Brasov – Mai: La Conferinta AFASES 2018, inclusiv cu workshop

Date/Time
Date(s) - 22/05/2018 - 24/05/2018
Toata ziua

Location
Academia Fortelor Aeriene "Henri Coanda"


Prieteni din Brasov!

OH-cards.ro este prezenta anul acesta la Conferinta Internationala Scientific Research and Education in the Air Force (AFASES 2018), evenimentul care marchează împlinirea a 20 de ani de cercetare științifică la nivel înalt în Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”. Organizat la Brașov, în perioada 22-27 mai 2018, la sediul Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă”. Str. Mihai Viteazu nr.160, sub egida Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Educației Naționale, Colegiului Psihologilor din România, în parteneriat cu Academia Forțelor Armate „Gl. M.R. Stefanik” din Liptovsky Mikulas, Slovacia, Universitatea Transilvania din Brașov, Inspectoratul Școlar Județean, în colaborare cu Universitățile din București, Iași, Cluj, Constanța, Sibiu, Primăria Municipului Brașov, Consiliul Județean Brașov, Aeroclubul Teritorial Brașov și alte instituții (Institutul de Științe al Educației, Centre de consiliere și orientare în carieră, Asociații profesionale, Cabinete de psihologie, Centre Județene de Resurse și Asistență Educațională, Licee, Școli, Grădinițe) în anul Centenarului Marii Uniri, implicit anul alianțelor, evenimentul promovează atât imaginea Academiei Forțelor Aeriene „Henri Coandă” ca furnizor de resurse umane înalt calificate cât și rezultatele cercetării specialiștilor din diverse domenii, printr-o serie de activități interactive (susținere de lucrări științifice, workshopuri, schimburi de experiență, parteneriate, vizite, concert, expoziție, târg de știință și tehnică, show aerian).

Cu bucurie am raspuns dnei Lector univ. dr. Mihaela GURANDA de a ma alatura Sectiunii Socio-Umane cu un workshop cu cardurile OH – de multi ani ma astepta cu cardurile la conferinta si ma bucur ca anul acesta reusesc sa fiu acolo.

Asadar cei care opteaza pentru workshopul din conferinta o sa aiba un „gust” de doua ore a ceea ce inseamna „lumea OH”, cum o numesc eu. Cateva cuvinte despre „gustare” aici. 🙂

Detaliile actualizate despre conferinta se găsesc pe pagina de internet a academiei, http://www.afahc.ro/ro/afases.html

Suntem invitati să participam la activităţile desfăşurate în cadrul evenimentului. Detalii aflam de la Dr. Mihaela GURANDA: mihaela.guranda@yahoo.com, 0728278489.
AH, si daca tot ajung din nou la Brasov, cu cardurile, facem is un workshop de o zi, pe 26 mai, sa ne bucuram mai mult timp impreuna!
Cu Bucurie, pe curand din nou la Brasov!
🙂
Iulia

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.