Cluj: Nov – OH-calatorie a copilului interior – redescopera jucausenia, spontaneitatea, autenticitatea

Date/Time
Date(s) - 30/11/2019
6:30 pm - 9:00 pm

Location
La Cupole - Gradinita Waldorf


Te invit intr-un spatiu sigur in care sa te uiti adanc in interior si sa (re)descoperi spontaneitatea, jucausenia, inocenta, autenticitatea, expresivitatea, creativitatea si vitalitatea copilului interior.

Chiar daca esti adult si lucrurile s-au schimbat de cand erai copil, trairile dureroase ale copilului tau interior se activeaza de fiecare data cand te intalnesti cu situatii similare ce au stimuli similari cu cei din trecut… daca nu ai inteles, integrat, reasezat piesele de puzzle.

Copii care se simt in siguranta si si-au organizat emotiile gasesc resolvari la diverse situatii, sunt creativi si traiesc in universuri fantastice. Adultul de acum poate sa faca asta!

Vei pasi inafara timpului, vei privi inafara liniilor, vei imple spatiile goale, vei privi la intrebarile fara raspuns… Iti dai sansa sa redescoperi bucuria, sa iti regasesti increderea in tine, sa iti activezi potentialul.

Ne vom da sansa sa fim cu ce este in interiorul nostru si mai ales, cu ce se „trezeste” privind imaginile din cardurile OH si AHA.

Daca ai mai fost si la alte OH-calatorii stiu ca iti doresti sa revii :)).

Iata poze de la ultimele OH-calatorii:

Această prezentare necesită JavaScript.

Vom avea la dispozitie cardurile, trambuline multicolore care ne conduc spre noi insine, spre ce este in interior: ce gandim, ce simtim, ce traim, ce inteles au toate astea…Vom crea un spatiu de siguranta in care sa putem sa ne conectam la ce „rasare” in noi, la ce se naste, fiecare in ritmul nostru…

Ce aduc cu mine din familia mea? De ce imi este frica? Ce vreau sa schimb?

Ce am nevoie pentru a ma simti in siguranta?

Unde gasesc resursele de care am nevoie?

Cum pot primi si darui iubire?

Orice e in interior, o sa ii dam atentie si spatiu… ne vom oglindi, poate vom rade, poate vom plange, vom tacea, vom vorbi, poate vom zambi… toate astea, in tihna de care nu iti faci timp in timpul vietii de zi cu zi.

 

Pentru cine?

Pentru oricine are nevoie de de-clickuri, de schimbare, de regasire, de redescoperire de sine, de ruperea lanturilor…

 

Cum?

In spatiile in care lucram cu cardurile OH si AHA au loc urmatoarele experiente, impartasite de toti participantii la evenimentele de pana acum: emotie, conectare, recunostinta, bucurie, frici, echilibru, calm, explorare, creativitate, auto-cunoastere, deschidere, reflexie, descoperire, liniste, curiozitate, spatiu, exprimare, libertate, AHAuri, Esenta, raspunsuri, prieteni. Zidurile cad, limitele dispar, lacrimile curg, OH-urile si AHAurile se intampla spontan.

 

Cu cine? Alaturi de alti calatori pe drumurile vietii. Veti fi un numar limitat de participati, pentru a avea spatiu sa lucram in tihna.

Vrei sa incerci cardurile OH chiar acum, inainte sa le tii in palma? Te invit aici

Eu aduc ceaiul si cardurile OH si AHA. Tu, adu-te pe tine, asa cum esti, perfect(a), chiar daca ai uitat de asta… Hai sa dai voce celor din interiorul tau, hai sa redescoperi jucausenia copilului interior…

 

Te inscrii completand formularul de mai jos.

Te astept cu drag,

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.