Bucuresti – Noiembrie 2018: Conferinţa de Psihoterapie Experienţială, Editie Aniversara

Date/Time
Date(s) - 03/11/2018 - 04/11/2018
Toata ziua

Location
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei


Dragi prieteni,

 

Cu bucurie ne vom (re)vedea si la Conferinţa Nationala de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare, din 3-4 noiembrie, Bucuresti. Anul acesta SPER organizeaza a VIII-a editie, o EDIȚIE ANIVERSARĂ „Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească”, avand tema „Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personală”.

Locatia este deja consacrata – la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Şoseaua Panduri, nr. 90, Bucureşti.

Specialistii experientialisti sunt „fani” ai cardurilor OH inca de la inceput! Multi dintre ei si multi formatori SPER folosesc cardurile OH in activitatea lor.

Toate detaliile despre eveniment le gasim pe site-ul conferintei, aici. Evenimentul pe Facebook il gasim aici.

Conferinţa este organizată de Societatea de Psihoterapie Experienţială Română (Institutul SPER) în colaborare cu Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie și Ştiinţele Educaţiei – Centrul de Dezvoltare Personală, Consiliere şi Psihoterapie Experienţială, sub egida Colegiului Psihologilor din România.

Conferinţa include prezentare de lucrări și postere, prelegeri și workshop-uri pe diferite subiecte (Art-terapie, Lucrul cu trauma în Psihoterapia Corporală, Psihosomatică, Consiliere Vocationala,Terapie prin Dans și Mişcare, Psihoterapia cuplului, Provocări alternative în explorarea doliului și pierderi, Personalitate si comportament alimentare ș.a.). Detalii despre fiecare workshop, inclusiv descrierea şi coordonatorii acestora sunt disponibile la adresa: www.sper.ro/conferinta/workshopuri..

Programul conferinţei poate fi accesat AICI. Pentru detalii privind înscrierea, vă rugăm să vizitaţi secţiunea aferentă.

Lucrările acceptate spre prezentare vor fi inlcuse în volumul de abstracte al conferinței (doar abstractul).

Lucrările acceptate spre publicare in extenso vor fi publicate în Revista de Psihoterapie Experiențială (numerele viitoare). Revista este acreditată CNCSIS categoria B+ și indexată BDI – în 3 Baze de Date Internaționale, recunoscute pentru Psihologie și științe ale educației conform Anexei 28 publicate în Monitorul Oficial, Partea I, Nr. 890 bis/27.XII.2012.

… relateaza organizatorii pe site-ul conferintei.

 

Sper sa ne revedem in numar cat mai mare la eveniment! Numeroasele workshopuri – 36 la numar! – din cadrul conferintei pun la dispozitie o paleta larga de metode si teme, in abodarea experientialista – cum ne obisnuiesc cei de la SPER. Sunt sigura ca vom gasi multe resurse valoroase acolo. Inscrierea la eveniment se face urmand informatiile de pe site-ul organizatorilor, aici.

 

Voi fi prezenta cu cardurile OH in ambele zile de conferinta – ma gasiti la etaj.

 

Sa ne (re)vedem cu bine la Bucuresti!

🙂

Iulia

PS: iar pentru cei care asteptati un workshop cu cardurile, uite-l, pe 2 noiembrie, inainte de conferinta ne vedem :)!

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.