Online: Iunie 2020 – 12 Tehnici de Journaling in terapie, consiliere si in viata (workshop)

Date/Time
Date(s) - 12/08/2020 - 14/08/2020
6:30 pm - 9:00 pm


Dupa workshopul online plin din mai si dorintele altora care mi-ati spud ca va doriti sa participati, va invit din nou in spatiul explorarii interioare :).

Metoda jurnalului stimuleaza cunoasterea de sine, introspectia, imaginatia si creativitatea, exprimarea sentimentelor folosind tehnici simple si la indemana de scriere manuala. Beneficiul principal al celor care lucreaza cu aceasta metoda este crearea contextului pentru redescoperirea de sine si punctul de pornire al vindecarii interioare.

Pentru cine?  Consilieri, terapeuti, psihologi, logopezi, art-terapeuti, traineri, facilitatori, educatori, coach, mentori, specialisti in arii de sprijin, persoane interesate de redescoperirea de sine.

 

Ce?  Experimentam pe propria piele, practic, 12 tehnici de journaling (jurnal) si beneficiile acestora. Extrapolam felul in care acestea pot fi folosite in rolurile pe care le avem (profesional sau personal).

Iata cateva resurse (studii, cercetari, referinte) care sustin beneficiile tehnicii jurnalului:

Beneficiile tehnicii de jurnal, conform cercetarilor in domeniu:

 • imbunatateste starea emotionala
 • imbunatateste starea de bine
 • Reduce simtomele depresiei inainte de un eveniment important
 • Imbunatateste propria organizare
 • Creste puterea de concentrare
 • Aduce un sentiment mai profund de invatare, ordine, actiune si relaxare
 • Imputerniceste
 • Conecteaza lumea gandurilor (interiorul) cu lumea actiunii (exterioara),
 • Faciliteaza detasarea si renuntarea la agatarea de trecut,
 • Posibilitatea de a reexperimenta – reafirma trecutul cu mintea adulta de acum.

Agenda:

 • Introducere în tehnica jurnalului,
 • Beneficiile technicii,
 • Experimentarea practică a cel puţin 12 tehnici de journaling (90% din program).

Programul workshopului: 12, 13 si 14 august, intre orele 18:30 – 21:00 pm. Este un singur workshop care se intinde pe parcursul a trei seri.

Te invit sa ai la tine un instrument preferat de scris, indiferent de ce este acesta: creion, pix, stilou, roller etc. si hartie pentru scris.

 

Testimonial:

Workshop-ul de tehnici de journaling a fost… inedit pentru mine. Sunt tehnici foarte puternice care invita la compozitie, introspectie, autocunoastere. Ceea ce am experimentat si mi-a placut mult este constientizarea catorva lucruri care atarnau…si cu ajutorul acestor tehnici am reusit sa gasesc solutii. Cand le vizualizezi devine foarte real totul. Pe de alta parte…am mai facut un pas spre mine. Gratie persoanelor care au participat am mai demolat o engrama si am capatat mai multa incredere in mine si in darurile mele. Si am descoperit inca o data empatia si profesionalismul Iuliei. A fost valorizant si minunat! Multumesc tuturor pentru suport si deschidere.”

D.M., consultant in cariera GCDF, psiholog, participanta workshop Bucuresti.

“Imi place forte mult stilul tau, Iulia, esti cu adevarat un profesionist; imi place faptul ca pe langa detaliile tehnice le asimilam in cadrul atelierelor, ne imbogatim si sufleteste prin acest proces de auto-cunoastere. De fiecre data simt ca timpul nu e prietenul nostru, dar ne revedem curand cu siguranta :). Plec cu recunostinta pentru timpul de calitate pe care l-am petrecut impreuna. Astept cu nerabdare urmatorul atelier. Sunt curioasa cu ce ne vei suprinde de aceasta data. Ganduri bune!”

O.B., psiholog si GCDF, participanata workshop Nov 2018, Bucuresti

Investiţia ta include:

 • Acces la activitatile workshopului,
 • Handouts prezentare workshop (le primesti pe email, dupa workshop),
 • Fise de lucru pentru fiecare dintre tehnicile prezentare (le primesti pe email si lucrezi pe ele in timpul workshpului),
 • Sumar al recomandarilor care faciliteaza scrierea in jurnal (le primesti pe email, dupa workshop),
 • Recomandari de alte resurse pretioase (carti, workbookuri etc.) care abordeaza tehnica jurnalului,
 • Reducere 10% la comenzile de carduri OH pe OH-cards.ro, trambuline multicolore pe care le poti folosi cu tine sau cu beneficiarii cu care lucrezi, ca declansatori ai introspectiei in tehnicile de jurnal sau orice alte tehnici de introspectie si explorare, cunoastere de sine si conectare cu ceilalti.

Confirmarea locului in grup se face prin achitarea taxei de participare. Detaliile pentru plata le veti gasi in mesajul pe care il primiti dupa inscriere.

Inscrierea se face completand formularul de mai jos. Dupa confirmarea platii vei primi detaliile pentru conectarea online.

Cu cine? Facilitator – Iulia Sara, GCDF Master Trainer, formator de formatori (ANC), consultant in cariera (GCDF Romania) practician, supervizor (certificat ISP) – am invatat tehnica in SUA (in 2011), am experimentat si practic metoda si tehnicile si pe cont propriu si cu beneficiarii in consiliere (individuala si de grup).

Te astept cu bucurie,

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.