[Online, Live] Puterea metaforei – Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice OH si AHA (workshop)

Date/Time
Date(s) - 10/12/2022
9:30 am - 5:45 pm


Drag(a) prieten(a) a cardurilor OH,

Te invit la o noua editie, ultima de anul acesta, a workshopului cu cardurile metaforice OH pentru specialisti, online pe Zoom. Pana acum aproape 3000 de specialisti lucreaza in Romania cu ele si alte zeci de mii in intreaga lume.

Folosim deseori metafora ca mijloc de provocare si restructurare. Fie ca au suport simbolic sau creativ-artistic, metaforele isi dovedesc continuu eficacitatea terapeutica. Ele faciliteaza, stimuleaza, elibereaza, vindeca. Si totusi, ce face ca o metafora sa fie valoroasa si atat de puternica? Si cum putem folosi acest mijloc de interventie cat mai potrivit in beneficiul clientilor nostri si al celor cu care lucram?

Te invit intr-o calatorie in care vei descoperi puterea metaforei. Accesul cu bagaje e permis doar pentru a le… resemnifica si a intelege ce facem cu ele. 🙂

Vezi detaliile complete despre workshop aici.

 

Programul este sambata 10 decembrie, intre 9:30 – 17:45, cu o pauza de pranz la amiaza si doua altele scurte in fiecare parte a zilei.

Prin participare la eveniment iti dai acordul ca sesiunile sa fie inregistrate si sectiuni sau imagini din acestea sa poata fi folosite in scopuri educative si de comunicare ale OH-cards.ro.

 

De asemenea, e important sa fii de acord cu etica de la lucru pe Zoom.

Te inscrii completand formularul de mai jos, iar imediat dupa completarea formularului primesti email cu detaliile legate de plata.

Te astept cu bucurie sa exploram lumea OH,

🙂

Iulia

 

PS: Daca nu poti veni la workshopurile live, poti invata sa folosesti cardurile OH urmand Cursul Online (inregistrat video) „Introducere in tehnica de lucru cu cardurile metaforice OH si AHA”. Practic, acest curs este cat doua worshopuri intr-unul, in termeni de activitati demonstrate. 13 ore de inregistrare video pe care le urmaresti de acasa, cand si cum doresti, in propriul ritm atat timp cat ai o conexiune la internet.

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.