Online, Iunie 2020 – E viata mea! – de la trauma la integrare si vindecare, cu metoda intentiei

Date/Time
Date(s) - 20/06/2020
9:00 am - 1:00 pm


Stiu… stiu de peste 11 ani ca lucrul cu subconstientul aduce transformari profunde, realizari, insighturi, clarificari, integrari, vindecare.

Am inceput sa integrez in munca mea metoda intentiei, o metoda de transformare profunda, dezvoltata Dr. Frans Ruppert in ultimii 30 de ani. Te invit in primul rand sa citesti detaliile complete despre aceasta aici.

In aceasta sesiune vom lucra pe intentiile participantilor.

  • Ce iti doresti?
  • Ce vrei sa schimbi?
  • Ce vrei sa lasi in urma?
  • Ce vrei sa vindeci?
  • Ce vrei sa stii despre tine?
  • Ce vrei sa iti amintesti?

Hai sa explorezi, sa integrezi, sa iti clarifici, sa vindeci…

 

Testimoniale de la participanti la grupurile cu metoda constelatiei:

Iulia, vreau sa-ti multumesc inca o data pentru aseara. A fost un spatiu intens, sustinator si cuprinzator. Te felicit cu toata Inima, e foate faina metoda intentiei!

O.M. participanta Mai 2020

Iulia, cat sunt de Recunoscatoare! 🙂 Nu stiu rolul lui CUM un viata ta, dar in viata mea ai stiut exact CUM sa intervi ca sa se reintrezareasca linistea in sufletul meu! Esti minunata in constelatii, ador constelatiile, de pe acum ma inscriu in grupul tau!

R. P., participanta Mai 2020

Mi-a placut foarte tare. Mi se pare mai buna metoda in raport cu constelatiile (n.a. clasice) – il implica si pe cel care isi pune intentia si il implica si pe reprezentant, vine cu mai multa putere decat constelatiile. Faptul ca incepi de la intentie aduce si mai multa putere.  Mi-a placut procesul foarte tare, mi-a placut cum ai pregatit, cum ai condus. A fost o experienta frumoasa si multumesc pentru asta.

L. S., participanta Mai 2020

Te astept in spatiul unde te vei intalni cu tine asa cum poate nu ai facut-o vreodata, cu parti din tine pe care nu le-ai auzit, ascultat, vazut, considerat.

Te inscrii selectand unul dintre optiunile de participare din formularul de mai jos. In aceast sesiune sunt doua locuri garantate, disponibile pentru lucrul propriei intentii si alte locuri pentru observatori si reprezentanti.

Cu drag,

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.