Online: Apr 2021 – 12 Tehnici de Journaling in terapie, consiliere si in viata (workshop)

Date/Time
Date(s) - 14/04/2021 - 15/04/2021
6:00 pm - 9:00 pm


Te invit cu drag la o noua editie a workshopului de journaling! 🙂

 

Metoda jurnalului stimuleaza cunoasterea de sine, introspectia, imaginatia si creativitatea, exprimarea sentimentelor folosind tehnici simple si la indemana de scriere manuala. Beneficiul principal al celor care lucreaza cu aceasta metoda este crearea contextului pentru redescoperirea de sine si punctul de pornire al vindecarii interioare.

Pentru cine?  Consilieri, terapeuti, psihologi, logopezi, art-terapeuti, traineri, facilitatori, educatori, coach, mentori, specialisti in arii de sprijin, persoane interesate de redescoperirea de sine.

Ce?  Experimentam pe propria piele, practic, 12 tehnici de journaling (jurnal) si beneficiile acestora. Extrapolam felul in care acestea pot fi folosite in rolurile pe care le avem (profesional sau personal).

Iata cateva resurse (studii, cercetari, referinte) care sustin beneficiile tehnicii jurnalului:

Vezi aici detalii despre agenda workshopului, beneficiile tehnicii, testimonialele altor participanti la workshopurile anterioare si altedetalii legate de investitia ta.

 

Programul workshopului: 14 si 15 aprilie, intre orele 18:00 – 21:00. Este un singur workshop care se intinde pe parcursul a doua seri.

 

Te invit sa ai la tine un instrument preferat de scris, indiferent de ce este acesta: creion, pix, stilou, roller etc. si hartie pentru scris.

 

Inscrierea se face completand formularul de mai jos. Dupa confirmarea platii vei primi detaliile pentru conectarea online. Confirmarea locului in grup se face prin achitarea taxei de participare.

Cu cine? Facilitator – Iulia Sara, GCDF Master Trainer, formator de formatori (ANC), consultant in cariera (GCDF Romania) practician, supervizor (certificat ISP) – am invatat tehnica in SUA (in 2011), am experimentat si practic metoda si tehnicile si pe cont propriu si cu beneficiarii in consiliere (individuala si de grup).

Te astept cu bucurie! 🙂

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.