[Online, Zoom] In tihna cu mine, 6 saptamani de introspectie, impreuna

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 24/01/2022 - 28/02/2022
6:15 pm - 8:15 pm


Acest program este pentru cei care vor sa paseasca si mai adanc, cu perseverenta si impreuna.

Cum lucram?

Ne vom intalni saptamanal, pe Zoom, timp de 6 saptamani consecutive, in zilele de luni. In fiecare intalnire petrecem 2 ore impreuna.

Vom lucram in grup de 6 persoane – sunt 6 locuri sunt disponibile pentru fiecare program de 6 saptamani.

In fiecare saptamana unul dintre voi, participantii va pasi in fata grupului si va lucra pe un subiect personal, pe care vrea sa il exploreze sau care se arata in acel moment ca are nevoie de atentie. Toti ceilalti vor contribui la experienta lui impreuna, cu perspective personal.

Bineinteles, fiecare dintre participanti va fi atins de experienta celui care lucreaza, ca de fiecare data in spatiul umanitatii si experientei umane intregi.

~ ~ acestea sunt cateva imagini din setul INUK ~ ~

 

Desigur, ne vom folosi de cardurile metaforice pentru a privi spre acele aspecte ale psihicului nostru care au nevoie de atentie, imbatisare, acceptare, perspectiva. O vom face cu blandete si fermitate, in lumina compasiunii si a lui impreuna.

Spatiul creat va fi unul in care ne respectam unul pe celalalt, respectam ritmul fiecaruia, respectam inteligenta, imaginatia si integritatea fiecaruia. Nu exista corest si gresit, nu contrazicem, nu intrerup in timp ce celalalt vorbeste.

De ce sa intri in procesul acesta de lucru cu cardurile metaforice?

 • iti acorzi timp sa te opresti si sa reflectezi la subiecte importante pentru tine. Dincolo de stirile de la ora 5, lista de cumparaturi zilnica si programul de activitati al copilului.
 • te uiti spre interior, la ce are nevoie de atentie si reflectezi, prin introspectie,
 • te conectezi cu partea ta emotionala, pe care de obicei, in iuresul zilelor, o neglijezi si o pui deoparte sau sub pret, pana cand ea explodeaza in alte momente, alaturi de cei care iti apasa butoanele,
 • dezvolti creativitatea si accesul la resursele interioare. Ele sunt toate acolo, doar e nevoie sa le accesam si antranem, creand astfel noi cai neuronale. Da, creierul nostru e foarte flexibil.
 • intelegi ca emotiile sunt parte din noi si ca nu ele nu sunt noi, si in acelasi timp ca ele sunt un instrument atat de pretios pentru a mai face un pas spre rezilienta, autonomie,
 • antrenezi conectarea intre emisferele cerebrale stanga si dreapta, accesand astfel resurse si solutii asociate complexe, pentru „problemele” pe care le avem,
 • practici blandetea, compasiunea de sine, fermitatea.
 • acceasezi subconstientul cu tot ce este acolo: toate solutiile, raspunsurile, resursele omenirii :). Da, tu esti rezultatul acestei experiente de mii de ani!
 • antrenezi si dezvolti intuitia, acest compas interior care ne poate ghida in fiecare moment, daca ne conectam cu el.

De ce impreuna?

 • te lasi vazut(a), auzit(a) si contribui, devii parte a unui intreg unic si irepetabil, la care aduci darurile tale unice si irepetabile,
 • cultivi ascultarea si atentia activa alaturi de prieteni de calatorie interioara,
 • antrenezi respectul pentru ritmul propriu si al altora,
 • cultivi observatorul din tine, care se poate uita cu acceptare si cu mai multa rezilienta la toata experienta umana diversa, cu tot ce are ea „pozitiv” si „negativ”,
 • e demonstrat stiintific ca „vindecarea” are loc atunci cand avem alaturi o alta fiinta matura care sa fie martor la trairile noastre cele mai „negre” si „grele”.

Programul nostru impreuna

 1. Luni, 24 ianuarie 2022, intre 18:15 – 20:15,
 2. Luni, 31 ianuarie 2022, intre 19:15 – 21:15,
 3. Luni, 07 februarie 2022, intre 18:15 – 20:15,
 4. Luni, 14 februarie 2022, intre 18:15 – 20:15,
 5. Luni, 21 februarie 2022, intre 18:15 – 20:15,
 6. Luni, 28 februarie 2022, intre 18:15 – 20:35,

Cand te inscrii (completand formularul de mai jos) si platesti taxa de participare, te angajezi sa fi prezent(a) in fiecare dintre cele 6 intalniri online. Prezenta ta este nu numai importanta, si nu numai pentru tine, ci si critica si necesara pentru noi toti ceilalti, care calatorim impreuna in aceasta calatorie. Energia si sustinerea grupului vine din sinergia pe care o cream impreuna, iar TU esti unic(a) si irepetabil(a) si aduci daruri unice de care este mare nevoie in lume si in acest spatiu. Te invit sa fii constienta de acest lucru cand alegi sa pasesti alaturi de noi, aici. Daca simti ca nu poti sa iti iei acest angajament, te invit si te astept alta data, la alte evenimente :).

Investitia ta este de 90 lei / intalnire, daca esti membru al comunitatii OH-cards.ro. Programul se plateste integral, in avans, pentru ca tu sa iti iei un angajament si mai ferm in a-l urma in intregime.

Hai sa facem pasi, impreuna, spre adancul lumii tale interioare, locul in care sunt toate raspunsurile, unde rezida claritatea si iubirea de sine.

Cu drag si din drag de oameni si umanitate,

Iulia

 

PS: Iar daca nu ti se potriveste sa faci calatoria alaturi de noi pe Zoom, poate ti se potriveste urmatorul grup de 21 de zile tihna cu tine – introspectie si impreuna pe care il avem in februarie, timp de 21 de zile consecutive, pe WhatsApp.

Bookings

Nu se fac inregistrari in acest moment. Va rog sa ma contactati pe email sau telefon daca doriti alte detalii.

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.