Online – Septembrie 2020 – 21 de zile de Spatiu cu Sens

Date/Time
Date(s) - 21/10/2020 - 11/11/2020
12:00 am


Te invit sa privesti spre Interior.

Intrega viata am fost antrenati sa privim, sa cautam, sa ascultam ce este in exteriorul nostru.

Cum ar fi sa iti acorzi timp si sa privesti spre interior? Ce este acolo? Ce are nevoie de atentie in acest moment al vietii tale? Ce intrebari au nevoie de raspuns pentru a merge mai departe cu usurinta, cu blandete si fermitate, mai intreg(/aga), mai vindecat(/a)? Caror emotii nu le-ai dat atentia cuvenita iar acum asta nu te lasa sa te bucuri de plinatatea vietii? Ce umbre porti inca la tine si nu lasi lumina din tine sa straluceasca si sa iti lumineze calea si vietile celor dimprejur? Ce noduri te tin din a fi partas(/a) in relatii implinitoare? Ce”nu pot”, „nu stiu”, „nu am”-uri te opresc din a trai in abundenta? Cu ce lipsa de iubire ti-ai acoperit privirea inimii si ai sufletului de nu mai poti respira si trai deplin?

Cum ar fi sa iti acorzi 21 de zile pentru asta? 🙂

Vom lucra 21 de zile cu cardurile OH++… si mai mult de atat.

Vei privi spre interior. Vei afla, vei simti, vei avea perspective noi sau diferite, vei vedea nuante si detalii noi, vei fi in ceata o vreme pentru ca apoi claritatea cerului interior sa isi reia locul binemeritat, ca dupa o furtuna de vara.

Vei lucra in fiecare zi cu cardurile timp de cateva minute si vei nota observatiile tale intr-u un jurnal de calatorie spre interior.

La inceputul programului si apoi la fiecare saptamana vom avea o intalnire online cu grupul, unde „despachetam” tot ce ai trait in acea saptamana si observatiile in urma calatoriilor interioare cu cardurile. Ne vom vedea, ne vom auzi unul pe celalalt, vom asculta. Fara judecata, doar cu iubire de sine, cu imbratisare, cu blandete si fermitate. De foarte multe ori asta ajunge, pentru a ne vindeca si a pleca mai departe in viata mai intregi, mai completi <3.

In total avem patru intalniri online, in zilele de miercuri (18:00-20:00), pe Zoom.

Prima intalnire a grupului este miercuri, 21 octombrie, iar urmatoarele trei vor avea loc la fel, in miercurile care urmeaza.

De la o saptamana la asta si pe tot parcursul programului vei putea sa impartasesti cu grupul si intr-un spatiu decidat exclusiv grupului, online, pentru a ne auzi si vedea si in timpul saptamanii, cum e nevoie pentru fiecare.

La finalul programului vei schita un plan de actiune, daca ti se potriveste, sau cel putin iti vei stabili o intentie, plecand de la observatiile pe care le-ai avut pe parcursul intregii calatorii – legate de sine si de ce iti doresti cu adevarat in acest moment al vietii.

Vom lucra in grup restrans pentru a avea spatiu-timp sa fim atenti la fiecare si la tot ce apare si are nevoie de atentie.

 

Programul include:

  • indrumare continua pe parcursul a 21 de zile pentru activitatile individuale de lucru cu setul de carduri OH++,
  • 4 intalniri online a cate doua ore fiecare, pe Zoom,
  • acces si recomandari punctuale pentru nevoile fiecaruia, in spatiul online dedicat grupului,
  • un spatiu de grija, confidentialitate si respect pentru propriul ritm care te va insoti in propria calatorie interioara.

Daca inca nu ai cardurile OH++, vei alege mai jos inscrierea care contine si pachetul de carduri (livrarea va fi inclusa cu Posta Romana), altfel, vei alege doar accesul la program, lucrand cu setul pe care deja il ai.

 

Te astept cu bucuria lui #impreuna – hai sa descoperi lumea ta interioara si ce zace in tine <3!

Hai sa dai sens fiecarei zile…

Din drag de oameni,

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.