Cj. Napoca – Nov. 2019: Conferinta Internationala „Arhitectii Educatiei”, Ed. a-IV-a

Date/Time
Date(s) - 16/11/2019
Toata ziua

Location
FSEGA


Ne (re)vedem cu bucurie alaturi de cardurile OH la a patra editie a Conferintei Internationale „Arhitectii Educatiei”, organizata de Fundatia „Noi Orozonturi” la Cluj Napoca, pe 16 noiembrie.

Fiecare școală, școală comunitară este dezideratul nostru și tema celei de-a IV- a ediții a Conferinței internaționale Arhitecții Educației. Anul acesta explorăm soluții propuse de experți, academicieni și practicieni din educație și transferăm experiențe relevante în școlile noastre.

Ne bucuram sa fim alaturi de „arhitectii educatiei”, tema evenimentului ma bucura si imi da speranta ca inca se abordeaza subiecte relevante pentru reStartarea educatiei in Romania.

Peste 300 de lideri de școli (directori, directori adjuncți, membri în consilii administrative), dar și actori importanți în viața școlii (inspectori școlari, primari, reprezentanți ai instuțiilor locale) vor avea ocazia să învețe împreună cum pot să sprijine școala să (re)devină școală comunitară.

… spun organizatorii.

Nu exitati sa dati de veste in randul leaderilor educatiei si nu numai – subiectul de priveste pe toti!

E nevoie de noi toti, sa ne inplicam #pebune si activ pentru ca #scoala sa devina un spatiu al #comunitatii si #educatia sa nu mai fie un moment steril, petrecut intre patru pereti anosti.

Sa ne (re)vedem cu bucurie, la Cluj Napoca! 🙂

Iulia

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.