[Joi de Poveste] Povești cu Eve sau cum să culegi Fructele Interzise din Grădina Secretă a Neamului tău, cu Carmen Neagu și cardurile metaforice

Date/Time
Date(s) - 11/05/2023
6:15 pm - 8:45 pm


Introducere la ”Joi de Poveste”

„Joi de Poveste” este o serie de workshopuri experientiale sub umbrela OH-cards.ro care creazā spații, în serile de joi, unde poți veni să privești spre anumite aspecte ale vieții tale. Workshopurile din „Joi de Poveste” sunt facilitate de specialiști și colaboratori OH-cards, membri ai comunității OH din România.

  • Joi, deoarece sesiunile au loc în seri de joi.
  • … de poveste, pentru că spațiul pe care îl creăm în aceste seri vor invita la poveștile sufletelor noastre, pe anumite teme. Povești care ne aduc împreună, povești care ne descoperă, ne vulnerabilizează într-un spațiu de siguranță cu intenția de a mai face un pas spre întregire, vindecare, deplinătatea vietii.
  • … de poveste, și pentru că în serile noastre de joi facilitatorii vor avea alaturi diverse seturi de carduri metaforice terapeutice, un instrument facil, puternic și cu acțiune profundă, care ne vor susține în procesul explorărilor și mai ales al simțirilor și integrărilor.

Aceasta este a doua (dintr-o serie de patru) Joi de Poveste din Editia I a lui 2023 și este dedicată exclusiv femeilor peste 18 ani.

Facilitatorul sesiunii: PhD Carmen Neagu, psiholog și psihoterapeut.

Înscrierea la această sesiune se face completând formularul de mai jos iar locul în grupa de lucru este confirmat în momentul confirmării plății.

Despre această sesiune

Una dintre cele mai prețioase, dar posibil cea mai puțin valorificată bogăție ce ne-a fost lăsată spre folosință de către predecesorii noștri, este moștenirea psihică.

Însă, oricine își dorește să valorifice această comoară și să afle locul secret (tainița) în care este ascunsă, nu trebuie să caute prea departe. Ea poate fi descoperită cu ușurință, în propriul arbore genealogic, acest sistem viu, crescut și dezvoltat din legături și experiențe importante de viață.

Prin urmare, dacă și tu simți nevoia să înțelegi mai bine ce anume te definește ca femeie, să spulberi misterul în ceea ce privește motivul pentru care faci anumite alegeri de viață, să ridici vălul de pe adevăratele motive pentru care circumstanțele propriei vieți îți par, uneori, a fi nefavorabile, te invit să pornim într-o aventură de arheologie personală, în care:

  • vom explora Grădina Secretă pe care ți-a lăsat-o moștenire neamul tău feminin de pe linie maternă,
  • vom observa felul în care aceasta a influențat dezvoltarea arborelui tău genealogic,
  • vom scoate la lumină, folosind cardurile metaforice terapeutice, părți din istoria „ramurii” feminine a arborelui tău personal,
  • vom descoperi împreună cum pot fi acestea integrate în viața ta de zi cu zi,
  • vei învăța cum să „culegi” cele mai bune „fructe” din acest arbore unic prin ramificațiile sale,
  • vom explora posibilitățile nelimitate de a te bucura de bogăția și comorile Grădinii Secrete, a cărei unică suverană ești TU.

În termeni mai științifici 🙂 va fi o călătorie de identificare a locului ocupat în continuumul familial, de realiniere cu familia care trăiește în propria persoană, în care vom încerca să rescriem o parte a scenariului familial moștenit pe linie maternă.

Când şi unde?

Ne vom conecta pe Zoom, joi, 11 mai 2023, între 18:15-20:45.

Despre facilitator

Ph.D. Carmen Neagu – psiholog/psihoterapeut

„În călătoriile interioare și periplurile prin ”lumile” personale, în care îmi însoțesc adesea clienții, utilizez cardurile metaforice terapeutice OH, ca pe niște ghizi de încredere, pentru a (re)găsi drumul spre (a)casă. „

(Carmen)

Carmen este specializată în psihoterapie integrativă relațională, individuală și de cuplu, psihoterapie transgenerațională (psihogenealogie), lucrul terapeutic cu cardurile metaforice de asociere.

Pentru sesiuni individuale (online pe Zoom sau fizic în Constanţa) poate fi contactată la tel: 0726226937 (preferabil) sau pe Facebook.

 

Te așteptăm cu bucurie la această Joi de Poveste, a doua sesiune din această prima ediție, pentru a culege fructele din Gradina Neamului tău, având alături cardurile metaforice terapeutice OH!

 

Sursa imagini: arhiva personală Carmen Neagu și OH-cards.ro

Bookings

Acest eveniment este complet ocupat.

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.