[Online, Live] Puterea metaforei – Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice OH si AHA (workshop)

Date/Time
Date(s) - 23/11/2024
10:00 am - 6:00 pm


Drag(a) prieten(a) a cardurilor OH,

Te invit la o noua editie a workshopului cu cardurile metaforice OH pentru specialisti, online pe Zoom. Pana acum aproape 4000 de specialisti lucreaza in Romania cu ele si alte zeci de mii in intreaga lume.

Folosim deseori metafora ca mijloc de provocare si restructurare. Fie ca au suport simbolic sau creativ-artistic, metaforele isi dovedesc continuu eficacitatea terapeutica. Ele faciliteaza, stimuleaza, elibereaza, vindeca. Si totusi, ce face ca o metafora sa fie valoroasa si atat de puternica? Si cum putem folosi acest mijloc de interventie cat mai potrivit in beneficiul clientilor nostri si al celor cu care lucram?

Te invit intr-o calatorie in care vei descoperi puterea metaforei. Accesul cu bagaje e permis doar pentru a le… resemnifica si a intelege ce facem cu ele. 🙂

Daca nu ai ajuns la evenimentele in sala poate ti se potriveste sa lucram in online.

Vezi detaliile complete despre workshop aici.

 

Programul este sambata 23 noiembrie 2024, intre 10:00 – 18:00, cu o pauza de pranz la amiaza si doua altele scurte in fiecare parte a zilei.

Prin participare la eveniment iti dai acordul ca sesiunile sa fie inregistrate si sectiuni sau imagini din acestea sa poata fi folosite in scopuri educative si de comunicare ale OH-cards.ro.

 

De asemenea, e important sa fii de acord cu etica de la lucru pe Zoom.

Te inscrii completand formularul de mai jos, iar imediat dupa completarea formularului primesti email cu detaliile legate de plata.

Te astept cu bucurie sa exploram lumea OH,

🙂

Iulia

PS: Daca nu poti veni la workshopurile live (in sala sau online), poti invata sa folosesti cardurile OH urmand Cursul Online (inregistrat video) „Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice OH si AHA”. Practic, acest curs este cat patru worshopuri in termeni de activitati demonstrate. 33 de activitati si 15 ore de inregistrare video pe care le urmaresti de acasa, cand si cum doresti, in propriul ritm atat timp cat ai o conexiune la internet.

Bookings

Tickets

Ticket Type Price Spaces
Pret "mai usor" membru OH-comunitate "early bird"
Pret special pentru membrii OH-comunitate, valabil pana pe 31 august. Devii membru al comunitatii daca esti inscris la newsletterul OH-cards.ro. Membrii comunitatii se bucura de preturi special la evenimente, comenzi pe site si evenimentele partenerilor.
510,00 lei
Pret normal "early bird"
Valabil pana la 31 august. Pretul workshopului fata in fata, in sala, este 760 lei.
600,00 lei
Pret student
Daca esti student(a) la profiluri in roluri de sprijin (psihologie, consiliere scolara, managementul carierei, asistenta sociala etc.) sau educative (pedagogie etc.) SI nu profesezi, ai un pret mai usor. E nevoie ca dupa inscriere si inainte de a face plata, sa ne trimiti copie dupa carnetul de student vizat la zi.
450,00 lei

Registration Information

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.