OH-Date: intalnirea celor singuri

Date/Time
Date(s) - 04/01/2020
3:00 pm - 5:30 pm

Location
Baza OH


Fie ca te simti singur(a) intr-o relatie sau ca te simti singur(a) in lume, sau poate esti introvert(a) si iti vine mai greu sa socializezi…. aceasta intalnire este pentru tine.

E un spatiu in care poti veni anonim (iti alegi tu un pseudonim pe care sa il vom folosi, daca nu vrei sa iti dai numele adevarat) si poti fi asa cum vrei.

Vei intalni alti siguratici ca tine… iar ce se naste din asta, vom afla la fata locului. 🙂

Ce pot sa iti impartasesc din experienta ultimilor 20 de ani de lucru cu oamenii si a celor 10 ani de explorari cu cardurile OH si AHA (pe care le vom folosi ca pretext de conectare) este ca mastile dispar, barierele cad, ca vom vorbi despre lucruri importante pentru fiecare dintre noi si ca nu vom fi pentru prea mult timp straini.

Te vei intalni cu tine si cu ceilalti asa cum poate nu ai facut-o pana acum.

Te inscrii completand formularul scurt de mai jos si imediat dupa inscriere primesti un email cu detaliile legate de plata (doar in avans, ca sa te responsabilizezi, in BT sau Revolut) si sa nu dai inapoi in ziua evenimentului. 🙂

Esti invitat(a) cu drag,

Iulia

 

PS: Intentionez ca aceasta intalnire sa aiba loc lunar, in Cluj Napoca. Sa vedem cu cine…

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.