Cj. Napoca: 1-3 Nov 2019 – Zilele SuperTeach Cluj

Date/Time
Date(s) - 01/11/2019 - 03/11/2019
Toata ziua

Location
BT Arena si FSEGA


Clujul se pregătește să devină gazdă pentru Zilele SuperTeach, cel mai mare eveniment pentru profesorii din România, organizat aici în premieră națională.

Zilele SuperTeach înseamnă peste 3.000 de profesori pe care ne pregătim să-i inspirăm să înceapă transformarea sistemului educațional chiar cu ei înșiși.

Evenimentul se desfășoară în perioada 1-3 noiembrie, astfel: ziua de 2 noiembrie este dedicată conferinței naționale pentru profesori, iar în zilele de 1 și 3 noiembrie vor avea loc workshop-uri pe teme dedicate modalităților de aplicare a mentalității deschise în lucrul cu copiii la clasă.
Zilele SuperTeach înseamnă un format extins, cu mai multe zile și mai multe resurse pentru profesori, special conceput pentru clujeni, care vor fi astfel primii din România ce vor participa la un eveniment de asemenea anvergură în educație.

Iata si speakerii din cadrul conferintei:

Participanții vor putea pune în aplicare conceptele Mentalității Deschise în Educație în cadrul atelierelor practice organizate în 1 si 3 noiembrie la FSEGA, unde vor fi abordate, printre altele, tematici precum:

  • Metode de predare finlandeze
  • StoryTelling si Matematică
  • Modalități de a preda atunci când la clasă există resurse puține
  • Metodele prin care putem transforma orele de școală într-o poveste
  • Învățarea cu ciocolată
  • Gestionarea situațiilor de bullying
  • Starea de bine a profesorului și a elevului
  • Cum poți deveni un profesor mindful, prezent

Profesorii beneficiază de bilete cu preț special în cazul în care se rezervă mai multe bilete în cadrul aceleiași comenzi. Biletul permite accesul la conferință și, în limita locurilor disponibile, la atelierele practice.

Sambata pe parcursul intregii zile, in cadrul conferintei, vom avea un spatiu dedicat de explorare cu cardurile OH – profesorii si participantii vor avea posibilitatea sa se alature ad-hoc pentru a experimenta acolo pe loc, cardurile OH la lucru. Duminica de la 9:00 va invit si la workshopul „Lumea OH – o trambulina multicolora spre trairile interioare ale copiiilor nostri”, bineinteles, folosind cardurile OH.

Si am si o surpriza pentru acest moment – pe care o anunt in cateva zile. 🙂

Participarea la eveniment oferă profesorilor posibilitatea de a beneficia ulterior, ÎN MOD GRATUIT, de participarea la programul de formare MENTALITATEA DESCHISĂ ÎN EDUCAȚIE. Acesta este un curs specializat unic aparținând Institutului Arbinger, unul dintre cele mai reputate instituții de dezvoltare personală din lume.

Biletele pot fi achiziționate pe siteul SuperTeach.ro, până la data de 27 octombrie – AICI.

Ne vedem cu Bucurie, la Cluj Napoca! 🙂

Iulia

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.