSONA, MORENÁ = 275 g
QUISINE = 175 g
CLARO = 110 g
THE POWER OF OH (carte) = 410 g
PERSONITA = 300 g
(*) Aceste informatii va pot ajuta la calculul estimativ al costului livrarii. Folosim serviciul de livrare colete – curierat rapid Fan Courier / TransilvaniaPost. In momentul confirmarii comenzii, veti primi detalii inclusiv in legatura cu costurile aproximative de livrare practicate de compania de curierat. OH-cards.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru neconcordanta intre preturile practicate de firmele de curierat pe site-urile acestora si preturile de fapt.

Ambalarea coletelor

Coletele pentru comenzile pe OH-cards.ro sunt ambalate in carton, cutii  sau hartie refolosite. Se poate ca unele colete sa fie ambalae in folie de plastic reutilizata. Sustinem reutilizarea si reciclarea resurselor, ne straduim sa nu abuzam de acestea – atat cat este posibil. Va multumim pentru intelegere.

Livrarea comenzii

Comenzile se livreaza in prima zi de marti dupa confirmarea comenzii. Livrarea coletelor se face prin serviciul universal de coletarie al Postei Romane. Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la data expedierii. In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru livrare, intervalul de la primirea comenzii se va prelungi. Daca este cazul, veti fi informat in acest sens in momentul conversatiei pentru confirmarea primirii comenzii.

Cum platesc?

Va rugam sa intelegeti faptul ca se livreaza doar comenzi platite in avans sau cu plata ramburs. Exista urmatoarele modalitati de plata, in acest moment:

  1. Transfer bancar in avans, pe baza facturii pe care o emitem dupa ce primim comanda dvoastra (se plateste 8 lei in plus la comanda: include comisioanele bancare si taxele postale).
  2. Ramburs, la primirea coletului (platiti in plus 15 lei pentru un coleg de pana la 1kg) .

Cumparatorul suporta taxele de livrare. Pentru detalii despre costurile de livrare la colete mai mari de un 1kg vedeti informatiile actuale de pe site-ul Posta Romana.ro.

Alte detalii

Instructiunile pentru seturile COPE, Habitat, Mythos, OH++, Persona, Personita, Saga, EVREN, indre sunt disponibile in limba romana. Restul sunt disponibile in limba engleza (in curs de traducere).
Instructiunile de utilizare vor fi incluse cu fiecare set de carduri din pachetul dvoastra. Daca se intampla sa nu le gasiti in colet, va rugam sa ne scrieti si vi le punem la dispozitie in format electronic, pe email.

Politica de confidentialitate

In acest site exista posibilitatea introducerii de date personale sau de contact (email, adresa, nume, etc.) – introducerea datelor este obligatorie pentru efectuarea comenzilor.
Orice date preluate in formularele de contact din acest site sunt strict confidentiale si vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute.
Folosirea adreselor de email OH-cards.ro , a numerelor de telefon sau a oricaror date de contact in alt scop decat cel pentru care au fost furnizate in mod explicit in acest site este strict interzisa!
Preturile produselor pot suferi modificari, fara a fi anuntat acest lucru in prealabil.

Pentru orice alte informatii va invit sa ma contactati.

Iulia Sara