OH Webinar in Dar (gratuit) – Ianuarie 2019: Cunoaste-te pe tine insuti!

Date/Time
Date(s) - 22/01/2019
6:30 pm - 8:00 pm


Dragi prieteni,

 

Pentru ca in 2019 implinim 10 ani de carduri OH in Romania, simt sa ofer in dar aceste intalniri cu cardurile, cate unul in fiecare luna a anului 2019. Sa sarbatorim si sa ne bucuram, asadar! 🙂

Va invit la o sesiune online in care sa ne intalnim intr-un alt fel cu cardurile OH si AHA.

 

Aceasta intalnire este dedicata celor interesati de cunoasterea de sine. Pentru a participa la webinar nu este nevoie sa detineti carduri OH sau de orice fel. Eu voi avea pregatite carduri pentru lucru. Daca detineti cardurile OH++ insa, le puteti aduce sa le aveti la indemana – le veti putea folosi. De asemenea, intalnirea este si pentru specialistii care folosesc cardurile in activitatea profesionala, regasind aici exemple de tehnici de lucru cu beneficiarii.

In acest webinar vom lucra cu setul de carduri OH++ – cel mai mare si complet set de carduri din seria OH.

Vom explora experienta participantilor cu cardurile OH sau AHA si pe baza acesteia vom explora activitati care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine, sa ne accesam resursele interioare, sa constientizam anumite aspecte de tin de noi si de cei din jurul nostru. Vom raspunde intrebarilor participantilor. Sesiunea va fi una interactiva si participativa.

Daca te preocupa intrebarile „Cine este „eu”?”, „Care sunt darurile mele?”, „Care este drumul meu?”, „Pentru ce sunt aici?”, „Ce e cu lumea in care traim?”, „De ce nu imi gasesc locul?”, „Ce e (rau) cu mine?”, „Ce caut aici?” etc… aceasta intalnire iti este potrivita.

Toate activitatile le facem pe propria noastra piele :). Vedeti aici cateva cuvinte despre abordarea mea in asemenea contexte.

Webinarul o sa fie inregistrat – doritorii inteleg si isi dau acordul pentru inregistrare prin inscrierea la eveniment.

 

Unde? Sesiunea va avea loc online. Veti accesa sesiunea de la calculator/laptop/tableta/telefonul dvoastra. Este important sa aveti microfon si casti / boxe functionale si conexiune la internet.

Detaliile legate de conectarea la eveniment vor fi trimise pe email catre cei inscrisi si confirmati pentru participare.

Iti (imi) ofer acest spatiu in dar, cu bucuria celor 10 ani de explorare cu cardurile in care m-am (re)intalnit pe mine si pe ceilalti asa cum suntem <3.

Locurile sunt limitate la 10 pentru a putea gestiona situatiile tehnice si a putea lucra eficient in grup, confirmarea participarii se face pe principiul primul inscris-primul confirmat.

Inscrierea se face folosind formularul de mai jos.

🙂

Te astept cu drag!

Iulia

Bookings

Acest eveniment este complet ocupat.

4 comentarii la „OH Webinar in Dar (gratuit) – Ianuarie 2019: Cunoaste-te pe tine insuti!

 1. Doresc să mă înscriu la webinar.

  1. Buna ziua si multumesc pentru interes. Locurile la acest eveniment sunt ocupate complet. Va astept cu drag la urmatoarele evenimente.

 2. buna ziua ,cum ne putem inscrie

  1. Buna ziua,

   Locurile la acest eveniment sunt ocupate. Va astept cu drag la urmatoarele evenimente.

   Iulia

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.