Adam Bourgeois

Adam Bourgeois traieste la trei blocuri de locul in care s-a nascut in Chicago, de Ziua Mamei. Anii adolescenței i-a petrecut într-un seminar romano-catolic. Douăzeci și doi de ani mai târziu practica dreptul – astăzi este încă practicant. Pe parcursul timpului, a servit de asemenea ca ofițer de cabinet sub guvernatorul statului Illinois și ca personalul administrativ al primarului din Saint Louis. El a administrat mai multe programe sociale din Statele Unite, în anii șaizeci.

De asemenea, a fost profesor titular la Universitatea de Stat din Ohio unde a predat in programe universitare si post-universitare. A predat extensiv.
Adam a călătorit foarte mult, consultând alți căutători și profesori de-a lungul drumului sau. El s-a convertit la iudaism cu mai multi ani în urmă, este căsătorit și are trei copii adulți.

Ca si copil, a fost tinut la pat pentru o perioadă lungă de timp și pentru a-l distra, o mătușă i-a dat o plansa Ouija și, astfel a început căutarea pentru Piatra Filosofală. Adam a condus grupuri OH de peste 15 ani, iar registrul de lucru The Power of OH a crescut din această experiență.

Autor al

The Power of OH