termeni si conditii

Proprietatea OH-cards

Cardurile din seria OH sunt proprietatea OH Publishing
Moritz Egetmeyer
PO Box 1251, D-79196 Kirchzarten
oh-publishing [at] t-online [punct] de
Ust.-IdNr.: DE142139602
OH-cards.ro are permisiunea OH Publishing, ca incepand cu 2009, sa distribuie si revanda cardurile OH in Romania, fiind primul distribuitor autorizat OH din tara.

Proprietatea carduri AHA

Seturile de carduri din seria AH – mai exact Sweet Clarity, indre, Evren si cartea Darul lui OH – 150 activitati cu cardurile OH si AHA sunt pulicate de si proprietatea exclusiva a OH-cards.ro.

 

Termeni legali

Nici unul si nici o parte a vreunui produs comercializat de OH-cards.ro nu poate fi reprodus fara permisiunea explicta scrisa a proprietarului (OH Publishing sau OH-cards.ro. dupa caz). Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa, sub nici o forma, prin nici o metoda, fara permisiunea prealabila a OH-cards.ro.

Comanda pe site

Fiecare comanda va fi confirmata in termen de 3 zile de la efectuarea cu succes a acesteia. Daca nu ati fost contactat(a) in acest interval de timp, va rugam scrieti-ne sau lasati-ne un mesaj.
Comanda se considera ferma in momentul in care confirmam stocul necesar si se face plata pentru aceasta (pentru plata in avans).

Informatii despre greutatea seturilor / cartilor OH (*)

OH ++ = 430 g
COPE, ECCO, BOSCH = 250 g
SAGA, MYTHOS, 1001, SHEN HUA, LYDIA JACOB STORY, BEAUREGARD, TAHITI = 180 g
HABITAT = 240 g
PERSONA, MORENÁ = 275 g
QUISINE = 175 g
CLARO = 110 g
THE POWER OF OH (carte) = 410 g
PERSONITA = 300 g
(*) Aceste informatii va pot ajuta la calculul estimativ al costului livrarii. Folosim serviciul de livrare colete – curierat rapid de obicei Cargus, prin www.colete-online.ro.

Ambalarea coletelor

Coletele pentru comenzile pe OH-cards.ro sunt ambalate in carton, cutii  sau hartie 99% dintre ele refolosite. Se poate ca unele colete sa fie ambalate in folie de plastic reutilizata. Sustinem reutilizarea si reciclarea resurselor, ne straduim sa nu abuzam de acestea – atat cat este posibil. Va multumim pentru intelegere.

Livrarea comenzii

Comenzile se livreaza in functie de cand ajunge curierul sa o ridice. Din cauza ca suntem localizati inafara ariei generale a curierilor, ridicarea poate dura pana la 3 zile lucratoare. De ocicei se ridica in urmatoarea lucratoare a emiterii AWBului. In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru livrare, intervalul de la primirea comenzii se va prelungi. Daca este cazul, veti fi informat in acest sens in momentul conversatiei pentru confirmarea primirii comenzii.

Cum platesc?

Va rugam sa intelegeti faptul ca se livreaza doar comenzi platite in avans sau cu plata ramburs. Exista urmatoarele modalitati de plata, in acest moment:

  1. Transfer bancar in avans, pe baza facturii pe care o emitem dupa ce primim comanda dvoastra.
  2. Ramburs, la primirea coletului.

Livrarea prin curier rapid este inclusa in orice comanda pe site, incepand cu 1 Martie 2021.

Returnarea produselor

Dacă ați cumpărat un produs de la OH-cards.ro aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

E nevoie sa ma contactati in acest sens, in termen de 14 zile de la primirea lor si sa ma anuntati despre ce comanda si care produse este vorba. Produsele e nevoie sa fie in starea in care le-ati primit.

Veti plati costul de retur al produselor, prin curier rapid inapoi catre noi. Va voi returna banii in termen de 15 zile de la primirea inapoi a produselor.

In plus fata de asta, aveti si posibilitatea de a inapoia produse foosite dar care simtiti ca nu va mai servesc. Detalii aici.

Alte detalii

Instructiunile pentru seturile COPE, Habitat, Mythos, OH++, Persona, Personita, Saga, EVREN sunt disponibile in limba romana. Restul sunt disponibile in limba engleza (in curs de traducere).

Seturile indre si Sweet Clarity nu au incluse brosuri in seturi.
Instructiunile de utilizare vor fi incluse cu fiecare set de carduri din pachetul dvoastra. Daca se intampla sa nu le gasiti in colet, va rugam sa ne scrieti si vi le punem la dispozitie in format electronic, pe email.

Politica de confidentialitate

In acest site exista posibilitatea introducerii de date personale sau de contact (email, adresa, nume, etc.) – introducerea datelor este obligatorie pentru efectuarea comenzilor.
Orice date preluate in formularele de contact din acest site sunt strict confidentiale si vor fi folosite in scopul pentru care au fost cerute.
Folosirea adreselor de email OH-cards.ro , a numerelor de telefon sau a oricaror date de contact in alt scop decat cel pentru care au fost furnizate in mod explicit in acest site este strict interzisa!
Preturile produselor pot suferi modificari, fara a fi anuntat acest lucru in prealabil.

Pentru orice alte informatii va invit sa ma contactati.

Iulia Sara, coordonator OH-cards.ro