Ofra Ayalon

Ofra Ayalon este doctor in psihologie si directorul Nord Cards Institute for Training and Consulting. De asemenea, coordoneaza Centrul COPE, care instruieste profesionisti in lucrul cu cardurile terapeutice si este angajata ca editor stiintific pentru NORD Publications, promovand cardurile OH in Israel. De-a lungul celor 35 de ani de cariera la Universitarea din Haifa, Orfa a scris si publicat diferse articole, carti si interventii in programe in ariile divortului, violentei domestice si abusului la copii, mortii si doliului, prevenirii suicidului, razboliului si terorismului.

Publicatiile sale sunt disponibile in mai multe limbi, precum ebraica, engleza, araba, thailandeza, finlandeza, croata si spaniola.

Ca formator si consultant, Ofra a lucrat in sanatatea mintala in comunitati traumatizate din Israel, Africa de Sud, Angola, fosta Yugoslavie si Irlanda.

A format specialisti in Japonia, Corea de Sud, Thailanda, Finlanda, UK si Portugalia.

In acest moment Ofra Ayalon se concentreaza pe efectele si prevenirea violentei in media, in societate si familie si pe folosirea cardurilor asociative (cardurile OH si resursele ce s-au dezvoltat din ele) pentru a promova comunicarea si creativitatea.

Autor al

COPE – de la trauma la vindecare – Set de 88 Carduri metaforice terapeutice

TanDoo – Set 143 Carduri metaforice – relatii, parteneriate, cuplu