Online, 20 Dec. Zoom – Simpozion. Cadouri din Terapie

Date/Time
Date(s) - 20/12/2020
Toata ziua


Prietenii de la Terapie prin Arta organizeaza Simpozionul „Cadouri din Terapie”, pe 20 decembrie, online pe Zoom!

Abordând tema cadourilor în psihoterapie sau în momente specifice ale procesului terapeutic,prin intermediul acestui simpozion ne dorim să facem cunoscute punctele de vedere, cunoștintele și din experiența clinică a profesioniștilor români ale căror abordări psihoterapeutice sunt relativ noi în România și nu doar – Terapie prin joc, Constelații familiale, Jocul în lădița cu nisip (Sandplay Therapy) sau Terapie prin artă (Art Terapia).

În plus, plecând de la ideea că dăruirea unui cadou este un mod universal de a ne exprima recunostința, aprecierea, bucuria sau fericirea, ne-am dori ca acest simpozion să fie un dar din dar, ca dincolo de informații și cunoștințe să dăruim împreună bucurie copiilor vulnerabili. Ne-am dori ca împreună să susținem , fiecare cât poate, una dintre cele două campanii umanitare – „Donează pâine și mâine” – World Vision România și „Ajută copiii vulnerabili” – SOS Satele Copiilor.

ne spun organizatorii.

Anne Versescu m-a invitat sa dau mai departe din experienta mea cu cardurile OH si am spus „DA!” clar, recunoscut in adancul sufletului!

Asadar, va invit la eveniment – astfel putem sustine niste cauze nobile. Toti speakerii si facilitatorii de atelieer din eveniment isi ofera experienta in dar. <3

Ii vedeti aici:

Ce spatiu nobil – dar din dar! 🙂

Pentru cine?

Psihologi, psihoterapeuți, psihopedagogi, asistenți sociali, art- terapeuti, consilieri, coach si roluri de sprijin.

 

Va astept cu drag, aici gasiti programul complet si acolo pe site va puteti inscrie. Avem si workshop cu cardurile, de la 14:00.

Participarea se face din acelasi spatiu al darului… oferiti cat simtiti (donatie) pentru a da mai departe si a ajunge acolo unde e mare nevoie.

Aici gasim si evenimentul pe Facebook.

Ne vedem cu drag, si acolo! 🙂

Iulia

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.