Marina Lukyanova

Marina Lukyanova sa născut în Leningrad, dintr-un arhitect și o profesoara de matematică. Tatăl ei, arhitectul și pictor in culori de apa abil, se întoarcea acasă din toată Rusia cu schițe pe care le făcuse în timpul călătoriilor frecvente.

El a fost cel care a instruit-o pe Marina de la începutul copilăriei să reproducă pe hârtie frumusețea vieții oriunde și oriucand ar găsi-o. Marina și-a petrecut fiecare vară a copilăriei cu părinții săi la țară, dandu-se cu bicicleta în jurul lacurilor și pe câmpuri, întotdeauna însoțită de trusa ei de pictura.
Asadar, frumusețea naturală a Rusiei de Nord a devenit pentru ea o comoara pentru inspirație artistică.
Din 1982-87, Marina a participat la o școală de artă pentru tineri studenți. În 1989 a început studiile sale la Academia de Arte Frumoase din Sankt-Petersburg, unde, timp de 250 de ani înaintea ei, cei mai renumiți artiști și arhitecți ruși au fost pregătiți.
Această universitate pune în mod tradițional aceeași valoare asupra facultăților de arhitectură, grafică și pictura. Marina a absolvit această Academie în 1996, alegând arta pentru profesia ei.

După ce a părăsit Academia, Marina și-a trait visul de a combina, prin călătorie, descoperirea de noi locuri și oameni cu căutarea inspirației artistice. Ea se bucură de modul frumos în care apar evenimente imprevizibile și se îmbină cu stilul de viață ales. În ultimii ani Marina a fost fascinată de Italia și de cultura sa. În prezent își petrece vara acolo, pictand. Italia, spune ea, a adus mai mult soare și lumină la munca ei, de asemenea, la ilustrațiile de carte pe care le face în timpul iernii, acasă la St. Petersburg. Marina include ca surse de inspirație impresioniștii francezi, grupul NABI, Picasso, Turner și „era de argint” din Rusia. În prezent, ea consideră Renașterea italiană a fi „cel mai adânc ocean de inspirație”.

Autor al

COPE – de la trauma la vindecare – Set de 88 Carduri metaforice terapeutice

TanDoo – Set 143 Carduri metaforice – relatii, parteneriate, cuplu