Online – Apr 2020: Cum folosim cardurile OH si AHA in online?

Date/Time
Date(s) - 17/04/2020
2:00 pm - 3:30 pm


Dragi prieteni,

 

In ultima vreme totul s-a mutat online… sesiunile de consiliere, terapie, grupurile de lucru, worksopurile, webinariile etc… #StamAcasa si avem grija de noi si de ceilalti.

Va invit la o sesiune online in care sa exploram aspecte legate de folosirea cardurilor OH si AHA in online. Va veti conecta din confortul propriei locuinte.

O sa vorbim despre aspectele etice, provocarile utilizarii cardurilor in online, adaptarea activitatilor la online si o sa raspundem intrebarilor punctuale care apar in grupul participantilor.

Aceasta sesiune este pentru cei care deja aveti carduri OH sau AHA si simtiti ca e provocator sa le folositi in activitatile pe care le aveti online sau pentru cei care doriti sa procurati carduri si va ganditi „stai sa treaca perioada asta” (care nu va trece foarte curand 😉 ).

Inscrierea se face completand formularul de mai jos. Sesiunea va avea loc daca se aduna cel putin 6 participanti.

Participarea este gratuita iar daca simtiti ca v-a folosit la ceva aceasta sesiune, la finalul acesteia puteti oferi o donatie in functie de propria evaluare.

Va astept cu drag,

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.