Sibiu – Nov 2019: Congresului Național „Cercetarea modernă în psihologie”

Date/Time
Date(s) - 15/11/2019 - 17/11/2019
Toata ziua

Location
ULB, Facultatea de Litere și Arte


Ne vedem cu cardurile OH si la Congresului Național cu tema: Cercetarea modernă în psihologie, care se vor desfășura la Sibiu, în perioada 15-17 noiembrie 2019, editia a XIII-a si organizata de Asociația pentru Studii Calitative și Interculturale (A.S.C.I.P.).

Obiectivul nostru fundamental îl constituie reunirea unor specialiști, a unor practicieni de mare valoare (atât din țară, cât si din străinatate), în vederea realizării schimbului de informații cu și între aceștia. Ne propunem să oferim specialistilor și tinerilor cercetători oportunitatea de a-și prezenta munca în diferite ramuri ale psihologiei, sociologiei, științelor educației și sănătății, de a-și face cunoscute ultimele metode și instrumente de cercetare, de a realiza un schimb intens de informații, benefic tuturor participanților.
In cadrul manifestării, vă puteți implica în derularea unui mare număr de activități deosebit de interesante: expuneri, work-shop-uri, dezbateri / mese rotunde, sesiuni științifice.
… ne spun organizatorii. Sunt pregatite pentru participanti 21 de workshopuri.
Din cauza ca pe 16 am confirmat deja de ceva vreme pentru Conferinta „Arhitectii Educatiei” la Cluj Napoca (lucrez la a ma clona 🙂 ), voi fi la Sibiu doar prima zi de eveniment, pe 15 noiembrie, de unde seara plec direct spre Cluj.
Asadar, cine vrea carduri dati semne din timp sa stiu daca aduc ceva in mod decicat.
Nu am fost de ceva vreme pe la Sibiu si ma voi bucura sa ma revad cu specialistii de acolo! 🙂
Cu drag pe curand!
Iulia

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.