Cluj: August – OH-calatorie spre interior

Date/Time
Date(s) - 27/08/2019
6:50 pm - 8:50 pm

Location
MATCA


Te invit in spatiul umanitatii noastre, un spatiu in care sa iti dai voie sa te conectezi cu intreaga ta paleta de trairi, ganduri si emotii. Vom crea si spune povesti in tihna… povestile sufletului nostru. Ne vom da sansa sa fim cu ce este in interiorul nostru si mai ales, cu ce se „trezeste” privind imaginile din cardurile OH si AHA. Nu avem tema prestabilita, tema se naste in „aici si acum”ul de la fata locului, din sinergia grupului si sunt uimita la fiecare intalnire cum toti cei care au nevoie sunt prezenti si de fiecare data e… miraculos! :D.

Fiecare intalnire este unica, fiecare grup este unic, fiecare moment este unic. Daca ai mai fost la vreo alta OH-calatorie sunt sigura ca iti doresti sa revii :)). Ce iti garantez, din experienta ultimilor 10 ani, e ca o sa aflam impreuna temele sufletelor noastre <3.

Aici cateva poze de la ultimele OH-calatorii:

Această prezentare necesită JavaScript.

Vom avea la dispozitie cardurile, trambuline multicolore care ne conduc spre noi insine, spre ce este in interior: ce gandim, ce simtim, ce traim, ce inteles au toate astea…Vom crea un spatiu de siguranta in care sa putem sa ne conectam la ce „rasare” in noi, la ce se naste, fiecare in ritmul nostru…

Oare ce este nevazut in mine? Oare ce daruri am primit si nu le constientizez sau manifest?

Care este drumul meu? Ce este acum in mine si are nevoie de atentie? Oare care este urmatorul pas potrivit pentru mine, ceilalti…?

Oare de ce…? Oare cu cine…? Oare cum (sa)…?

Nu pot… Nu stiu… E tarziu (sa)…

… nu stie ca atunci cand …

(Lui) … vreau sa ii spun (ca)…

Orice e in interior, o sa ii dam atentie si spatiu… ne vom oglindi, poate vom rade, poate vom plange, vom tacea, vom vorbi, poate vom zambi… toate astea, in tihna de care nu iti faci timp in timpul vietii de zi cu zi.

Pentru cine?

Pentru tine, Fiinta Umana plina de toate culorile curcubeului…

Pentru tine, cautator de Lumina si sens al vietii, al intelesului a ceea ce intalnesti in fiecare zi….

Pentru tine, interesat(a) de clarite, de a (te) intelegere, pe tine si pe ceilalti…

Pentru tine, care ai intrebari despre cine esti si ce cauti aici…

Pentru tine, care cauti solutii, vrei sa iesi din „blocaje”…

 

Cum?

In spatiile in care lucram cu cardurile OH si AHA au loc urmatoarele experiente, impartasite de toti participantii la evenimentele de pana acum: emotie, conectare, recunostinta, bucurie, frici, echilibru, calm, explorare, creativitate, auto-cunoastere, deschidere, reflexie, descoperire, liniste, curiozitate, spatiu, exprimare, libertate, AHAuri, Esenta, raspunsuri, prieteni. Zidurile cad, limitele dispar, lacrimile curg, AHAurile se intampla spontan.

 

Cu cine? Alaturi de alti calatori pe drumurile vietii. Veti fi un numar limitat de participati, pentru a avea spatiu sa lucram in tihna. Eu aduc cardurile OH si AHA. Tu, adu-te pe tine, asa cum esti, perfect(a), chiar daca ai uitat de asta…

Vrei sa incerci cardurile OH chiar acum, inainte sa le tii in palma? Te invit aici

 

Hai sa dai voce celor din interiorul tau.

 

Inscrierea se face completand formularul de mai jos.

Te astept cu drag,

Iulia

Bookings

Inregistrarile la acest eveniment sunt inchise. Va astept cu bucurie la urmatoarele, vedeti pagina de evenimente, aici pe site - https://oh-cards.ro/evenimente/

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.