Dambovita, 5-11 Iulie 2020 – Tabara de Vara Transpersonal Romania

Harta indisponibila

Date/Time
Date(s) - 05/07/2020 - 11/07/2020
All Day

Location
jud Dambovita


Prietenii de la Asociatia Transpersonala Romana organizeaza pentru al doilea an tabara lor de vara anunala. Va spun cu drag din culise ca tema taberei este Descoperirea Jucauseniei, Autenticitatii, Creativitatii si Spontaneitatii copilului interior.

Am fost invitata sa deschid si sa inchid programul taberei. Sunt onorata si cu smerenie si bucurie am sa o fac 🙂 <3 , in contextul acesta:

Indiferent cum a aratat copilaria ta, te invit sa (re)descoperi, in ritmul tau, jucasenia, creativitatea, autenticitatea, entuziastmul si spontaneitatea copilului din spatele adultului de azi.

Copilul este acolo… in fiecare dintre noi, indiferent de cum a aratat copilaria. Si asteapta… asteapta sa se mai joace din cand in cand, si cu prieteni, sa spuna povesti, sa fie ascultat, sa isi manifeste creativitatea incercand experiente noi si explorand-invatand aslfel despre lumea din interiorul si din jurul sau.

Copii care se simt in siguranta si si-au organizat emotiile gasesc rezolvari la diverse situatii, sunt creativi si traiesc in universuri fantastice. Adultul de acum poate sa faca asta!

Te invit sa facem pasi catre acest copil, sa ne (re)conectam cu el, sa vedem ce isi doreste si cum poate sa manifeste in viata de adult darurile latente pretioase cu care a venit in lume.

Ne vom ajuta, in calatoriile noastre de cardurile OH si AHA, aceste trambuline multicolore care ne aduc in contact cu o lume in care totul este posibil, lumea noastra interioara, pe care o putem manifesta apoi spre experior, prin tot ceea ce alegem sa gandim, facem sau spunem.

Te astept(am) cu bucuria copilului ce abia asteapta sa se insoteasca cu altii in explorarea vietii! <3

Detalii complete si inscriere vom gasi curand pe site-ul prietenilor nostri.

Va asteptam cu drag sa va alaturati,

Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.