A IX-a Editie a Conferintei SPER: „Separare și Unificare – provocări actuale în psihoterapie și dezvoltare personală”

Date/Time
Date(s) - 26/10/2019 - 27/10/2019
Toata ziua

Location
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei


A noua ediţie a Conferinţei de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare „Separare și Unificare – provocări actuale în psihoterapie și dezvoltare personală”

va avea loc în data de 26-27 Octombrie 2019, la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Bucureşti, Şoseaua Panduri, 90.

Conferinţa este organizată de Societatea de Psihoterapie Experienţială Română (Institutul SPER) în colaborare cu Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei – Centrul de Dezvoltare Personală, Consiliere şi Psihoterapie Experienţială şi Laboratorul de Cercetare şi Formare în Psihoterapie Experienţial Umanistă Unificatoare, Evaluare Clinică şi Dezvoltare Personală (LPEU).

Conferinţa include prezentare de lucrări și postere, prelegeri și workshop-uri pe diferite subiecte (Art-terapie, Lucrul cu trauma în Psihoterapia Corporală, Psihosomatică, Consiliere Vocationala,Terapie prin Dans și Mişcare, Psihoterapia cuplului, Provocări alternative în explorarea doliului și pierderi, Personalitate si comportament alimentare ș.a.). Detalii despre fiecare workshop, inclusiv descrierea şi coordonatorii acestora sunt disponibile la adresa: www.sper.ro/conferinta/workshopuri.

…ne spun organizatorii.

Trebuie sa va uitati pe programul conferintei – cei de la SPER au pregatit, ca in fiecare an, workshopuri minunate!

Ma bucur sa revin la conferinte SPER in fiecare an… este un loc in care cardurile OH sunt ca la ele acasa… folosite de specialistii SPER.

Si in acest an oferim un pachet special de carduri voluntarilor din echipa de organizare a evenimentului, despre care mi s-a spus ca le folosesc (pe cele de anul trecut) cu rezultate.

Nu rataţi ultimele zile de înscrieri şi asiguraţi-vă un loc la cel mai important eveniment ce reuneşte anual experienţialiştii din întreaga ţară.

Conferința este creditată de Colegiului Psihologilor din România, cf. avizului nr. 1880 din 16.08.2019, în baza propunerii Comisiei metodologice, cf. P.V. nr. 6 / 07.08.2019.

Pentru detalii privind înscrierea, vă rugăm să vizitați secțiunea aferentă                      
Până pe 14 octombrie vă mai puteți inscrie, achitând taxa redusă, specifică acestei perioade.

ne mai spun organizatorii.

Asadar, daca nu ati facut-o inca, inscrieti-va pana pe 14 sa beneficiati de pretul mai mic (link mai sus)… sper sa ne (re)vedem in numar cat mai mare la eveniment.

Si, tot la Bucuresti, avem vineri (inainte de conferinta) un workshop special cu cardurile OH.

Sa ne (re)vedem bucurosi, oriunde ne vom intalni! 🙂

Iulia

Lasa-ne un comentariu aici:

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.