Proiectele sociale OH-cards.ro Community

Ai carduri metaforice (oricare din seria OH, AHA sau Mitra) si nu intentionezi sa le folosesti? Poti sa le inapoiezi catre noi. Hai sa deblocam energia si sa facem ca lucrurile sa curga mai usor :).

Afla detaliile complete

Facem diferite campanii de donatii de carduri metaforice sau alte materiale sau resurse, in diferite momente catre anumite cauze sociale pe care simtim ca este nevoie sa le sustinem. Aceste cauze ating dimensiuni in care ne implicam direct: sanatate emotionala, sanatate mintala, igiena emotionala, inteligenta emotionala, dezvoltarea emitionala a copiilor, sustinerea rolurilor de sprijin si educatie, sustinere in situatii de criza sau de forta majora.

Afla detalii

La fiecare final de an, in luna decembrie,  oferim un workshop in dar, comunitatii OH si tuturor celor care doresc sa ni se alature sa simta ce inseamna lucrul cu cardurile metaforice asociative. Daca ne apropiem de finalul anului, te asteptam sa ni te alaturi in aceasta explorare interioara a anului care se incheie, bineinteles, cu ajutorul cardurilor.

Vezi evenimentele urmatoare

Periodic avem conversatii cu specialisti si nu numai din tara si din strainatate, in legatura cu utilizarea cardurilor metaforice in profesie sau acasa. Inregistram si impartasim cu intreaga comunitate OH-cards.ro aceste interviuri speciale si exclusive.

Vezi interviurile aici

In curand gasesti aici detaliile despre programul ”Cardurile calatoare OH” pentru psihologi (sau specialisti in rol de sprijin), pentru educatori / profesori, pentru business sau pentru acasa.

In curand detalii

Poti sa te alaturi eforturilor OH-cards.ro prin a voluntaria in diferite proiecte - cea mai mare nevoie de sustinere o avem inca pe partea de traducere din limba engleza in limba romana - pentru intructiunile seturilor de carduri si cartile in limba engleza. Pentru ca schimbul sa fie unul echitabil, vei putea sa participi la unele evenimente (serile live cu cardurile sau grupurile de lucru pe Whatsapp) ale comunitatii.

Scrie-ne daca vrei sa povestim despre asta

Daca esti cercetator, student sau masterand intr-un rol de sprijin (psihologie, psihopedagogie etc.) sau educatie (pedagogie, metodica etc.) si vrei sa incluzi in lucrarea ta de licenta sau disertatie o cercetare care  sa includa cardurile metaforice din seria OH, AHA sau Mitra ca instrument de lucru, te putem sustine, oferindu-ti seturi de carduri cu care sa lucrezi. Da-ne un semn si hai sa discutam detaliile.

In curand detaliile aici

Implică-te și tu în proiectele sociale OH-cards Community

Suntem o comunitate cu mute valente - de la specialisti in rol de spriin (psihologi, terapeuti, consilieri nu numai scolari, asistenti sociali, coach etc.)  sau in rol de educatie / dezvoltare (educatori, invatatori, profesori, traineri, facilitatori etc.) si părinți interesati de calitatea relatiilor, de sanatate emotionala, dezvoltarea creativitatii si inteligentei emotionale.

Putem contribui la extinderea eforturilor de a face iubirea vizibila in noi toti, pentru altii care poate nu sunt atat de norocosi precum noi.

Alege o cauză socială cu care rezonezi și implică-te!

Cunoști o cauză socială care are avea nevoie de mai multă expunere si sustinere cu ceea ce stim si facem?

Sau ești psiholog / cadru didactic și vrei să ajuți la implementarea programelor noastre de în randul comunitatilor de specialisti?

Contacteaza-ne si hai sa vedem ce putem face impreuna! Nu ezita să ne scrii aici.

Implică-te cu resursele pe care le ai la dispoziție: financiare, de timp, energie (voluntariat), etc.