Online, Dec – Webinar in Dar: 2022, inca un an de poveste, impreuna!

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 15/12/2022
6:00 pm - 9:00 pm


Hai impreuna! 🙂

 

Acesta este darul meu pentru finalul lui 2022, pentru voi toti cei care iubiti cardurile OH, fie ca le le aveti deja sau nu.

Te astept in jurul focului Sufletului nostru sa ne povestim.

Sa ne uitam in interior si sa punem in Lumina experientele din anul asta… Inca un an de poveste, nu-i asa? Special, unic si irepetabil, asa cum e fiecare an, luna, zi, moment, respiratie.

Cum a fost 2021 pentru tine?

Ce inseamna acum „raboiul” si ce facem cu el?

Ce ai descoperit despre tine si viata, in anul acesta?

Ai lasat ceva in urma?…

Ce iti cu tine pentru mai departe?…

Ce ai ajuns sa apreciezi?

imagine din stul de carduri metaforice Morena

O sa o facem asta cu ajutorul cardurilor OH si AHA care vor scoate in lumina ce e are nevoie de atentie. Trairile noastre din acest an se vor aseza in noi mai… intreg, complet, cu impacare si cu recunoasterea rezilientei si Iubirii de Sine vesnic prezenta in Interior.

Nu e nevoie sa ai carduri pentru a participa. Insa e nevoie sa veniti in pereche. Adica sa aduci cu tine un prieten, coleg de breasla sau pe oricine crezi ca vrei sa iti fie alaturi intr-un moment in care tragi linie la 2022. Va conectati din Zoomuri diferite, nu e nevoie sa fiti in aceeasi locatie.

Inscrieti-va completand, fiecare dintre voi formularul de mai jos. La Mesajul de inscriere pune si numele prietenului; asa aflu si eu cine ti-e prietenul drag :).

Pentru a putea lucra cu sens, locurile sunt limitate la 26 de participanti, adica 13 perechi de prieteni :).

Prin inscrierea si participarea la eveniment intelegi si iti dai acordul ca acesta sa fie inregistrat si sa poata fi folosit in scopuri de comunicare si educative ale www.OH-cards.ro.

Te astept, in jurul focului Sufletului nostru, in cerc, cu bucuria lui impreuna,

Iulia

Bookings

Tickets

Ticket Type Spaces
Spiritul darului
Spiritul darului - iti ofer acest webinar in dar. Tu de asemenea poti sa imi oferi unul :). Nu uita sa completezi adresa de EMAIL a colegului/prietenului cu care vii, mai jos in "Comment".

Registration Information

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.