Bacau – Mai 2014: Workshop OH

Date/Time
Date(s) - 24/05/2014
10:00 am - 5:30 pm

Location
Bacau


primul workshop cu cardurile oh la bacau!

Pentru cine? psihologi, recrutori, traineri, profesori, manageri, consilieri, educatori, consultanți, asistenți sociali, art-terapeuți, părinți, alte roluri de suport / educație şi persoane interesate de explorarea interioară şi cunoaşterea de sine.

OH? Instrument terapeutic, metaforic, proiectiv și asociativ – tradus în peste 21 de limbi și folosit în toată lumea nu doar de specialiști în psihologie, ci și de cei din alte domenii. Este vorba despre carduri asociative create de psihologi, terapeuți și pictori din toată lumea, care dezvoltă intuiția și lărgește cunoașterea de sine. Cardurile OH nu au interpretări standardizate și sunt capabile să activeze emisfera dreaptă a creierului care gestionează dorințele, emoțiile, visele, creativitatea și imaginația. Crează dialogul dintre corp, minte și suflet. Incepand cu 1970.
De ce sa particip?
-> Practic abilitatile critice in consiliere / terapie: comunicare, ascultare activa, construirea de relatii, reflectare, lipsa judecatii de valoare, acceptare si toleranta etc.;
-> Aflu cum folosesc cardurile OH ca instrument in ariile de interes, pentru a explora si a facilita exprimarea sentimentelor, gasirea de solutii cu beneficiarii;
-> Aflu cum se lucreaza pe diversele teme ale cardurilor OH;

->Fac cunostinta cu toate seturile de carduri OH si cu cartile OH;
-> Pot achizitiona carduri /carti OH la preturi speciale (reducere pentru participanti).

Vedeti aici testimonialele altor participanti la workshopurile cu cardurile OH.

Cand? 24 mai 2014 (sambata), intre 10:00 – 17:30.

Facilitator: Iulia Sara – Coordonator OH-cards.ro, contact 0745 603 278.

– Inscrieti-va la workshop completand formularul de inscriere. —

Participarea:

Normal: 129 lei (+ TVA daca e nevoie de factura fiscala)/ participant, plata efectuata in avans prin transfer bancar sau depunere in cont bancar, pana cel tarziu joi 22 mai 2014, inclusiv.

La workshop: 158 lei (+ TVA daca e nevoie de factura fiscala) / participant, plata la workshop, in ziua desfasurarii.

Rezervare locului in grup se face prin achitarea taxei de participare. Detaliile pentru plata se gasesc aici. Inclus in taxa de participare: brosura carduri OH (in orice numar, inclusiv pentru alti colegi ai dvoastra care nu sunt prezenti la workshop), handouts pentru notite, ceai, apa, cookies, fructe. Nu este inclusa masa de pranz.

Locatia: va fi comunicata inainte cu 2 zile, persoanelor confirmate pentru participare.

— Inscrieti-va la workshop completand formularul de inscriere. —

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.