detalii comanda

Cum comand?

  • [recomandat] completand direct formularul de comanda online aici pe site,
  • e-mail, la adresa contact [at] OH-cards.ro ,incluzand toate datele necesare (adresa livrare, produse alese, date de contact etc.),
  • folosind formularul de contact.

Fiecare comanda va fi confirmata in termen de 7 zile lucratoare de la receptionarea acesteia(*). Daca nu ati fost in acest interval de la plasarea comenzii, va rugam scrieti-ne email sau lasati-ne un mesaj.

Comanda se considera ferma in momentul in care confirmam stocul necesar si se face plata pentru aceasta.

 

Livrarea comenzii

Livrarea coletelor se face prin serviciul universal al Postei Romana. Termenul de livrare este de 2-3 zile lucratoare de la data expedierii.

In cazul in care nu exista stoc disponibil pentru livrare, intervalul de la primirea comenzii se poate prelungi. Va multumim pentru intelegere. Daca este cazul, veti fi informat in acest sens in momentul conversatiei pentru confirmarea primirii comenzii.

Cum platesc?

Va rugam sa intelegeti faptul ca se livreaza doar comenzi platite in avans sau cu plata ramburs. Multumim pentru intelegere.

Exista urmatoarele modalitati de plata in acest moment:

  1. Transfer bancar in avans, pe baza facturii pe care o emitem dupa ce primim comanda dvoastra (se plateste 10 lei in plus la comanda: include comisioanele bancare si taxele postale).
  2. Ramburs, la primirea coletului (platiti in plus ~15 lei pentru un coleg de pana la 1kg).

Cumparatorul suporta taxele de livrare. Pentru detalii despre costurile de livrare vedeti informatiile de pe site-ul Posta Romana.ro.

 

Informatii despre greutatea seturilor / cartilor OH (*)

OH ++ = 430 g
COPE, ECCO, BOSCH = 250 g
SAGA, MYTHOS, 1001, SHEN HUA, LYDIA JACOB STORY, BEAUREGARD, TAHITI = 180 g
HABITAT = 240 g
PERSONA, MORENÁ = 275 g
QUISINE = 175 g
ORCA, RACCOON, CLARO = 110 g
THE POWER OF OH (carte) = 410 g
PERSONITA = 300 g

(*) Aceste informatii va pot ajuta la calculul estimativ al costului livrarii. Folosim serviciul de livrare colete – curierat rapid Fan Courier / TransilvaniaPost. In momentul confirmarii comenzii, veti primi detalii inclusiv in legatura cu costurile aproximative de livrare practicate de compania de curierat. OH-cards.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru neconcordanta intre preturile practicate de firmele de curierat pe site-urile acestora si preturile de fapt.

Despre ambalarea coletelor

Coletele pentru comenzile pe OH-cards.ro sunt ambalate in carton, cutii  sau hartie refolosite. Se poate ca unele colete sa fie ambalae in folie de plastic reutilizata. Sustinem reutilizarea si reciclarea resurselor, ne straduim sa nu abuzam de acestea – atat cat este posibil. Va multumim pentru intelegere.

Alte detalii

Instructiunile pentru seturile COPE, Habitat, Mythos, OH++, Persona, Personita, Saga, EVREN, indre sunt disponibile in limba romana. Restul sunt disponibile in limba engleza (in curs de traducere).

Instructiunile de utilizare vor fi incluse cu fiecare set de carduri din pachetul dvoastra. Daca se intampla sa nu le gasiti in colet, va rugam sa ne scrieti si vi le punem la dispozitie in format electronic, pe email.