Online, Iunie 2020 – Relatiile mele – de la trauma la integrare si vindecare, cu metoda intentiei

Date/Time
Date(s) - 11/06/2020
6:30 pm - 9:00 pm


Stiu… stiu de peste 11 ani ca lucrul cu subconstientul aduce transformari profunde, realizari, insighturi, clarificari, integrari, vindecare.

Am inceput sa integrez in munca mea si metoda intentiei, o metoda de transformare profunda, dezvoltata Dr. Frans Ruppert in ultimii 30 de ani.

Te invit in primul rand sa citesti detaliile complete despre aceasta aici.

In aceasta sesiune vom lucra pe tema relatiilor – cu tine sau cu ceilalti.

  • Ce iti doresti, in legatura cu o anumita relatie?
  • Ce vrei sa schimbi?
  • Ce vrei sa lasi in urma?
  • Ce vrei sa vindeci?
  • Ce iti doresti in relatie?
  • Sau poate iti doresti chiar o relatie implinitoare?…

Hai sa explorezi, sa integrezi, sa iti clarifici, sa vindeci…

Testimoniale de la participanti la grupurile cu metoda constelatiei:

„Iulia, vreau sa-ti multumesc inca o data pentru aseara. A fost un spatiu intens, sustinator si cuprinzator. Te felicit cu toata Inima, e foate faina metoda intentiei!”

„Iulia, cat sunt de Recunoscatoare! 🙂 Nu stiu rolul lui CUM un viata ta, dar in viata mea ai stiut exact CUM sa intervi ca sa se reintrezareasca linistea in sufletul meu! Esti minunata in constelatii, ador constelatiile, de pe acum ma inscriu in grupul tau (n.a.: de la Cluj Napoca)!”

„Mi-a placut foarte tare. Mi se pare mai buna metoda in raport cu constelatiile (n.a. clasice) – il implica si pe cel care isi pune intentia si il implica si pe reprezentant, vine cu mai multa putere decat constelatiile. Faptul ca incepi de la intentie aduce si mai multa putere. Mi-a placut procesul foarte tare, mi-a placut cum ai pregatit, cum ai condus. A fost o experienta frumoasa si multumesc pentru asta.”

participanti sesiune online Mai 2020

Te astept in spatiul unde te vei intalni cu tine asa cum poate nu ai facut-o vreodata, cu parti din tine pe care nu le-ai auzit, ascultat, vazut, considerat, imbtatisat.

Inscrierea se face selectand optiunea din formularul de mai jos.

Cu drag,
Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.