OH Webinar in Dar (gratuit) – Iunie – Cardurile OH in spatiile creative: educatie nonformala, publicitate, design, arhitectura, teatru, impovizatie, mestesuguri, inovatie

Date/Time
Date(s) - 30/06/2019
6:00 pm - 8:30 pm


Dragi prieteni,

Pentru ca in 2019 implinim 10 ani de carduri OH in Romania, simt sa ofer in dar aceste intalniri cu cardurile, cate unul in fiecare luna a anului 2019. Ne bucuram acum de webinarul in dar al lunii iunie! 🙂

Aceasta intalnire este pentru tine daca lucrezi in spatiile creative: publicitate, design, arhitectura, art-terapie, teatru, impovizatie, mestesuguri, inovatie, teatru etc… si esti interesat(a) de o abordare creativa, neasteptata, spontana. Intalnirea este si pentru oricine interesat(a) de abordari creative si neconventionale, inclusiv in spatiul personal (familie, copii, parteneri).

Pentru a participa la webinar nu este nevoie sa detineti carduri OH sau de orice fel. Eu voi avea pregatite instrumentele (cardurile) de lucru.

In acest webinar vom lucra cu seturile de carduri Resilio (stres, rezilienta, resurse) Lydia Jacob Story si ECCO (imagini abstracte). Daca detii cardurile le poti avea la indemana.

Vom explora activitati pe care le-ai putea folosi in ceea ce faci si ne vom mapa exact pe experienta participantilor, pentru a fi relevanti. Vom raspunde intrebarilor, sesiunea va fi una interactiva si participativa. Toate activitatile le facem pe propria piele :). Vezi aici cateva cuvinte despre abordarea mea in asemenea contexte.

Webinarul o sa fie inregistrat si o sa fie ulterior disponibil ca resursa educationala pentru #OHcomunitate – participantii inteleg si isi dau acordul pentru inregistrare prin inscrierea la eveniment.

Unde? Sesiunea va avea loc pe Skype. Vei accesa sesiunea de la calculator/laptop/tableta. Este important sa ai microfon si casti / boxe functionale si conexiune la internet.

Detaliile legate de conectarea la eveniment vor fi trimise pe email catre cei inscrisi si confirmati pentru participare.

Iti (imi) ofer acest spatiu in dar, cu bucuria celor 10 ani de explorare cu cardurile in care m-am (re)intalnit pe mine si pe ceilalti, asa cum suntem <3.

Locurile sunt limitate pentru a putea gestiona situatiile tehnice si a putea lucra eficient in grup, confirmarea participarii se face pe principiul primul inscris-primul confirmat.

Inscrierea se face folosind formularul de mai jos. Conditia de participare e sa dai share la evenimentul de pe Facebook (public pe pagina personala). Participand la acest eveniment esti de acord ca adresa de email sa fie inclusa in baza noastra de date, astfel o sa primesti pe email noutatile de la OH-cards.ro, devenind membru al comunitatii OH-cards.ro. Membrii #OHcomunitate au beneficii exclusive precum: reduceri la achizitie de produse pe site, reduceri la evenimentele partenerilor, acces la resurse gratuite legate de utilizarea cardurilor. Se trimite un newsletter pe luna catre #OHcomunitate.

Pentru a oferi sansa si altor persoane sa experimenteze cardurile in aceste webinarii, o anumita persoana poate participa la cel mult doua webinarii gratuite pe parcursul anului 2019. Multumesc pentru intelegere.

Te rog sa incluzi mai jos, in mesajul din formularul de inscriere, cateva cuvinte despre ce iti doresti de la intalnirea noastra :).

🙂

Te astept cu drag!

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.