Cardurile metaforice terapeutice OH la Conferinta Nationala Act, Ed. III – Cluj Napoca

Date/Time
Date(s) - 05/05/2023 - 07/05/2023
Toata ziua


In perioada 5-7 Mi 2023 ne intalnim la Cluj Napoca, la Conferinta Nationala ACT Romania. Anul acesta este a treia editie si prima fata-in-fata.

Ma voi bucura sa duc cardurile metaforice terapeutice OH in fata a 130 de participanti – specialisti din intreaga tara.

Despre eveniment

Citam cuvintele organizatorilor:

Cu mult entuziasm anunțăm prima conferință ACT față în față! Aceasta va avea loc la Cluj, în mai 2023, cu o temă perfectă pentru o asemenea întâlnire: valori, comunitate, conexiune. 

În dulcele stil clasic al lui Steve Hayes, hai să începem cu etimologia: communitas denumea acele resurse care sunt deținute de toată lumea laolaltă, cele care aparțin tuturor. Ce ne aparține nouă, tuturor membrilor comunității ACT România? Ce avem în comun și cum vrem să protejăm această comunalitate? Ce anume din ceea ce ne aparține poate fi împărtășit printr-o conferință cu toți cei care ne onorează cu prezența?

[…]

Am invitat speakeri internaționali, care deja v-au vrăjit sau de care sunteți pe cale să vă îndrăgostiți iremediabil. Vom organiza sesiunea de comunicări științifice, ca să vă punem la curent cu cercetarea în domeniul intervențiilor contextual funcționale. Și, așa cum cei care ne cunosc deja știu, vom lua distracția foarte în serios, asigurându-ne că fiecare participant va pleca de la conferință cu măcar un banc sau o anecdotă intrată pentru totdeauna în repertoriu.

Abia așteptăm să fim împreună, să ne bucurăm de conversațiile cu începuturi fâstâcite, să ne plângem așa cum numai cu colegele de breaslă se poate, să ne molipsim cu pasiuni și să râdem. Și să plângem un pic, pentru că ceva e putred la o conferință ACT la care n-ai vărsat măcar două-trei lacrimi.

Cui i se adresaza evenimentul?

Studenților, psihologilor clinicieni, psihoterapeuților, medicilor psihiatrii și tuturor practicienilor din domeniul sănătății mentale interesați de Știința Contextual Comportamentală și de Terapie Acceptării și Angajamentului. Cunoștințele și experiența anterioară CBS/ACT/RFT nu sunt necesare, ci doar binevenite. Evenimentul este acreditat COPSI.

In programul conferintei gasim nume importante in CBS/ACT/RF, printre care Matthew D. Skinta, Ph.D., ABPP, profesor assitent la Roosevelt University si psiholog clinician certificat; Mathias Funke, psiholog clinician cu practica privata in Berlin, Germania; Tien Kuei, drd. Eugen Secară si drd. Ioana Ivan, Rikke Kjelgaard, Amma Iuga, Simion Echim, Amfiana Botez si Krisztina Szabo.

 

Sa ne (re)vedem cu bine la Cluj Napoca! 🙂

Iulia de la OH-cards.ro

 

Sursa imagini: ACT Romania

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.