LYDIA JACOB STORY

55 carduri – colaje (editie limitata, cutie neagra)

Artistul alsacian Raymond E. Waydelich face o pasiune din a combina obiecte gasite cu pictura si a crea piesele sale de arta in acest fel.

Waydelich a creat cele 55 picturi de pe aceste carduri adaugand propriul simt al umorului, special suprins pentru aceste intrumente ‘de joaca’. Dincolo de piesa-arta propriu-zisa, fiecare pictura din colectia LYDIA JACOB STORY este un punct de plecare pentru o lumea fantastica, un nou si totodata necunocut loc populat cu colectii memorabile de animale, oameni, plante si posibile obiecte neanimate.

Aduse impreuna in cadrul unor peisaje pline de culoare, textele misterioase si peisaje surpinzatoare, locuitorii lumii Lydia Jacob ne invita sa cream si sa inventam alaturi de autorul sau – fantezia utilizatorului poate prelua stafeta pe care artistul o preda odata cu aceste imagini.

Cardurile LYDIA JACOB STORY inspira pe de o parte la bucuria comtemplarii minunatelor piese de arta si totodata la declansarea creativitatii in diverse contexte: relatarea de povestiri, in teatru, muzica, dans, etc.

Author: Raymond E. Waydelich

Iata cardurile din acest set: 


Selecteaza optiunile din dreapta paginii – sectiunea colectiile de carduri OHpentru detalii despre fiecare colectie de carduri OH.