[Joi de Poveste] Creează-ţi propriul set de carduri metaforice, cu Jeanina Cîrstoiu

Date/Time
Date(s) - 25/05/2023
7:30 pm - 9:30 pm


Introducere la ”Joi de Poveste”

„Joi de Poveste” este o serie de workshopuri experiențiale sub umbrela OH-cards.ro care crează spații, în serile de joi, unde poți veni să privești spre anumite aspecte ale vieții tale. Workshopurile din „Joi de Poveste” sunt facilitate de specialiști și colaboratori OH-cards, membri ai comunității OH din România.

  • Joi, deoarece sesiunile au loc în seri de joi.
  • … de poveste, pentru că spațiul pe care îl creăm în aceste seri vor invita la poveștile sufletelor noastre, pe anumite teme. Povești care ne aduc împreună, povești care ne descoperă, ne vulnerabilizează într-un spațiu de siguranță cu intenția de a mai face un pas spre întregire, vindecare, deplinătatea vietii.
  • … de poveste, și pentru ca în serile noastre de joi facilitatorii vor avea alături diverse seturi de carduri metaforice terapeutice, un instrument facil, puternic și cu acțiune profundă, care ne vor susține în procesul explorărilor și mai ales al simțirilor si integrărilor.

Aceasta este a patra (dintr-o serie de patru) Joi de Poveste din Editia I a lui 2023.

Facilitatorul sesiunii: Jeanina Cîrstoiu, cu formare în NLP și psihoterapie experiențială.

Înscrierea la această sesiune se face completând formularul de mai jos.

Despre această sesiune

Atunci când lucrezi cu cardurile metaforice de orice fel te aștepți oarecum să te regăsești în ele. Poate că nu tocmai exact, cum ar fi să găsești o fotografie asemănătoare ție, dar oricum… aștepți ca atunci când alegi un card, el să-ți vorbească despre tine. Și de cele mai multe ori, așa se petrece. Doar că uneori…

Nu îl găsești? E perfect în regulă și asta – crează-l tu!

Fiecare pachet de carduri – de la cărțile de joc la cardurile metaforice terapeutice conține un Univers întreg, ordonat și structurat sau mai puțin structurat. Poate că în acel Univers nu te regăsești, sau nu te recunoști, în acel moment. Așa că poți hotărâ să creezi tu însuți imaginea / mesajul care să te exprime și să îi aduci apoi în jur (căci ești, ca fiecare dintre noi, centrul propriului Univers) o serie de alte imagini / mesaje care să se lege și să exprime adevărul tău personal, istoria ta personală, valorile tale, emoția ta, trăirea ta precum și modul în care înțelegi lumea și vrei să fii văzut/ă și înțeles/asă.

exemple de carduri metaforice create într-un alt astfel de atelier

 

Cum să fie cardul care să te reprezinte…?

Pornim de la ceea ce știi, ce crezi, ce simţi, ce îți (dis)place…

Dacă ai fi o floare, o culoare, un simbol, un cuvânt… ce ai fi? Cum ai fi?

Scrie, desenează, exprimă, transmite, împărtăşeşte.

Cum arată lumea ta?

Pornind de la acest simplu joc, te invit ca la întâlnirea noastră online să îți creezi, sub îndrumarea mea şi alături de ceilalți participanți, un card sau un set de carduri pe care să îl folosești alături sau separat de cele cardurile metaforice terapeutice cu care poate deja lucrezi (?), așa cum ai descoperit la întâlnirile anterioare, în activitatea ta de până acum sau poate cum vei descoperi de acum inainte.

Abia aștept să descoperim împreună ce carduri metaforice o sa creezi în întâlnirea noastră! 🙂

Când şi unde si pentru cine?

Ne vom conecta pe Zoom, joi, 25 mai 2023, între 19:30-21:30.

Acest atelier este pentru tine mai ales dacă lucrezi deja cu carduri metaforice (de orice fel, nu numai din cele disponibile aici pe site) şi este accesibil oricui este interesat de metode creative si profunde pentru explorare și dezvoltare personală.

Despre facilitator

Jeanina Cîrstoiu are formare în NLP și psihoterapie experiențială; în ambele formări lucrul cu cardurile metaforice a avut o însemnătate specială.

Jeanina este lector la Fundația Calea Victoriei, unde, printre altele, a susținut un atelier pe teme asemănătoare: Cum să construiești un Univers.

Alte ateliere sustinute de Jeanina: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/jeanina-cirstoiu/

 

Te așteptăm cu bucurie la această ultima Joi de Poveste (din această serie) pentru a afla cum îți poți crea propriul set de carduri metaforice!

 

Sursa imagini: arhiva personală Jeanina Cîrstoiu și OH-cards.ro

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.