Publicat pe

Moritz Egetmeyer – coordonatorul OH in intreaga lume, pentru prima data in Romania!

Revenim dupa o perioada in care am lipsit din lumea lui OH, anuntandu-va despre mult asteptatele workshopuri ale lui Moritz Egetmeyer in Romania. Moritz va fi pentru prima data la noi in tara si va sustine doua workshopuri de cate doua zile fiecare – unul la Bucuresti (15 – 16 Mai) si unul la Tg. Mures (22-23 Mai).

Ariile prelucrate in acest program: comunicare, evaluare, abilitati de sprijin, educatie non-formala, creativitate, interactiune sociala, introspectie, exprimare libera, lipsa judecatii de valoare, rezolvare de probleme si altele.

Audienta: specialisti in roluri de sprijin (consilieri cariera, psihologi, teraputi, asistenti sociali, specialisti CES, etc.), studenti in ariile asistentei sociale si ale dezvoltare, specialisti in dezvoltare (educatie non-formala, educatori, traineri, facilitatori, mentori, coach, profesori), lucratori de tineret, persoane interesate de dezvoltare personala si dezvoltarea creativitatii.

Aceste workshopuri vor fi sustinute in limba engleza. Pentru mai multe detalii acesati acest link. Pentru Bucuresti mai sunt 12 locuri disponibile.

Participantii care sunt certificati GCDF vor primi 15 ore de educatie continua pentru participare.

Inscrieti-va la workshopurile OH sustinute de Moritz Egetmeyer in Romania! Sansa de a avea un asemenea expert in tara noastra ar putea sa ne surada doar pentru alti doi ani!