OH Webinar – Dec. 2019: Redescopera jucausenia copilului interior

Date/Time
Date(s) - 02/12/2019
6:30 pm - 9:30 pm


Dragi prieteni,

 

Te invit sa petrecem trei ore intr-un spatiu sigur in care sa te uiti adanc in interior si sa (re)descoperi spontaneitatea, jucausenia, inocenta, autenticitatea, expresivitatea, creativitatea si vitalitatea copilului interior.

Chiar daca esti adult si lucrurile s-au schimbat de cand erai copil, trairile dureroase ale copilului tau interior se activeaza de fiecare data cand te intalnesti cu situatii ce au stimuli similari cu cei din trecut… daca nu ai inteles, integrat, reasezat piesele de puzzle.

Copii care se simt in siguranta si si-au organizat emotiile gasesc resolvari la diverse situatii, sunt creativi si traiesc in universuri fantastice. Adultul de acum poate sa faca asta!

Vei pasi inafara timpului, vei privi inafara liniilor, vei umple spatiile goale, vei privi la intrebarile fara raspuns… Iti dai sansa sa redescoperi bucuria, sa iti regasesti increderea in tine, sa iti activezi potentialul.

Vom avea la dispozitie cardurile, trambuline multicolore care ne conduc spre noi insine, spre ce este in interior: ce gandim, ce simtim, ce traim, ce inteles au toate astea…Vom crea un spatiu de siguranta in care sa putem sa ne conectam la ce „rasare” in noi, la ce se naste, fiecare in ritmul nostru…

Ce aduc cu mine din familia mea? De ce imi este frica? Ce vreau sa schimb?

Ce am nevoie pentru a ma simti in siguranta?

Unde gasesc resursele de care am nevoie?

Cum pot primi si darui iubire?

Cum pot fi un adult functional, cu tot ceea ce s-a intamplat in trecutul meu?

Cum pot sa fiu un parinte bun pentru copilul meu?

Orice e in interior, o sa ii dam atentie si spatiu… ne vom oglindi, poate vom rade, poate vom plange, vom tacea, vom vorbi, poate vom zambi… toate astea, in tihna de care nu iti faci timp in timpul vietii de zi cu zi.

Sesiunea va fi una interactiva si participativa. Pentru a participa la webinar nu este nevoie sa detineti carduri OH sau de orice fel. Eu voi avea pregatite carduri pentru lucru.

 

Toate activitatile le facem pe propria noastra piele :). Vedeti aici cateva cuvinte despre abordarea mea in asemenea contexte.

Webinarul o sa fie inregistrat – doritorii inteleg si isi dau acordul pentru inregistrare si folosirea sa ca resursa pentru #OHcomunitate prin inscrierea la eveniment.

 

Unde? Sesiunea va avea loc online. Vei accesa sesiunea de la calculator/laptop/tableta. Nu e recomandat sa te conectezi de le telefon deoarece o sa fii limitat la a privi imaginile din carduri. Este important sa ai microfon si casti / boxe functionale si conexiune la internet. Detaliile legate de conectarea la eveniment vor fi trimise pe email catre cei inscrisi si confirmati pentru participare.

Locurile sunt limitate pentru a putea a putea lucra eficient in grup, confirmarea participarii se face pe principiul primul inscris – primul confirmat (platit). Inscrierea se face folosind formularul de mai jos.

🙂

Te astept cu drag!

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.