[Joi de Poveste] Tu cum dansezi cu emotiile tale? cu Alina Iliescu-Ziminschi si cardurile metaforice

Date/Time
Date(s) - 04/05/2023
7:00 pm - 9:00 pm


Introducere la ”Joi de Poveste”

„Joi de Poveste” este o serie de workshopuri experiențiale sub umbrela OH-cards.ro care creazā spații, în serile de joi, unde poți veni să privești spre anumite aspecte ale vieții tale. Workshopurile din „Joi de Poveste” sunt facilitate de specialiști și colaboratori OH-cards, membri ai comunității OH din Romania.

  • Joi, deoarece sesiunile au loc în seri de joi.
  • … de poveste, pentru că spațiul pe care îl creăm în aceste seri vor invita la poveștile sufletelor noastre, pe anumite teme. Povești care ne aduc împreună, povesti care ne descoperă, ne vulnerabilizează într-un spațiu de siguranță cu intenția de a mai face un pas spre întregire, vindecare, deplinătatea vietii.
  • … de poveste, și pentru ca în serile noastre de joi facilitatorii vor avea alături diverse seturi de carduri metaforice terapeutice, un instrument facil, puternic și cu acțiune profundă, care ne vor susține in procesul explorărilor și mai ales al simțirilor și integrărilor.

Aceasta este prima (dintr-o serie de patru) Joi de Poveste din Editia I a lui 2023.

Facilitatorul sesiunii: Alina Iliescu-Ziminschi, psiholog clinician și psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentală.

Înscrierea la aceasta sesiune se face completând formularul de mai jos iar locul în grupa de lucru este confirmat în momentul confirmării plății.

Despre această sesiune

Tu cum dansezi cu emoțiile tale? Hai să dansăm alături!

În această joi de poveste ne propunem să descoperim cu ajutorul cardurilor metaforice terapeutice OH, cum simțim în corp anumite emotii, care sunt gândurile și credințele care le însoțesc și ne îndeamnă să ne comportăm într-un anume fel.

Esti curios/oasă să observi relația cu emoțiile tale? Oare cu toții simțim la fel? Sau, dacă nu, ce ne face să simțim diferit?

Te-ai intrebat vreodată de ce reacționezi uneori așa cum ți-ai propus să nu o (mai) faci?

Sau ți-ai dorit să îți poți bloca anumite emoții?

Cu ajutorul setului de carduri metaforice terapeutice OH++ te invit să descoperi mai multe despre emoțiile tale, accesând informațiile din subconștient, în așa fel încât, ghidat/a de mine, să poti explora o altă nuanță e experientei de “a simți”.

Vom petrece împreună două ore în care vom crea un spațiu sigur și vom descoperi cum “dansăm” cu emoțiile noastre.

Îmi propun să înțelegi diferența dintre emoție și percepție, percepțiile putând fi discutate și ajustate.

Observând diferite carduri metaforice, vom accesa imagini, experiențe, senzații și credințe din copilărie, fiecare dintre acestea făcând atât de mult sens pentru fiecare dintre noi.

Împreună vom conecta ceea ce știm, cu ceea ce ne vor revela cardurile, fiind ancorați în prezent cu ajutorul tehnicilor de respirație conștientă, care vor face posibilă călătoria între “atunci” și “aici și acum”.

Când și unde?

Ne vom conecta pe Zoom, joi, 4 mai 2023, între 19:00-21:00.

Despre facilitator

Sunt Alina Iliescu-Ziminschi, psiholog clinician și psihoterapeut cu bază de formare cognitiv -comportamentala și hipnoza eriksoniana, terapeut relațional Imago în supervizare și in formare în Compassionate Inquiry (cu Dr. Gabor Mate și Sat Dharam Kaur). Calatoria mea este inspirată de dorința de a cunoaște cât mai multe despre cum funcționăm noi, oamenii, atât in relație cu propria persoana cât și cu ceilalți. Am o experiență de mai mult de 15 ani de lucru cu copii cu tulburare de dezvoltare, precum și o experiență de 6 ani ca psihoterapeut.

În tot acest timp am ajuns la concluzia că fiecare dintre noi putem aduce o schimbare atât în universul nostru interior cât și în relaționarea cu cei din jurul nostru.

Te aștept cu bucurie la această Joi de Poveste, prima sesiune din aceasta primă ediție, pentru a „dansa” împreună cu emoţiile, având alături cardurile metaforice terapeutice OH!

Înscrie-te completând formularul de mai jos.

 

Sursa imagini: arhiva personala Alina Iliescu și OH-cards.ro

Bookings

Acest eveniment este complet ocupat.

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.