termeni si conditii

Termeni legali

Cardurile OH sunt proprietatea OH Publishing , Moritz Egetmeyer
PO Box 1251, D-79196 Kirchzarten
oh-publishing [at] t-online [punct] de
Ust.-IdNr.: DE142139602

OH-cards.ro are permisiune prealabila a OH Publishing de a distribui si revinde cardurile OH in Romania. Nici o parte a acestui site nu poate fi reprodusa, sub nici o forma, prin nici o metoda, fara permisiunea prealabila a OH-cards.ro si OH Publishing . Pentru detalii scrieti la contact [at] OH-cards [punct] ro sau oh-publishing [at] t-online [punct] de.

Alte produse similare

Seturile de carduri Sweet Clarity, indre, EVREN si cartea cu 104 activitati cu cardurile OH sunt proprietatea exclusiva a OH-cards.ro. Acestea nu reprezinta in nici un fel OH Publishing.

Politica de confidentialitate

In acest site exista posibilitatea introducerii de date personale sau de contact (email, adresa, nume, etc.) – introducerea datelor este voluntara.
Produsele se pot comanda in mod anonim – cat este posibil din punct de vedere tehnic – sau folosind nume aliasuri – in acest caz nu se va emite factura fiscala.
Orice date preluate in formularele de contact din acest site sunt strict confidentiale si vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost cerute explicit.
Folosirea adreselor de email OH-cards.ro , a numerelor de telefon, fax sau a oricaror date de contact in alt scop decat cel pentru care au fost furnizate in mod explicit in acest site este strict interzisa!
Preturile produselor pot suferi modificari, fara a fi anuntat acest lucru in prealabil.

Pentru orice alte informatii va asteptam sa ne contactati.