Seara de Coaching Live cu Iulia Sara si Cardurile Metaforice Terapeutice

Date/Time
Date(s) - 22/03/2023
6:30 pm - 8:30 pm


Hai la o experienta live de coaching cu cardurile metaforice si

vei primi perspective semnificative pentru viata ta

Deoarece de aproape 14 ani primesc periodic întrebări de cum lucram cu cardurile metaforice, am creat un context în care să experimentezi direct acest lucru, prin practică live.
Seara de Coaching Live cu Cardurile Metaforice este un spațiu de doua ore în care lucrez live cu un participant  pe o provocare personala a acestuia.

La finalul deconstruiesc activitatea pentru ca tu sa intelegi mai bine ce am facut si raspund intrebarilor care apar in grupul de participanti.

Cand? Miercuri, 22 martie, intre 18:30-20:30.

Cum fuctioneaza

Te inscrii in formularul de mai jos iar la comentarii te invit sa imi spui daca vrei sa lucrezi direct cu mine (in fata observatorilor) la provocarea cu care confrunti sau daca vrei sa fii observator. Daca vrei sa lucrezi te rog sa incluzi si cateva informatii despre provocarea pe care o simti.

Observatorii

Chiar daca nu optezi sa lucrezi direct cu mine, stiu de pe acum ca oricum vei primi valoare din interactiunea si procesul la care vei asista. Vei simti rezonante cu tema de viata a celui /celei care lucreaza si vei primi noi perspective, intelegeri, vei constientiza nuante despre anumite experiente de viata personale. Asa se intampla de 14 ani incoace si de fiecare data de cand lucrez cu cardurile.

In plus ai sansa sa contribui cu observatiile tale si sa adresezi intrebari spre finalul intalnirii.

Unde? Zoom, linkul de conectare va fi comunicat celor care conforma participarea. Lucram in grup de pana la 20 persoane.

Pretul „biletului” este unul simbolic, de asumare a participarii:

  • 78 lei daca vrei sa iti lucrezi propria provocare (un singul loc disponibil, primul venit, primul sevit). Daca atunci cand te inscrii aceasta optiune nu mai este valabila inseamna ca acest loc este deja ocupat de catre persoana cu care voi lucra live. Apreciez inca de acum faptul ca vei veni in fata noastra cu propriile vulnerabilitati – este nevoie de curaj si iti multumesc si multumim pentru expunerea emotionala!
  • 58 lei  daca iti doresti sa fii observator.

Prin participarea la acest eveniment esti de acord cu faptul ca sesiunea o sa fie inregistrata si iti dai acordul ca sectiuni video si/sau imagini din aceasta sa poate fi folosite in scopuri educative, de comunicare si de promovare ale OH-cards.ro – multumesc.

Daca rezonezi cu munca mea si iti doresti sa pasesti pe cararile tale interioare pentru ca apoi sa pasesti mai usor pe cele exterioare, te invit la Seara de Coaching Live cu Cardurile Metaforice.

Daca acest spatiu nu ti se potriveste si iti doresti sa lucrezi intr-un proces dedicat 1-la-1 cu mine, te invit sa alegi acest proces.

Te astept cu drag,

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.