[Online, Live] Puterea metaforei – Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice OH si AHA (workshop)

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 10/12/2022
9:30 am - 5:45 pm


Drag(a) prieten(a) a cardurilor OH,

Te invit la o noua editie, ultima de anul acesta, a workshopului cu cardurile metaforice OH pentru specialisti, online pe Zoom. Pana acum aproape 3000 de specialisti lucreaza in Romania cu ele si alte zeci de mii in intreaga lume.

Vezi detaliile complete despre workshop aici.

 

Programul este sambata 10 decembrie, intre 9:30 – 17:45, cu o pauza de pranz la amiaza si doua altele scurte in fiecare parte a zilei.

Prin participare la eveniment iti dai acordul ca sesiunile sa fie inregistrate si sectiuni sau imagini din acestea sa poata fi folosite in scopuri educative si de comunicare ale OH-cards.ro.

 

De asemenea, e important sa fii de acord cu etica de la lucru pe Zoom.

Te inscrii completand formularul de mai jos, iar imediat dupa completarea formularului primesti email cu detaliile legate de plata.

Te astept cu bucurie sa exploram lumea OH,

🙂

Iulia

 

PS: Daca nu poti veni la workshopurile live, poti invata sa folosesti cardurile OH urmand Cursul Online (inregistrat video) „Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice OH si AHA”. Practic, acest curs este cat doua worshopuri intr-unul, in termeni de activitati demonstrate. 13 ore de inregistrare video pe care le urmaresti de acasa, cand si cum doresti, in propriul ritm atat timp cat ai o conexiune la internet.

Bookings

Tickets

Ticket Type Price Spaces
Pret "mai usor" membru OH-comunitate "early bird"
Pret special pentru membrii OH-comunitate, valabil pana pe 31 octombrie. Devii membru al comunitatii daca esti inscris la newsletterul OH-cards.ro. Membrii comunitatii se bucura de preturi special la evenimente, comenzi pe site si evenimentele partenerilor.
510,00 lei
Pret normal "early bird"
Valabil pana la 31 octombrie. Pretul workshopului fata in fata, in sala, este 760 lei.
600,00 lei
Pachet "Impreuna"
Hai alaturi de un coleg de breasla si platiti impreuna mai putin - doua locuri. Alege aici 1 loc si commpleteaza in formularul de inscriere datele (Numele intreg, email si telefon) colegului.
1.000,00 lei
Pret student
Daca esti student(a) la profiluri in roluri de sprijin (psihologie, consiliere scolara, managementul carierei, asistenta sociala etc.) sau educative (pedagogie etc.) ai un pret mai usor. E nevoie ca dupa inscriere si inainte de a face plata, sa ne trimiti copie dupa carnetul de student vizat la zi.
400,00 lei

Registration Information

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.