Seara Live cu Cardurile Metaforice OH, facilitata de Iulia Sara

Date/Time
Date(s) - 28/08/2024
7:00 pm - 9:30 pm


Hai la o experienta live cu cardurile metaforice OH si AHA si

vei primi perspective semnificative pentru viata si profesia ta

Deoarece mai bine de 15 ani primesc des întrebări despre cum lucram cu cardurile metaforice, am creat un context în care să experimentezi direct acest lucru, prin practică live.
Seara Live cu Cardurile Metaforice este un spațiu de doua ore si jumatate în care lucrez live cu un participant in timp ce alti participanti sunt observatori. Lucram direct pe o provocare personala a acestuia, ca apoi sa deconstruiesc activitatea pentru ca tu sa intelegi mai bine ce am facut. Apoi dezbatem pe observatii si raspund intrebarilor care apar in grupul de participanti.

Cand? Miercuri, 28 august 2024, intre 19:00-21:30.

Cum fuctioneaza

Te inscrii in formularul de mai jos si alegi daca vrei sa lucrezi direct cu mine (in fata observatorilor) la provocarea cu care confrunti sau daca vrei sa fii observator. Daca vrei sa lucrezi cu mine 1-la-1 te rog sa incluzi si cateva informatii despre provocarea pe care te gandesti sa o abordam impreuna.

Observatorii

Chiar daca nu optezi sa lucrezi direct cu mine, stiu de pe acum ca oricum vei primi valoare din interactiunea si procesul la care vei asista. Vei simti rezonante cu tema de viata a celui /celei care lucreaza si vei primi noi perspective, intelegeri, vei constientiza nuante despre anumite experiente de viata personale. Asa se intampla de 15 ani incoace si de fiecare data de cand lucrez cu cardurile metaforice.

In plus ai sansa sa contribui cu observatiile tale si sa adresezi intrebari in a doua parte a intalnirii, pentru a intelege mai bine procesul de lucru la care tocmai vei fi asistat.

Unde? Zoom, linkul de conectare va fi comunicat celor care conforma participarea, inainte cu o zi.

Pretul „biletului” este unul simbolic, de asumare a participarii:

  • 162 lei daca vrei sa iti lucrezi propria provocare (un singul loc disponibil, primul venit, primul sevit). Apreciez inca de acum faptul ca vei veni in fata noastra cu propriile vulnerabilitati – este nevoie de curaj si iti multumesc si multumim pentru expunerea emotionala! Eu ma voi asigura ca spatiu sa fie unul de siguranta. Daca atunci cand te inscrii aceasta optiune nu mai este valabila inseamna ca acest loc este deja ocupat de catre persoana cu care voi lucra live.
  • 108 lei daca iti doresti sa fii observator. Observi procesul, apoi impartasesti perspectiva personala, adresezi intrebari si primesti raspunsuri. De obicei, multi dintre observatori isi traiesc propriile procese terapeutice in paralel cu cel care lucreaza propria tema in rol de client, cand aceeasi tema de viata este atinsa in ei.
  • 200 lei daca vii impreuna cu un coleg de breasla / prieten.

Prin participarea la acest eveniment esti de acord cu faptul ca sesiunea o sa fie inregistrata si iti dai acordul ca sectiuni video si/sau imagini din aceasta sa poate fi folosite in scopuri educative, de comunicare si de promovare ale OH-cards.ro – iti multumesc.

(Descriere video de la alta editie, pe Vimeo)

Daca rezonezi cu cardurile metaforice si cu munca mea sau iti doresti sa pasesti pe cararile tale interioare pentru ca apoi sa pasesti mai usor pe cele exterioare, te invit la Seara Live cu Cardurile Metaforice. Daca vrei sa intelegi in detaliu procesul de lucru cu cardurile, acest spatiu este pentru tine.

Daca acest spatiu nu ti se potriveste si iti doresti sa lucrezi intr-un proces dedicat si exclusiv 1-la-1 cu mine, te invit sa alegi acest proces.

Te astept cu drag,

Iulia

Bookings

Tickets

Ticket Type Price Spaces
Imi lucrez propria provocare
Pretul acesta este unul modic, de asumare a participarii. Valoarea in bani a unei sesiuni de coaching 1-la-1 cu cardurile metaforice este 400 lei, iar cea reala este inestimabila :).
162,00 lei
Particip ca observator
Investitia ta este modica. Nu cred ca exista (in Romania, cel putin) alta sansa sa participi in acest fel de experienta directa, ad-hoc si live. Altfel, valoarea unei sesiuni de coaching 1-la-1 cu cardurile metaforice este 400 lei iar a unei sesiuni de supervizare de lucru cu cardurile, 432 lei.
108,00 lei
Vin impreuna cu un coleg de breasla (ca observatori)
Selecteaza aici un singur loc pentru a veni cu un coleg de breasla in rol de observatori - amandoi. Nu uita sa lasi in formularul de inscriere si numele, emailul si telefonul colegului, pentru ca noi sa putem trimite informatiile de conectare tuturor. Platiti astfel mai putin impreuna.
200,00 lei

Registration Information

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.