OH Webinar in Dar (gratuit) – Martie – Parintii si copiii, acasa in lumea OH

Date/Time
Date(s) - 26/03/2019
6:00 pm - 8:00 pm


Dragi prieteni,

 

Pentru ca in 2019 implinim 10 ani de carduri OH in Romania, simt sa ofer in dar aceste intalniri cu cardurile, cate unul in fiecare luna a anului 2019. Ne bucuram de al treilea webinar in dar, asadar, cel al lunii martie! 🙂

Daca te preocupa urmatoarele subiecte „Cum sa ma conectez cu copii?”, „Cum pot sa imi cresc copiii armonios”, „Vreau sa stiu ce simte copilul meu”, „De ce minte copilul meu?!”,  „De ce bate / loveste / are crize de furie etc.”, „Cum sa il fac pe copil sa vorbeasca?”, „Nu inteleg de ce nu vrea sa mai mearga la gradi’ / scoala”, „Copilul meu e special”, „Ce activitati interesante si creative sa mai fac cu copiii?” etc… inseamna ca aceasta intalnire ti se potriveste :).

Aceasta intalnire este dedicata celor interesati de explorarea si semnificarea povestilor vietii personale, celor care isi doresc armonie in familie, o relatie sanatoasa si plina de iubire si respect cu copiii, fie ca sunt in familie sau lucreaza cu ei. Pentru a participa la webinar nu este nevoie sa detineti carduri OH sau de orice fel. Eu voi avea pregatite carduri pentru lucru. Intalnirea este si pentru parinti si pentru cei care lucreaza cu copiii (educatori, profesori, logopezi, asistenti sociali, consilieri scolari, pedagogi, lucratori CES etc.) care folosesc cardurile in activitatea profesionala, regasind aici exemple de tehnici de lucru cu copiii.

In acest webinar vom lucra cu setul Mythos (invita la povestiri) si Morena (exploreaza subiecte precum copii, familie, comunitate, copilarie, conectarea cu natura si animalele). Daca detineti cardurile, le puteti avea la indemana – le veti putea folosi.

Vom explora activitati cu copiii si pentru ei. Vom intelege ca orice in lumea in care traim tot ce este in noi e o poveste – o poveste de viata care spune ceva despre noi si cei din jur.

Vom raspunde intrebarilor participantilor. Sesiunea va fi una interactiva si participativa.

Toate activitatile le facem pe propria noastra piele :). Vedeti aici cateva cuvinte despre abordarea mea in asemenea contexte.

Webinarul o sa fie inregistrat si o sa fie ulterior disponibil pentru viitoare explorari online – doritorii inteleg si isi dau acordul pentru inregistrare prin inscrierea la eveniment.

Unde? Sesiunea va avea loc pe Skype. Vei accesa sesiunea de la calculator/laptop/tableta. Este important sa ai microfon si casti / boxe functionale si conexiune la internet.

Detaliile legate de conectarea la eveniment vor fi trimise pe email catre cei inscrisi si confirmati pentru participare.

Iti (imi) ofer acest spatiu in dar, cu bucuria celor 10 ani de explorare cu cardurile in care m-am (re)intalnit pe mine si pe ceilalti, asa cum suntem <3.

Locurile sunt limitate pentru a putea gestiona situatiile tehnice si a putea lucra eficient in grup, confirmarea participarii se face pe principiul primul inscris-primul confirmat.

Inscrierea se face folosind formularul de mai jos. Conditia de participare e sa dai share la evenimentul de pe Facebook (public pe pagina personala). Participand la acest eveniment esti de acord ca adresa de email sa fie inclusa in baza noastra de date, astfel o sa primesti pe email noutatile de la OH-cards.ro, devenind membru al comunitatii OH-cards.ro. Membrii #OHcomunitate au beneficii exclusive precum: reduceri la achizitie de produse pe site, reduceri la evenimentele partenerilor, acces la resurse gratuite legate de utilizarea cardurilor. Se trimite un newsletter pe luna catre #OHcomunitate.

Pentru a oferi sansa si altor persoane sa experimenteze cardurile in aceste webinarii, o anumita persoana poate participa la cel mult doua webinarii gratuite pe parcursul anului 2019. Multumesc pentru intelegere.

Te rog sa incluzi mai jos, in mesajul din formularul de inscriere, ceva cuvinte despre ce iti doresti de la intalnirea noastra :).

🙂

Te astept cu drag!

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

4 comentarii la „OH Webinar in Dar (gratuit) – Martie – Parintii si copiii, acasa in lumea OH

  1. Vreau sa ma inițiez in folosirea lor

    1. Va astept sa va inscrieti la eveniment, inca nu ati facut-o :).Pe curand!

  2. As dori sa invat sa lucrez corect cu cardurile si sa cunosc cum le pot folosi in cazul copiiilor cu doliu, traume.Multumesc.

    1. Sigur, ne vedem cu drag la urmatorul webinar, deja locul dvoastra este rezervat :). Pe curand!

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.