OH Webinar in Dar (gratuit) – Februarie 2019: Noi doi, impreuna – TanDoo

Date/Time
Date(s) - 08/02/2019
7:20 pm - 9:20 pm


Dragi prieteni,

 

Pentru ca in 2019 implinim 10 ani de carduri OH in Romania, simt sa ofer in dar aceste intalniri cu cardurile, cate unul in fiecare luna a anului 2019. Sa sarbatorim si sa ne bucuram de al doilea webinar in dar, asadar! 🙂

Aceasta intalnire este dedicata celor interesati de imbunatatirea relatiilor cu cei din jur. Pentru a participa la webinar nu este nevoie sa detineti carduri OH sau de orice fel. Eu voi avea pregatite carduri pentru lucru. Daca detineti cardurile TanDoo insa, le puteti aduce sa le aveti la indemana – le veti putea folosi. De asemenea, intalnirea este si pentru specialistii care folosesc cardurile in activitatea profesionala, regasind aici exemple de tehnici de lucru cu beneficiarii.

In acest webinar vom lucra cu setul de carduri TanDoo – dedicat procesarii relatiilor, parteneriatelor, set de carduri din seria OH.

Vom explora experienta participantilor cu cardurile OH sau AHA si pe baza acesteia vom explora activitati care ne ajuta sa ne intelegem mai bine relatiile, rolul pe care il avem in acestea, ce aducem cu noi si ce putem facem sa le imbunatatim, daca ne dorim asta, ce ducem mai departe in relatiile noastre. Vom explora diverse relatii in care suntem implicati si mai ales cele de actualitatea sau care au nevoie de atentie in viata noastra: cu propriul sine, cu partenerul de viata, in familie, in grupul de prieteni, cu colegii de birou.

Vom intelege ca orice in lumea in care traim are la baza relatia, care este ca o fiinta vie – traieste cu ce e hranita din cele doua surse.

Vom explora subiecte ca descoperirea reciprocă, îndrăgostirea, intimitatea, pasiunea, dorința, bucuria reciprocă, conflictele, gelozia, violența, teama, durerea, înstrăinarea, separarea și alte dimensiuni ale relatiilor din viata noastra.

Vom raspunde intrebarilor participantilor. Sesiunea va fi una interactiva si participativa.

Daca te preocupa urmatoarele subiecte „De ce repet aceleasi greseli in relatii?”, „De ce nu gasesc pe cineva potrivit?”, „Cum pot sa schimb aceasta relatie spre binele nostru?”, „De ce imi e greu sa renunt la aceasta relatie?”, „De ce repet greselile parintilor mei?”, „Cum pot sa imi cesc copiii sanatos”, „Nu sunt bun(a) de nimic”, „Nu vreau sa imi nenorocesc copiii cu comportamentul meu bolnav!” etc… poate aceasta intalnire ti se potriveste :).

Toate activitatile le facem pe propria noastra piele :). Vedeti aici cateva cuvinte despre abordarea mea in asemenea contexte.

Poti participa singur(a) sau chiar impreuna cu partenera(/ul/ii). Acest eveniment este deschis diversitatii umane (inclusiv relatii intre parteneri de acelasi sex, deschise etc.).

Webinarul o sa fie inregistrat – doritorii inteleg si isi dau acordul pentru inregistrare prin inscrierea la eveniment.

 

Unde? Sesiunea va avea loc online. Vei accesa sesiunea de la calculator/laptop/tableta/telefonul dvoastra. Este important sa ai microfon si casti / boxe functionale si conexiune la internet.

Detaliile legate de conectarea la eveniment vor fi trimise pe email catre cei inscrisi si confirmati pentru participare.

Iti (imi) ofer acest spatiu in dar, cu bucuria celor 10 ani de explorare cu cardurile in care m-am (re)intalnit pe mine si pe ceilalti asa cum suntem <3.

Locurile sunt limitate la 10 pentru a putea gestiona situatiile tehnice si a putea lucra eficient in grup, confirmarea participarii se face pe principiul primul inscris-primul confirmat.

Inscrierea se face folosind formularul de mai jos. Conditia de participare e sa dai share la evenimentul de pe Facebook (public pe pagina ta personala) si sa fii inscris la newsletterul OH – te inscrii aici pe site, in bara din stanga.

Pentru a oferi sansa si altor persoane sa experimenteze cardurile in aceste webinarii, o anumita persoana poate participa la cel mult doua webinarii gratuite pe parcursul anului 2019. Multumesc pentru intelegere.

Te rog sa incluzi mai jos, in mesajul din formularul de inscriere, ceva cuvinte despre ce iti doresti de la intalnirea noastra :).

🙂

Te astept cu drag!

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.