Seara de Coaching Live cu Iulia Sara si Cardurile Metaforice Terapeutice

Date/Time
Date(s) - 26/11/2022
6:00 pm - 8:00 pm


Hai la o experienta live de coaching cu cardurile metaforice si

vei primi perspective semnificative pentru viata ta

Pentru ca de aproape 14 ani primesc periodic întrebări de cum lucram cu cardurile metaforice, am creat un context în care să experimentezi direct acest lucru, prin practică live.
Seara de Coaching Live cu Cardurile Metaforice este un spațiu de doua ore în care lucrez live cu un (doi, daca avem timp) participant  pe o provocare personala a acestuia.

La finalul deconstruiesc activitatea pentru ca tu sa intelegi mai bine ce am facut si raspund intrebarilor care apar in public.

Cand? Sambata, 26 noiembrie, intre 18:00-20:00.

Unde? Zoom, linkul de conectare va fi comunicat celor care conforma participarea.

Lucram in grup de maxim 20 persoane.

Pretul „biletului” este unul simbolic, de asumare a participarii – 38 lei.

Cum fuctioneaza

Te inscrii in formularul de mai jos iar la comentarii te invit sa imi spui daca vrei sa lucrezi cu mine (in fata publicului) la provocarea cu care confrunti sau daca vrei sa fii doar spectator. Daca vrei sa lucrezi te rog sa incluzi si cateva informatii despre provocare.

Cum aleg cu cine lucrez

Vor fi mai multi doritori si vom face astfel:

  1. Inainte cu 3 zile de eveniment voi aduna toate provocarile.
  2. Vom lasa Universul sa decida cu cine lucrez, adica voi pune totul in random.org si voi extrage.
  3. Voi anunta persoana in cauza.
  4. Daca se intampla ca persoana extrasa sa se razgandeasca (vrea sa ramana doar observator) sau nu raspunde la mesaj, alegem pe altcineva, tot prin random.org.

Observatorii

Chiar daca nu optezi sa lucrezi sau nu vei fi aleasa / ales sa lucrezi direct cu mine, stiu de pe acum ca oricum vei primi valoare din interactiunea si procesul la care vei asista. Vei simti ca rezonezi cu tema de viata a celui /celei care lucreaza si vei avea noi perspective, intelegeri, vei constientiza nuante despre anumite experiente de viata personale. Asa se intampla de 14 ani incoace si de fiecare data de cand lucrez cu cardurile :).

In plus ai sansa sa intervii prin a contribui cu perspectiva ta la faza de deconstructie a activitatii si apoi, in plus, sa adresezi intrebari la sesiunea de intrebari de la final.

Prin participarea la acest eveniment esti de acord cu faptul ca sesiunea o sa fie inregistrata si iti dai acordul ca sectiuni video si/sau imagini din aceasta sa poate fi folosite in scopuri educative, de comunicare si de promovare ale OH-cards.ro – multumesc.

Daca rezonezi cu munca mea si iti doresti sa pasesti pe cararile tale interioare pentru ca apoi sa pasesti mai usor pe cele exterioare, te astept la Seara de Coaching Live cu Cardurile Metaforice.

Inscrie-te mai jos!

Iulia

 

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.