Iulia Sara

Am intalnit pentru prima oara cardurile OH in 2008. Vedeti aici cum a inceput totul. Am simtit instantaneu ca e un instrument puternic, am stiut atunci ca e nevoie sa le avem aproape.

Din 2009 incoace, de cand am adus cardurile OH in tara si inspirata de propria practica privata in consiliere unu-la-unu, in lucrul cu grupurile, in training si de lucrul cu specialisti in roluri de sprijin in workshopurile de folosire a cardurilor, am visat si imaginat multe legate de ele.

La multe workshopuri sau la telefon sunt intrebata despre cum se pot folosi cardurile OH, astfel am creat workshopurile si OH-cafe-urile in care exploram la modul practic lucrul cu ele.

Pentru ca am simtit ca unii dintre utilizatorii cardurilor OH au nevoie de lucrul si cu partea rationala, inainte sau pentru a se putea „avansa” spre intuitiv, emotional, imaginar, am creat setul indre, care contine 60 de carduri cu afirmatii sau intrebari, toate deschise, cu scopul de a invita la explorare.

Fascinata personal si de simbolul mandalei, am realizat, la fel ca multi altii care o fac de mii de ani, ca aceasta este un element minunat de explorare interioara si raportare la lume, astfel s-a nascut setul evren (momentan indisponibil spre vanzare, carduri din acest set se ofera cadou doar la pachetele speciale).

Multe se nasc in mintea si sufletul meu legat de cardurile OH si genul acesta de instrument. In acest moment are loc crearea de caiete de lucru, jurnale si seturi noi de carduri pe teme ce preocupa intreaga lume (vindecare, ciclul existentei, femininul si masculinul etc.).

Iulia Sara

Iulia Sara, initiator si coordonator OH-cards.ro (din 2009 in Romania), lucreaza si sustine workshopuri cu cardurile OH din 2009 incoace, in intreaga tara. Iulia este formator de formatori (acreditat ANC), consultant in cariera (certificat GCDF Romania), facilitator sanatate mintala (Mental Health Facilitator, inclusiv MHF Trainer) si supervisor (certificat CSP). A format specialisti in roluri de sprijin la nivel national si international (Portugalia, Singapore, Taiwan, Ungaria, in rol de GCDF Master Trainer certificat) si a lucrat pana acum cu sute de specialisti in roluri de sprijin, in workshopurile cu cardurile OH din tara (Bucuresti, Iasi, Timisoara, Arad, Brasov, Tg. Mures, Cluj Napoca, Constanta). A colaborat cu NBCC Romania si EBCC pentru profesionalizarea ocupatiei de consilier in Romania. Este membru fondator al Asociatiei Consilierilor Romani (ACROM) si a fost membru in Consiliul Director ACROM (mandatul 2008-2012).

Iubesc dansul si rasfatul soarelui, ma minunez de nemarginirea Universului si a Fiintei umane. 🙂

Iulia

Autor al

indre – 56 de Carduri terapeutice – adevaruri interioare

Brosura de prezentare a cardurilor si cartilor din seriile OH si AHA [fisier PDF]