OH, Men! Cerc pentru barbati, facilitat de o femeie :)

Date/Time
Date(s) - 04/01/2020
6:30 pm - 9:00 pm

Location
Baza OH


– Acest eveniment este disponibil exclusiv pentru barbati si baieti peste 18 ani. –

 

Mankind… spre asta visam :), noi femeile…

 

Ce e important in aceasta intalnire este insa, cum simti, tu, barbate, lumea in care traiesti.

Ti s-a spus ca un baiat daca plange nu e barbat…

Cand ai devenit tu barbat, din baiatul care ai fost…? Baiatul din copilarie ar fi inspirat de barbatul care ai devenit?

Ti s-a spus ca trebuie sa fii puternic, sa nu se vada ca te doare…

Cum vezi tu femeia? Poate simti ca nu intelegi femeile…? Cum simti ca merg relatiile tale cu femeile din viata ta: cu partenerele de viata (daca ai), cu sotia sau amantele (daca ai), cu mama (daca o cunosti), cu fiicele sau cu baietii tai, daca ai…? Ce model esti pentru baietii tai (daca ai)? Cand te uiti la ei, ce vezi?…

Poate intri repetat in relatii care nu merg… si nu stii de ce… Sau poate simti ca nu stii cum sa incepi si sa construiesti relatii sanatoase (cu femei sau alti barbati, aici e un spatiu inclusiv)…

Esti in contact cu sexualitatea si intimitatea ta, in primul rand…? Dar cu a ei? Stii sa atingi o femeie cu adevarat… si nu numai cu palmele… Stii cum e sa faci dragoste timp de 3,5 ore neintrerupt?…

Ai cu cine vorbi, cand „simti ca nu mai poti”?

Ce intrebari inca nu ai pus in cuvinte…?

 

Cum ar fi sa ai un spatiu de siguranta intre barbati, unde sa poti sa spui ce simti, cum simti, iar ceilalti nu numai sa te asculte dar sa si auda adevarul din spatele a ceea ce spui?!

 

Acest cerc este facilitat de o femeie… sa nu iesim din dinamica reala :). Si nu, nu o sa fie despre X chestii pe care sa le faci ca sa ajungi barbat!

 

Hai sa lasi la o parte mastile, pentru un timp, sa vezi cum se simte sa fii tu insuti, cu toate ale tale… exprimat, vazut si ascultat, sustinut, acceptat asa cum esti.

Hai sa fii cu tine si cu altii, asa cum poate nu ai mai fost vreodata… Pentru a iesit in lume increzator, impacat, complet si intreg, asa cum esti dincolo de tot ce ti s-a spus sau crezi.

Vom folosi cardurile OH pentru asta…

Vom sta pe jos, in cerc, asadar, hai in haine lejere. Locurile sunt limitate la 12, ca sa avm spatiu sa fim auziti cu totii.

 

Noi, femeile, ne dorim atat de mult sa ne insotim pe drumurile vietii de autenticitatea masculina, de barbati ce spun ce simt, ce se lasa imbratisati, ce sa lasa vazuti, ce se implica activ, ce complementeaza cu fermitate si blandete natura feminina.

Te astept cu drag, barbate!

Iulia

 

PS: intentionez sa facem acest cerc lunar, in Cluj… sa vedem daca si cu cine…

Am 42 de ani si calatoria mea cu femininul si masculinul este plina, colorata si sunt recunoscatoare. Toti partenerii si partenerele mele de viata si de intimitate mi-au oferit atat de multe daruri. Stiu sa recunosc autenticitatea in mine insumi si astfel si in altii si e cu plecaciune atunci ca are loc Iar cand intalnesc masculinul autentic, e absolut miraculos cum se completmenteaza cu feminunul la fel.

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.