[WhatsApp] In tihna cu mine – 40 de zile de introspectie si impreuna

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 01/11/2022 - 06/12/2022
Toata ziua


Ati cerut, infaptuim. 🙂

Hai impreuna!

Hai la o noua calatorie, de data aceasta de 40 de zile de stat cu tine, in tihna. Iti iei timp 5 minute in fiecare zi din cele 40, sa stai cu ce se trezeste si cum se simte in tine atunci cand privesti in interior.

In fiecare dimineața voi posta in grupul privat WhatsApp (pe care o sa fii invitat, daca alegi sa vii) cardul metaforic al zilei și tu iti vei acorda tihna cu tine, cateva minute, sa te opresti si sa te lasi ghidat(a) de imagine sau de intrebarea zilei. O sa faci asta cand simti ca e potrivit pentru tine, in orice moment al zilei respective.
In plus, vei putea impartasi cu grupul, daca simti, intr-un spatiu intim si sigur, observatiile tale si provocarile procesului prin care treci.
Lucrul cu cardurile metaforice implica un proces profund de introspectie ce poate fi de la ravasitor, clarificator pana la revelator, insa cel putin transformator.
Asta pot sa ti-o spun deoarece asta e ceea ce imi spun si mie cele aproape 2000 de persoane care lucreaza cu cardurile in Romania. Si mai sunt multe alte mii care le folosesc in intreaga lume, din ’80 incoace, de cand au aparut.

Programul nostru impreuna:

 • 1 nov.  – Deschidem grupul si ne adunam pe WhatsApp, ne scriem „Bun venit!” cu totii, ora 19:00-20:00 – intalnire pe Zoom unde clarificam regulile de lucru, intelegem felul in care lucram cele 40 de zile, ne si aduna mai bine in cercul nostru. Te invit sa ti-o notezi in agenda de indata ce confirmi participarea in grup. In aceasta intalnire iti vei cunoaste partenerul de ascultare pentru aceasta calatorie.
 • 2  nov. – 11 dec.:  40 de „zile lucratoare” (cum spunea o participanta in programul din decembrie 2021 :D), in tihna, cate o imagine (sau mai multe) si o invitatie de reflectare pe zi cu impartasire pe grup sau catre mine in privat (daca simti doar!) si comunicare cu partenerul de ascultare.
 • 12 dec. ora 19:00/20:00 – Intalnire Zoom de inchidere a cercului – „Yuhuu, am trecut prin multe!” – observatii la intregul proces, impartasiri finale si… ne continuam fiecare calatoria numita Viata :).

L.S., participanta grup „21 de zile” – Feb. 2022

Iti reamintesc ca e important sa ai aplicatia WhatsApp instalata pe telefonul mobil – acolo o sa lucram. Daca nu folosesti WhatsApp acest grup nu ti se potriveste – ti se potrivesc altele, vezi aici.

De ce sa intri in procesul acesta de lucru cu cardurile metaforice?

 • iti acorzi timp sa te opresti si sa reflectezi la subiecte importante pentru tine. Dincolo de stirile de la ora 5, lista de cumparaturi zilnica si programul de activitati al copilului.
 • te uiti spre interior, la ce are nevoie de atentie si reflectezi, prin introspectie,
 • te conectezi cu partea ta emotionala, pe care de obicei, in iuresul zilelor, o neglijezi si o pui deoparte sau sub pret, pana cand ea explodeaza in alte momente, alaturi de cei care iti apasa butoanele,
 • dezvolti creativitatea si accesul la resursele interioare. Ele sunt toate acolo, doar e nevoie sa le accesam si antranem, creand astfel noi cai neuronale. Da, creierul nostru e foarte flexibil.
 • intelegi ca emotiile sunt parte din noi si ca nu ele nu sunt noi, si in acelasi timp ca ele sunt un instrument atat de pretios pentru a mai face un pas spre rezilienta, autonomie,
 • antrenezi conectarea intre emisferele cerebrale stanga si dreapta, accesand astfel resurse si solutii asociate complexe, pentru „problemele” pe care le avem,
 • practici blandetea, compasiunea de sine, fermitatea.
 • acceasezi subconstientul cu tot ce este acolo: toate solutiile, raspunsurile, resursele omenirii :). Da, tu esti rezultatul acestei experiente de mii de ani!
 • antrenezi si dezvolti intuitia, acest compas interior care ne poate ghida in fiecare moment, daca ne conectam cu el.

participant grup „21 zile in tihna” – Feb. 2022

De ce impreuna?

 • te lasi vazut(a), auzit(a) si contribui, devii parte a unui intreg unic si irepetabil, la care aduci darurile tale unice si irepetabile,
 • cultivi atentia activa alaturi de prieteni de calatorie interioara,
 • antrenezi respectul pentru ritmul propriu si al altora,
 • cultivi observatorul din tine, care se poate uita cu acceptare si cu mai multa rezilienta la toata experienta umana diversa, cu tot ce are ea „pozitiv” si „negativ”,

Hai sa privesti la ce se intampla acum in viata ta, in sufletul tau, sa privesti ca la un invatator bland si ferm, pentru a trece mai departe mai intreg(/aga), complet(a), rezilient(a)a, impacat(a).

Integram tot ce e are nevoie de atentie si germinam seminte pentru ceea ce urmeaza.
participanta la trei grupuri „21 de zile in tihna”
Te inscrii completand formularul de mai jos; hai! 🙂 Imediat dupa completarea formularului primesti un email cu detaliile pentru plata.
Te astept cu drag, in tihna… cu tine, alaturi de mine si de noi!
Iulia

Bookings

Tickets

Ticket Type Price Spaces
Vreau in tihna cu mine! 🙂
Hai! Fii sigur(a) ca emailul si numarul de telefon pe care le incluzi in formularul de mai jos sunt corecte. Investitia ta? - o cafea pe zi! 🙂
200,00 lei
Am mai fost, mai vreau.. sa pasesc SI mai in profunzime! 🙂
Daca deja ai fost la oricare dintre grupurile anterioare de "21 de zile in tihna" si vrei sa revii, ai un pret special. Te rog doar sa imi spui mai jos in formular, cand ai fost la ultimul.
176,00 lei
Unde-s 3, puterea creste!
Hai impreuna cu inca doi prieteni si aveti impreuna un pret mai usor 🙂 Selecteaza 1 loc aici pentru grupul vostru de 3 prieteni si apoi completeaza in "Comment" numele celor doi prieteni, adresele lor de email si numerele de telefon pe care folosesc WhatsApp.
520,00 lei

Registration Information

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.