OH Webinar in Dar (gratuit) – Mai – Cardurile OH in Business: antreprenoriat, HR, training, coaching, leadership, project management

Date/Time
Date(s) - 30/05/2019
6:00 pm - 8:30 pm


Dragi prieteni,

Pentru ca in 2019 implinim 10 ani de carduri OH in Romania, simt sa ofer in dar aceste intalniri cu cardurile, cate unul in fiecare luna a anului 2019. Ne bucuram acum de webinarul in dar al lunii mai! 🙂

Aceasta intalnire este pentru tine daca lucrezi in business si mai ales lucrezi cu oamenii: esti antreprenor, HRist, trainer, coach, project manager, leader de echipa sau alte roluri de genul. Mai mult decat atat, esti interesat(a) de o alta abordare – creativa, neasteptata, care rupe status-quo-ul:

  • poate ca HR esti adepta(/ul) interviurilor mai altfel, nu a celor in care pregatesti lista clasica de intrebari,
  • vrei sa explorezi creativ relatiile cu ceilalti,
  • iubesti abordarile informale, spontane, creative in traingurile tale,
  • vrei sa lucrezi la nivel inalt cu oamenii tai si sa procesezi in mod creativ si / sau profund ceea ce faceti impreuna,
  • vrei sa gasesti solutii la situatii, esti orientat solutie,
  • vrei sa ai intalniri cu echipele in care sa explorati aabordari noi, creative,
  • in brainstorming si… heart-storming :),
  • vrei sa vezi dincolo de aparente,
  • vrei sa afli detaliile, lucrurile inseamnate, subiectele profunde, raspunsurile autentice… si multe altele!

Pentru a participa la webinar nu este nevoie sa detineti carduri OH sau de orice fel. Eu voi avea pregatite carduri pentru lucru. Intalnirea este si pentru parinti si pentru cei care lucreaza cu copiii (educatori, profesori, logopezi, asistenti sociali, consilieri scolari, pedagogi, lucratori CES etc.) care folosesc cardurile in activitatea profesionala, regasind aici exemple de tehnici de lucru cu copiii.

In acest webinar vom lucra cu seturile de carduri Resilio (stres, rezilienta, resurse) si OH++ (imagini si cuvinte). Daca detii cardurile le poti avea la indemana.

Vom explora activitati pe care le-ai putea folosi in ceea ce faci si ne vom mapa exact pe experienta participantilor, pentru a fi relevanti. Vom raspunde intrebarilor, sesiunea va fi una interactiva si participativa. Toate activitatile le facem pe propria piele :). Vezi aici cateva cuvinte despre abordarea mea in asemenea contexte.

Webinarul o sa fie inregistrat si o sa fie ulterior disponibil ca resursa educationala pentru #OHcomunitate – doritorii inteleg si isi dau acordul pentru inregistrare prin inscrierea la eveniment.

Unde? Sesiunea va avea loc pe Skype. Vei accesa sesiunea de la calculator/laptop/tableta. Este important sa ai microfon si casti / boxe functionale si conexiune la internet.

Detaliile legate de conectarea la eveniment vor fi trimise pe email catre cei inscrisi si confirmati pentru participare.

Iti (imi) ofer acest spatiu in dar, cu bucuria celor 10 ani de explorare cu cardurile in care m-am (re)intalnit pe mine si pe ceilalti, asa cum suntem <3.

Locurile sunt limitate pentru a putea gestiona situatiile tehnice si a putea lucra eficient in grup, confirmarea participarii se face pe principiul primul inscris-primul confirmat.

Inscrierea se face folosind formularul de mai jos. Conditia de participare e sa dai share la evenimentul de pe Facebook (public pe pagina personala). Participand la acest eveniment esti de acord ca adresa de email sa fie inclusa in baza noastra de date, astfel o sa primesti pe email noutatile de la OH-cards.ro, devenind membru al comunitatii OH-cards.ro. Membrii #OHcomunitate au beneficii exclusive precum: reduceri la achizitie de produse pe site, reduceri la evenimentele partenerilor, acces la resurse gratuite legate de utilizarea cardurilor. Se trimite un newsletter pe luna catre #OHcomunitate.

Pentru a oferi sansa si altor persoane sa experimenteze cardurile in aceste webinarii, o anumita persoana poate participa la cel mult doua webinarii gratuite pe parcursul anului 2019. Multumesc pentru intelegere.

Te rog sa incluzi mai jos, in mesajul din formularul de inscriere, cateva cuvinte despre ce iti doresti de la intalnirea noastra :).

🙂

Te astept cu drag!

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Un comentariu la „OH Webinar in Dar (gratuit) – Mai – Cardurile OH in Business: antreprenoriat, HR, training, coaching, leadership, project management

  1. Experienta lucrului cu cardurile OH a fost minunata , imi doresc sa o repet curand, multumesc pentru dar !

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.