activităţi oh

Carte “104 activităţi cu cardurile OH”

Iulia Sara: “Aceasta carte s-a născut din dorinţa de a împărtăşi din experienţa de utilizare a cardurilor OH în România şi în întreaga lume. Mulţi clienţi OH încă nu au ajuns să experimenteze cardurile în workshop şi se întreabă cum pot fi ele folosite. Motivul pentru care aceasta carte a luat naştere este unul care ţine de beneficiile folosiri cardurilor OH – cei care le folosesc îmi spun cât de minunate sunt, cat de multe rezultate ating cu ele, cat de bine îi ajută în ceea ce fac pe plan profesional sau în dezvoltarea lor personală.

Feedbackul pe care îl primesc la fiecare workshop cu cardurile OH mă face să fiu de fiecare dată recunoscătoare pentru că fac parte din familia OH, pentru că am dat, în 2008, peste aceste instrumente minunate.

Îmi doresc să trăim într-o lume sinceră, deschisă, comunicativă, care ştie să îşi exprime sentimentele, iar cardurile OH sunt un element care duce înspre acolo. Doresc, prin aceste randuri să ofer cititorului o bucăţică din lumea OH, o lume plină de trăiri, o rampă de lansare pentru redescoperirea de sine, de ceilalţi şi a minunatei lumi în care trăim.”

Cartea cuprinde descrieri de 104 de exemple de activităţi folosind diferitele seturi de carduri de asociere din seria OH sau conexe. Iată mai jos coperta (imaginea este de la editia cu 99 activitati, insa aceeasi):

Nr pagini: 140 de pagini

Format: A5 standard, alb negru. Coperta color.

Autor: Iulia Sara, coordonator OH-cards România.

Sper să găsiţi folositoare aceste exemple, să vă ajute în ceea ce faceţi, iar din partea celor care o vor achizitiona aştept cu interes feedback.

Pe lângă activităţile descrise găsim în carte şi informaţii despre:

  • beneficiile utilizării cardurilor,
  • cum folosim cardurile OH,
  • regulile de folosire ale cardurilor OH,
  • cine foloseşte cardurile OH,
  • ce spun cei care le folosesc despre acestea.

Comandă acum cartea “104 activităţi cu cardurile OH”

Trackbacks & Pings